Amin cümlemizin inşaallah, evet asla kopamazlar:) flört vs sayarsak 29 yıldır aralarındayım, benim birliğin kurallarını iyi bilir, zaten pek de sesi çıkmaz, sessiz sessiz oturur, biraz çevreyi gezer, kimseye bir zararı yok adamcağızın, 71 yaşında kimin önden gideceği belli olmaz ama insan istiyor ki ahir ömründe hatrımızı sayıp gelmişken sevdiği şeyleri yedireyim de mutlu olsun.
Hadi beni kovalayın çok konuştum yine, kaçtım çoooook öpüyorum herkesi
Ne kadar sevaba gidiyorsun Abla. Sen şimdi kayınpederini sevindirmek için uğraşıyorsun, inşallah ilerde de senin gelinlerin ya da damatlarin seni sevindirir :)
Nevreste
,
birkaç tarif buldum tatlı lor, tuzsuz peynirle yapılan ama aslı peynir mayasıyla yapılıyor, mandıralar bize uzak, maya bulamam höşmerim tarifi çok basit ve kolay yapılan bir tatlı aslında ama işin maya kısmında tıkandım
Dur bakayım tereyağ vb şeyler aldığımız bir tanıdık var, belki halasında annesinde azıcık da olsa maya vardır, yarın ona sorarım, hiç bulamazsam cantanem'in tarifi dahil bir iki tarif denerim, tadından anlarım zaten hangisi gerçeğe en yakın.
Lafınız da arasına girdim hakkınızı helal edin, teşekkür ederim hepinize
Amin cümlemizin inşaallah, evet asla kopamazlar:) flört vs sayarsak 29 yıldır aralarındayım, benim birliğin kurallarını iyi bilir, zaten pek de sesi çıkmaz, sessiz sessiz oturur, biraz çevreyi gezer, kimseye bir zararı yok adamcağızın, 71 yaşında kimin önden gideceği belli olmaz ama insan istiyor ki ahir ömründe hatrımızı sayıp gelmişken sevdiği şeyleri yedireyim de mutlu olsun.
Hadi beni kovalayın çok konuştum yine, kaçtım çoooook öpüyorum herkesi
Peynir fiyatları uçtu.Hepsi ikiye katlamış:)Ama süt fiyatlarıda öyle oldu:)Yoğurdu kendim yapıyorum.Peynirde denesem mi diyorum ama ya olmazsa ziyan olursa diye çekiniyorum:)3-5 kilo süt ile denemek lazım:)