C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 58.365 155.089 898 2 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.701 _CaNanSu_ .!.: Genişletmek için tıkla... Böcekler bi tarafa, sülük bi tarafa gidiyormuş, Eyvah Eyvah
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye 11 Mart 2018 12.387 50.814 598 2 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.702 -cantanem- .!.: Böcekler bi tarafa, sülük bi tarafa gidiyormuş, Eyvah Eyvah Genişletmek için tıkla... Kiz sen ne esprili bir hatunsun
-cantanem- .!.: Böcekler bi tarafa, sülük bi tarafa gidiyormuş, Eyvah Eyvah Genişletmek için tıkla... Kiz sen ne esprili bir hatunsun
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 58.365 155.089 898 2 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.703 Nevreste .!.: Tamam bir oyu kaptımHiç dünya mutfağına katılmamıştım Genişletmek için tıkla... Ben katılsam ne yaparım hiç düşünmedim bile
Nevreste .!.: Tamam bir oyu kaptımHiç dünya mutfağına katılmamıştım Genişletmek için tıkla... Ben katılsam ne yaparım hiç düşünmedim bile
tontriko Rabbim sana emanetiz... Kayıtlı Üye 1 Nisan 2011 38.023 70.824 798 2 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.704 Nevreste .!.: Ellerine sağlık ponciğim Genişletmek için tıkla... Sagol boncuum
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.595 615.076 1.423 Malatya 2 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.705 -cantanem- .!.: Ben katılsam ne yaparım hiç düşünmedim bile Genişletmek için tıkla... İşin espirisi çok güzel tarifler oluyor:)
-cantanem- .!.: Ben katılsam ne yaparım hiç düşünmedim bile Genişletmek için tıkla... İşin espirisi çok güzel tarifler oluyor:)
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 58.365 155.089 898 2 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.706 _CaNanSu_ .!.: Kiz sen ne esprili bir hatunsun Genişletmek için tıkla... Mersin canım Takıl bana, hayatın renklensin
_CaNanSu_ .!.: Kiz sen ne esprili bir hatunsun Genişletmek için tıkla... Mersin canım Takıl bana, hayatın renklensin
Samsonn Nirvana Kayıtlı Üye 25 Mart 2012 18.080 43.186 798 2 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.707 Nevreste .!.: Bir tarif eklendi ama onay bekliyor:)Sizin kurabiye tarifi yok muMarifetlerinizi görseydikHep BDV hep BDV olmuyor Genişletmek için tıkla... Nerde entrika orda Samsonn, gercek hayatim cok duragan olunca. Kurabiye yapsam, evde yiyecek kimsem yok ki...oturur hepsini yerim sonra. Hani su rönesans tablolarindaki etli butlu ablalar gibiyim zaten; yapmayayim ben
Nevreste .!.: Bir tarif eklendi ama onay bekliyor:)Sizin kurabiye tarifi yok muMarifetlerinizi görseydikHep BDV hep BDV olmuyor Genişletmek için tıkla... Nerde entrika orda Samsonn, gercek hayatim cok duragan olunca. Kurabiye yapsam, evde yiyecek kimsem yok ki...oturur hepsini yerim sonra. Hani su rönesans tablolarindaki etli butlu ablalar gibiyim zaten; yapmayayim ben
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye 11 Mart 2018 12.387 50.814 598 2 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.708 -cantanem- .!.: Mersin canım Takıl bana, hayatın renklensin Genişletmek için tıkla... Vayyyy
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye 11 Mart 2018 12.387 50.814 598 2 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.709 Samsonn .!.: Nerde entrika orda Samsonn, gercek hayatim cok duragan olunca. Kurabiye yapsam, evde yiyecek kimsem yok ki...oturur hepsini yerim sonra. Hani su rönesans tablolarindaki etli butlu ablalar gibiyim zaten; yapmayayim ben Genişletmek için tıkla...
Samsonn .!.: Nerde entrika orda Samsonn, gercek hayatim cok duragan olunca. Kurabiye yapsam, evde yiyecek kimsem yok ki...oturur hepsini yerim sonra. Hani su rönesans tablolarindaki etli butlu ablalar gibiyim zaten; yapmayayim ben Genişletmek için tıkla...
tontriko Rabbim sana emanetiz... Kayıtlı Üye 1 Nisan 2011 38.023 70.824 798 2 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.710 Nevreste .!.: Aynen öyle canım artık korkmam:) Genişletmek için tıkla... Simdi benim dislere 11 gun oldu dikisler cikti nerdeyse hic birsey hissetmiyorum:)
Nevreste .!.: Aynen öyle canım artık korkmam:) Genişletmek için tıkla... Simdi benim dislere 11 gun oldu dikisler cikti nerdeyse hic birsey hissetmiyorum:)
tontriko Rabbim sana emanetiz... Kayıtlı Üye 1 Nisan 2011 38.023 70.824 798 2 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.711 tuzsuz_ruh .!.: Bebeğim ben sana yorulma bana ver ben senin yerine silerim aman koyarım demedim mi geçmiş olsun nevoşum en korktuğum bir dişçi iki jinekolog Wayyyy way way ki wayyyy wayyyy başıma gelenlerrrrrrrrrrrr Hay ağzın bal yesin canımmm yaaaaa ellerine sağlık cancagzımmmm süper Genişletmek için tıkla... Sagol bitanem
tuzsuz_ruh .!.: Bebeğim ben sana yorulma bana ver ben senin yerine silerim aman koyarım demedim mi geçmiş olsun nevoşum en korktuğum bir dişçi iki jinekolog Wayyyy way way ki wayyyy wayyyy başıma gelenlerrrrrrrrrrrr Hay ağzın bal yesin canımmm yaaaaa ellerine sağlık cancagzımmmm süper Genişletmek için tıkla... Sagol bitanem
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 58.365 155.089 898 2 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.712 Nevreste .!.: İşin espirisi çok güzel tarifler oluyor:) Genişletmek için tıkla... Ben bunu ay sonu gelmeden bir araştırayım. Tarif hazır olunca iyi oluyor.
Nevreste .!.: İşin espirisi çok güzel tarifler oluyor:) Genişletmek için tıkla... Ben bunu ay sonu gelmeden bir araştırayım. Tarif hazır olunca iyi oluyor.
tontriko Rabbim sana emanetiz... Kayıtlı Üye 1 Nisan 2011 38.023 70.824 798 2 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.713 Samsonn .!.: Nerde entrika orda Samsonn, gercek hayatim cok duragan olunca. Kurabiye yapsam, evde yiyecek kimsem yok ki...oturur hepsini yerim sonra. Hani su rönesans tablolarindaki etli butlu ablalar gibiyim zaten; yapmayayim ben Genişletmek için tıkla... Demek nevos seni agina dusuremiycek:))
Samsonn .!.: Nerde entrika orda Samsonn, gercek hayatim cok duragan olunca. Kurabiye yapsam, evde yiyecek kimsem yok ki...oturur hepsini yerim sonra. Hani su rönesans tablolarindaki etli butlu ablalar gibiyim zaten; yapmayayim ben Genişletmek için tıkla... Demek nevos seni agina dusuremiycek:))
Samsonn Nirvana Kayıtlı Üye 25 Mart 2012 18.080 43.186 798 2 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.714 yasminsay .!.: Demekki oy bana Genişletmek için tıkla... -cantanem- .!.: Ben kesin sana veririm zaten ben bi kaç güne yada yarın yapacağım. Hemen ilk tarife vereceğim dememelisin, belki benim ki daha güzel olacak Genişletmek için tıkla... _CaNanSu_ .!.: Aaaaa oldu şimdi bu oy işi Benim tarifim ne olacak Boynu bükük mu kalsın Genişletmek için tıkla... Kizlar kurabiyeleriniz de sizin kadar seker olursa, secim yapmak hakketen zor olacak.
yasminsay .!.: Demekki oy bana Genişletmek için tıkla... -cantanem- .!.: Ben kesin sana veririm zaten ben bi kaç güne yada yarın yapacağım. Hemen ilk tarife vereceğim dememelisin, belki benim ki daha güzel olacak Genişletmek için tıkla... _CaNanSu_ .!.: Aaaaa oldu şimdi bu oy işi Benim tarifim ne olacak Boynu bükük mu kalsın Genişletmek için tıkla... Kizlar kurabiyeleriniz de sizin kadar seker olursa, secim yapmak hakketen zor olacak.
tontriko Rabbim sana emanetiz... Kayıtlı Üye 1 Nisan 2011 38.023 70.824 798 2 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.715 yasminsay .!.: Demekki oy bana Genişletmek için tıkla... Sen yaptin paylastinmiki? Bu ne hiz yaw
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye 11 Mart 2018 12.387 50.814 598 2 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.716 Samsonn .!.: Kizlar kurabiyeleriniz de sizin kadar seker olursa, secim yapmak hakketen zor olacak. Genişletmek için tıkla... En şekeri benim Bi tanısan kurabiye gibiyim
Samsonn .!.: Kizlar kurabiyeleriniz de sizin kadar seker olursa, secim yapmak hakketen zor olacak. Genişletmek için tıkla... En şekeri benim Bi tanısan kurabiye gibiyim
yasminsay Nirvana Pro Üye 22 Temmuz 2017 45.777 135.399 598 2 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.717 tontriko .!.: Sen yaptin paylastinmiki? Bu ne hiz yaw Genişletmek için tıkla... 5 saat evvel paylaştım canım, onayda halâ.
tontriko .!.: Sen yaptin paylastinmiki? Bu ne hiz yaw Genişletmek için tıkla... 5 saat evvel paylaştım canım, onayda halâ.
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 58.365 155.089 898 2 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.718 Samsonn .!.: Kizlar kurabiyeleriniz de sizin kadar seker olursa, secim yapmak hakketen zor olacak. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederiz canım Aynen 40 tariften bahsediliyor. Rekabet çok olacak, yandık
Samsonn .!.: Kizlar kurabiyeleriniz de sizin kadar seker olursa, secim yapmak hakketen zor olacak. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederiz canım Aynen 40 tariften bahsediliyor. Rekabet çok olacak, yandık
tontriko Rabbim sana emanetiz... Kayıtlı Üye 1 Nisan 2011 38.023 70.824 798 2 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.719 yasminsay .!.: 5 saat evvel paylaştım canım, onayda halâ. Genişletmek için tıkla... Heeee 1. Lik gaziyla yaptim oldu diyosun:)))
yasminsay .!.: 5 saat evvel paylaştım canım, onayda halâ. Genişletmek için tıkla... Heeee 1. Lik gaziyla yaptim oldu diyosun:)))
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.595 615.076 1.423 Malatya 2 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.720 Samsonn .!.: Nerde entrika orda Samsonn, gercek hayatim cok duragan olunca. Kurabiye yapsam, evde yiyecek kimsem yok ki...oturur hepsini yerim sonra. Hani su rönesans tablolarindaki etli butlu ablalar gibiyim zaten; yapmayayim ben Genişletmek için tıkla... Komşulara dağıtırsınızBuzluğa koyarsınız sonra ara ara çıkartıp yersiniz:)Kurabiye aylarca kalabiliyor:) Biz de entrika yok ama eğlenceli sayılırız:)
Samsonn .!.: Nerde entrika orda Samsonn, gercek hayatim cok duragan olunca. Kurabiye yapsam, evde yiyecek kimsem yok ki...oturur hepsini yerim sonra. Hani su rönesans tablolarindaki etli butlu ablalar gibiyim zaten; yapmayayim ben Genişletmek için tıkla... Komşulara dağıtırsınızBuzluğa koyarsınız sonra ara ara çıkartıp yersiniz:)Kurabiye aylarca kalabiliyor:) Biz de entrika yok ama eğlenceli sayılırız:)