Ev ziyareti

Pembissanne

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
528
423
103
Kızlar gece gece yardımınıza ihtiyacım var 5 yasında ve 1yasımda iki çocugum var malum korona dan dolayı 3aydır kapı dısarı çıkmadık kendimi çocukları korumak için sürekli dikkat ettik. Bu gece eşim bana bişey söylemeden anne babasını bize davet etmiş yarın için ve ben gelmelerini istemiyorum asla onlara güvenmiyorum sosyal mesafe maske kullanımı konusunda ve çok tedirginim ben şimdi ne yapym nasıl tepki verym bilemedim ben mi abartıyorum kızlar siz görüşüyor musunuz bu dönemde eşinizin ailesiyle

Bu salgın tahminen dünyada 1 2 sene daha sürecek. Tamamen izole olmamız malesef imkansız. Şuan sayıların epey düştüğü de biliniyor. dikkat edilerek bir yerden başlamak zorundayız. Bu şekilde yasamayı öğrenmemiz gerek. Yarın benimde eşimin anne babası gelecek. 4 aydır görüşmüyoruz hicbir şekilde. Ben sizin kadar rahatsız olmadım. Çünkü bende kendi anne babami kardeşlerimi özledim. Ve onlarla kademeli olarak görüşmeyi düşünüyorum

Kendi ailemde geldiğinde bahçede çocuklarla görüştüler öpme sarılma olmadı bilinçliler bu konuda eve girmek istemediler bile

Siz mesafenizi koruyacaksınız. Büyükanne büyükbaba özlemiştir torunlarını, sizin aileniz de görmüş. Şu saatten sonra görmelerini engellemek hem bencillik olur hem eşinizle problem yaratır.

Bu salgın tahminen dünyada 1 2 sene daha sürecek. Tamamen izole olmamız malesef imkansız. Şuan sayıların epey düştüğü de biliniyor. dikkat edilerek bir yerden başlamak zorundayız. Bu şekilde yasamayı öğrenmemiz gerek. Yarın benimde eşimin anne babası gelecek. 4 aydır görüşmüyoruz hicbir şekilde. Ben sizin kadar rahatsız olmadım. Çünkü bende kendi anne baba mi kardeşlerimi özledim. Ve onlarla kademeli olarak görüşmeyi düşünüyorum
Hamilesiniz dimi Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah başka çocugunuz var mı bilmiyorum ama işin içine çocuklar girince Bi rahatsız oluyorum sanki ben

Biz açılışı yaptık ev oturmasının, görümcemeler kapıdan birşey bırakıp gideceklerdi, eve çağırdım kendim. Yetişkinler dikkat ettik, çocuklarda aynı durum olmuyor tâbi. Ama artık yetti bu kadarı diye düşünüyorum. Çok kalabalığa girmeden ailelerimizle görüşelim.

Hamilesiniz dimi Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah başka çocugunuz var mı bilmiyorum ama işin içine çocuklar girince Bi rahatsız oluyorum sanki ben
Amin inşallah, sagolun. Ben zaten kronik bronşitim. Daha önce 2 kere ağır zatürre geçirdiğim için akciğerlerim hasarlı. 3 aydır gerçekten eşim dışında tek bir insan yüzü görmedim, sadece aşı için cagirdiklarinda gittim. Ama aylardır da ailemi görmüyorum. Ee bu salgında bitmeyecek, bi yolunu bularak görüşmeye başlamak lazım. Ailemde uzun süredir kimseyle görüşmüyor, eşimin ailesi de, o yüzden yavaş yavaş başlayacağız en azından gidiş gelislere.

Bugün itibariyle normallesme sürecine girildi evet ama hemen eski düzene dönmek bence de yanlış. Bugün ise çağrıldım kronik hastalığım olmasina rağmen geleceksin dendi. Insanlar maskesiz dolasiyor, dipdibe geziyorlar, otobüste bile kapi önünde yigiliyorlar. Bir gün sokaga ciktim mecburi olarak normal.hayata karistim gözlemlerim bu. Komşularım hep ic iceler, karsi komşunun gelinleri ogullari torunları derken bayramda bile 15 kisilerdi en az. Yani kimse kontrollü hayat demesin bir günde hemen normallesilmez.
Siz de esinizle konuşun bu isler emrivaki ile olmaz, ne biliyim eve misafir cagirmak icin ese de sorulmalı diye düşünüyorum. Sarılma öpme olmasın izin de vermeyin buna gucenilmesin bi zahmet.

Kızlar gece gece yardımınıza ihtiyacım var 5 yasında ve 1yasımda iki çocugum var malum korona dan dolayı 3aydır kapı dısarı çıkmadık kendimi çocukları korumak için sürekli dikkat ettik. Bu gece eşim bana bişey söylemeden anne babasını bize davet etmiş yarın için ve ben gelmelerini istemiyorum asla onlara güvenmiyorum sosyal mesafe maske kullanımı konusunda ve çok tedirginim ben şimdi ne yapym nasıl tepki verym bilemedim ben mi abartıyorum kızlar siz görüşüyor musunuz bu dönemde eşinizin ailesiyle
Sakinan göze cop batar :) koruyucu yaklastginiizn farkindayim ancak artk yavas yavas alismaliyiz bu duruma tabikide goeusulcek ama sinir koya koya

Bugün itibariyle normallesme sürecine girildi evet ama hemen eski düzene dönmek bence de yanlış. Bugün ise çağrıldım kronik hastalığım olmasina rağmen geleceksin dendi. Insanlar maskesiz dolasiyor, dipdibe geziyorlar, otobüste bile kapi önünde yigiliyorlar. Bir gün sokaga ciktim mecburi olarak normal.hayata karistim gözlemlerim bu. Komşularım hep ic iceler, karsi komşunun gelinleri ogullari torunları derken bayramda bile 15 kisilerdi en az. Yani kimse kontrollü hayat demesin bir günde hemen normallesilmez.
Siz de esinizle konuşun bu isler emrivaki ile olmaz, ne biliyim eve misafir cagirmak icin ese de sorulmalı diye düşünüyorum. Sarılma öpme olmasın izin de vermeyin buna gucenilmesin bi zahmet.
Benimle aynı düşünen Bi kişi 😊 kesinlikle bana sormadan çağırması da ayrı Bi konu zaten

Benimle aynı düşünen Bi kişi 😊 kesinlikle bana sormadan çağırması da ayrı Bi konu zaten
Şahsen emrivakiden hoşlanmam öyle çat kapı misafir de sevmem evli olsam eşim bana danışmadan misafir çağırsin da istemem bunun es ailesi olmasi ile bir ilgisi yok.
Bir de nasıl oluyor da bir günde her sey hemen normale dönüyor? Zor bir dönemden gectik ve etkileri hala sürüyor, kontrollü sosyallesme olmalı hemen bugun normale döndük yarın aile buluşması yapalimla olmaz

Hayır görüşmüyorum asla da görüşmedim. Bir iki haftaya kısa bir görüşmeye biz gideriz diye düşündük yemek falan Faslı olmadan sonrada yine uzun süre gitmeyiz

Bendd sizin gbi çok tedirginim ama artk dikkat ederek görüşmeye baslayacagım. Kızım çok etkılenmeye basladı. İnsanlardan korkuyor 🙄 ağlıyor. Öpüşüp koklasmadan dibdibe oturmadan sürekli elleri yıkayarak çevremdekılerle görüşeceğim tabi dozunda olacak zırt pırt değil.

Biz de ise basladik bu hafta itibariyle, iki grup halinde gidiyoruz yarimsar gun calisiyoruz. Burada anne-baba ve buyukanne-buyukbaba ile gorusmelere izin verildi ama gorusebilecek kisi sayisini kisitladilar bir de yaslilar evde kaliyor, cocuklar torunlar gidiyor evlerine (yurtdisindayim). Yaslilari korumak amacli, siz gitseniz olmaz mi? Yolda viruse maruz kalma olasiliklarini dusurmek icin onlarin evde kalmalari oneriliyor. Bir yandan da psikolojilerini korumak icin artik cocuk-torunlarini gormeleri de onemli deniyor. Ama mesela farkli iki hanedeki kisinin (siz ve esinizin kardesi diyelim) ayni anda buyukanne-buyukbaba ziyareti yapmasi sorun olur daha kalabalik bir ortam ve riski arttirir, ancak tek hane seklinde gorusmeye baslama zamani geldi diye dusunuyorum isin icinde bir insan olarak.

Back
X