En başarılı bulduğunuz Kurabiye Tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    988
  • Anket Kapalı .
Şimdiden ellerine sağlık abla.

Ablam eczaneden peynir mayası alabilirsin genelde oluyor
Estağfurullah ablacım her zaman beklerizYaparsan ve beğendiğin bir tarif olursa bizimle paylaş belki bizde faydalanırız:)
Aaaaa bilmiyordum bunu, yarın eczanelere sorarım, kapı kapı maya arayacağım valla taktım kafaya o höşmerimi yediremezsem içime oturacak, hazır satılıyor ama onları da alıp yedirmek istemiyorum, bildiği alıştığı damak tadına yakın olsun istiyorum ki yiyenler bilir höşmerimseverler ılık yer bu tatlıyı, daha bir keyifli oluyor öyle yemek :)

İnşaallah komutan çok beğenir

Ablam ben var diye biliyorum hatta bu sıra peynir yapmaya sardım(tabi henüz icraat yok) sürekli video izliyorum:)Videolarda sürekli eczaneden bulabilirisiniz diyorlar:)

A101 de var

İnşaallah komutan çok beğenir
İnşaallah şu an onun için tırım tırım tarif aradığımı bilse ona bile sevinir :)) asker emeklisi kendisi, komutanlık oradan :)) baba hoşgeldin demek yerine oooo komutanım hoşgeldin diyoruz maksat gırgır şamata, kendi askeri birliğinden benim askeri birliğe gelince benim kurallara uyuyor sağolsun :)))))

Büyük marketlerde de peynir mayası satılıyormuş. Kuzenim bulabilirsin dedi ama.
Bu da aklımda olsun, yarın eczaneler çevredeki büyük marketler vs gezilecek, alışverişe çıkmadan önce etrafta bir turlayayım yarın, bulursam süper olur, bulamazsam alternatif tarifleri deneyeceğim artık.

Maşaallah ablam Rabbim muhabbetinizi bozmasın
Anladım askerlik olduğunu:)Onlar askerlikten kopamıyorlar:)
Tabi sizin kışlada senin kurallar geçer

Sirke ile yapılan peyniri deniycem ben de
Peynir fiyatları uçtu.Hepsi ikiye katlamış:)Ama süt fiyatlarıda öyle oldu:)Yoğurdu kendim yapıyorum.Peynirde denesem mi diyorum ama ya olmazsa ziyan olursa diye çekiniyorum:)3-5 kilo süt ile denemek lazım:)

Kahvaltılık satan yerlerde oluyor bizim buralarda. Öyle yerleri de gözden geçir Ablam.

Maşaallah ablam Rabbim muhabbetinizi bozmasın
Anladım askerlik olduğunu:)Onlar askerlikten kopamıyorlar:)
Tabi sizin kışlada senin kurallar geçer
Amin cümlemizin inşaallah, evet asla kopamazlar:) flört vs sayarsak 29 yıldır aralarındayım, benim birliğin kurallarını iyi bilir, zaten pek de sesi çıkmaz, sessiz sessiz oturur, biraz çevreyi gezer, kimseye bir zararı yok adamcağızın, 71 yaşında kimin önden gideceği belli olmaz ama insan istiyor ki ahir ömründe hatrımızı sayıp gelmişken sevdiği şeyleri yedireyim de mutlu olsun.

Hadi beni kovalayın çok konuştum yine, kaçtım çoooook öpüyorum herkesi

Allah senden razı olsun ablacımOda çok iyi bir insan demek sen de bu kadar ilgileniyorsun:)Bazı şeyler karşılıklıdır:)
Biz seni kovalayamayızİstediğin zaman yine gel beklerizÖpüyorum kolay gelsin

Peynir fiyatları uçtu.Hepsi ikiye katlamış:)Ama süt fiyatlarıda öyle oldu:)Yoğurdu kendim yapıyorum.Peynirde denesem mi diyorum ama ya olmazsa ziyan olursa diye çekiniyorum:)3-5 kilo süt ile denemek lazım:)
Bende evlendigimden beri kendim yaparım. Market yoğurdunu yiyemiyorum. Tadı çok kötü geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…