ben bunları 3 ay önce yaşadım :) benim büyük eşyalarım da toplu halde gelmedi. O kadar dağınıktı ki her şey nasıl çıkacağım bu işin içinden diyordum. ama inan hepsi geçiyor bi bakmışsın yerleşmişsin. Yavaş yavaş acele etmeden yap. inan o kısmı bile güzel oluyo :)Evleniyorum. Ev tuttuk eşyaların bir kısmı geldi bir kısmı daha gelecek. Bekar evinde olan eşyalarımın yine bır kısmını taşıdım hala taşınacak bir sürü şey var. Çalışıyorum eğitimlerim var yüksek lisansa başladım, düğün hazırlıkları, ev yerleştirme, boşaltma derken çok bunaldım. Hiç bir şeye yetişemiyorum gibi geliyor. Bir sürü eşya kutularda neyi nereye koyacağım, nasıl bir düzen kuracağım her şey havada. Çok bunaldım. Ne yapacağımı, nereden başlayacağımı bilmiyorum. Bana tüyo verebilir misiniz? Ne zaman biter bu telaş?
ben bunları 3 ay önce yaşadım :) benim büyük eşyalarım da toplu halde gelmedi. O kadar dağınıktı ki her şey nasıl çıkacağım bu işin içinden diyordum. ama inan hepsi geçiyor bi bakmışsın yerleşmişsin. Yavaş yavaş acele etmeden yap. inan o kısmı bile güzel oluyo :)
Yok istanbulda değilim. Temizlik için bir firmayla anlaşmıştık sağolsunlar temizlemedikleri gibi giderken kapı arkasındaki askıları da götürmüşlerBence kendinizi kasmayın yavaş yavaş acele etmeden yapın.Hatta oda oda gidin boşverin bazılarınıda eve yerleştikten sonra yaparsınız birşey olmaz.Böyle aksilikler mutlaka oluyor modunuzu düşürmeyin yardım eden birileri var mı ? Eğer yok ise evinizin eşyalarını taşıyıp hatta eve yerleştiren firmalar var eğer istanbulda iseniz tidymania diye bir firma var bunu uapan.Armut uygulamasından da bakın taşınma firmalarına.Askılardan çıkarmadan beraber özel kutularda taşıyıp yerleştirmesini yapıyorlar araştırın
Mutfağın bir kısmı yerleşti. Perdeler takıldı ama garip bir kokusu var. Sanırım yıkanmaları lazım tamamen. En büyük sıkıntı kıyafetler. Dolabı küçük almıştık ilk tuttuğumuz evde giyinme odası vardı. Sonra evi değiştirmek zorunda kaldık elimizde patladı. Ona nasıl bir çözüm bulabilirim? Benzer sıkıntı yaşayan var mı
en güzeli kendi kendine yapacaksın. Bende bir sürü kişi gelmişti. sonra yok dedim istemiyorum kimseyi kovaladım herkesiYok istanbulda değilim. Temizlik için bir firmayla anlaşmıştık sağolsunlar temizlemedikleri gibi giderken kapı arkasındaki askıları da götürmüşler
Bitecek yerleşecek biliyorum da süreç uzayınca hem fiziksel hem ruhsal çok yoruldum. Artık herşey bitsin istiyorum.
Aslında hem benim hem nişanlımın ailesi ile aynı şehirdeyiz ama hiç kimseyi sürece dahil etmek istemedik. Malum iyi niyetli olsalar da onlar işin içine girince daha yorucu oluyor.
Mutfak ve yatak odası büyük iş bence. Önce mutfak . Sonra yatak odası. Sonra salon ve banyo.Evleniyorum. Ev tuttuk eşyaların bir kısmı geldi bir kısmı daha gelecek. Bekar evinde olan eşyalarımın yine bır kısmını taşıdım hala taşınacak bir sürü şey var. Çalışıyorum eğitimlerim var yüksek lisansa başladım, düğün hazırlıkları, ev yerleştirme, boşaltma derken çok bunaldım. Hiç bir şeye yetişemiyorum gibi geliyor. Bir sürü eşya kutularda neyi nereye koyacağım, nasıl bir düzen kuracağım her şey havada. Çok bunaldım. Ne yapacağımı, nereden başlayacağımı bilmiyorum. Bana tüyo verebilir misiniz? Ne zaman biter bu telaş?
En büyük sıkıntı yatak odasında zaten. Eski evim 1+1 olduğu halde daha çok dolap vardı. Burda ne banyoda ne tuvalette ne de ebeveyn banyosunda dolap var. Her tarafa dolap alsak bir sürü para, parasını geçtim taşınınca ne yapacağız bu dolapları? O kadar kullanışsız ki. Ama malum ev yok başka şansımız yoktu. Bir dahakine mutlaka dolap sayısına bakacağım çok önemliymişMutfak ve yatak odası büyük iş bence. Önce mutfak . Sonra yatak odası. Sonra salon ve banyo.
O zaman en çok kullandiginiz eşyaları yerleştirin. Diğerlerini koli ile saklayabilceginiz biter varsa öyle muhafaza edin. Dolap çok önemliEn büyük sıkıntı yatak odasında zaten. Eski evim 1+1 olduğu halde daha çok dolap vardı. Burda ne banyoda ne tuvalette ne de ebeveyn banyosunda dolap var. Her tarafa dolap alsak bir sürü para, parasını geçtim taşınınca ne yapacağız bu dolapları? O kadar kullanışsız ki. Ama malum ev yok başka şansımız yoktu. Bir dahakine mutlaka dolap sayısına bakacağım çok önemliymiş
Belki kolileyip balkona koyarım diye düşündüm ama yağmur alma ihtimali var. Sanırım plastik kutu almak mantıklı. Fakat her şey o ladar pahalı ki. Şimdiden düşündüğümüzden fazla masraf yaptık. İnanamıyorum bu kadar para harcandığına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?