Ev..

Diğer adama arayıp sormayın bence çünkü o otururken önü açıkmış evin güneş girdiği için iyi ısınıyordu karanlık değildi der ama şimdi o dönemden farklı olarak önüne bina yapılıyor ve sorunlar ortaya çıkar.

Ev sahibiyle aynı yerde oturmayın derim ben. En çok buna takıldım. Adamı tanıyomuşsunuz ama kiracısı olarak tanımak farklı olur emin olun. Ayrıca karanlık ev de pek iç açıcı olmaz.

O nerden çıktı anlamadım? Bina hep vardı sz yanlş anladnZ sanrm bi yerini hep vardı ev önlerinde

O nerden çıktı anlamadım? Bina hep vardı sz yanlş anladnZ sanrm bi yerini hep vardı ev önlerinde
Bina geliyor yazmışsınız ben yeni bina dikilecek anladım ama bence taşınmayın derim.Hani bir artısı olsa hemen taşın derdim tek artısı doğalgaz ama onda da o bina yüzünden ısınma sorunu olur bence çünkü sürekli oturacağınız oda.

Taşınmak kolay degil, bir suru masraf çıkıyor. O yuzden, bu yukun altina girmisken dogri duzgun bir yere taşının. Anlattiginiz ev hic mantikli gelmedi bana. Oturdugunuz evden çıkın ama oraya değil

Bence bu evde idare edin yazın değiştirin.
Çocukken güneş girmeyen bir evimiz vardı inanın çok berbat bişey. Kemikleriniz hiç ısınmıyor

Bence imkânınız varsa başka yerden ev bakın. İki ev de içinize sinmemiş. Araştırın belki istediğiniz gibi bir yer bulursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…