- 26 Temmuz 2017
- 4.210
- 8.847
- 158
- 31
- Konu Sahibi Minicikfzt
-
Satılmıyor ablam da sürekli musteri yok mu diye sıkıştırıyor. Şimdi de biz alalım dedi ama çok ucuza almak istiyor. Eşim hayır dediği için de ailem beni ölmeden miras kavgasına düşmekle suçluyorsatma.
tam anlamadım ama ille satılacaksa başkasına satın ederine.
Biraz karışık haklısınız. 2 ev var diye düşünün siz basit haliyle biri ablamla ortak biri ailemin evi. Ailemin evi satılmayınca ablamla ortak evi sattık parasını aileme verdik. Ordan bir 350 bin zarar var. Şimdi ablam ordan 450 bin daha zarar etmemizi bekleyerek almak istiyor. Ailem de ablama borclu kalmamak için bizi zarar etmeye zorluyor.Benim gibi kimse bir şey anlamadı heralde konudan. Hangi ev kimin hangisi satılıyor biri anlasın ve anlatsın
Artık evlendiğimiz ve evin kredi borcunu evlilikte de ödediğimiz için biraz hakkı varEşini ilgilendiren bir şey yok.
Ama ben ederinden ucuza ablama vermezdim.
Evet varSizin eşinizle ortak bir eviniz var mı?
Ben evi ailen ablanla sana verdi diye anladım.Artık evlendiğimiz ve evin kredi borcunu evlilikte de ödediğimiz için biraz hakkı var
Tek laf düşmesi gibi bir durum söz konusu değil ama kredisini beraber ödedik yani hiç hakkı yok da diyememTam anlamasamda esine tek laf dusmez ne munasebet
Ev satilmasa hakki varmiydi? Simdi ne oluyor?
İkimiz de bekar ailemizle yaşıyorduk ev alınırken. İkimiz de çalışıyorduk maaşı ailemize veriyorduk. Sonra evlenince evin kredisini biz ödemeye devam ettik. Evi ailem bize vermedi yaniBen evi ailen ablanla sana verdi diye anladım.
Bilsem ben de girmezdim inanın şu an çok pişmanım.Ortak yapılan her işten kaçınırım, özellikle akrabalık bağı olan insanlar arasında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?