Bi arkadaşım şizofreni tanısı aldı kaç gündür bunu kafaya takıyorum. Uyuyamıyorum bu yüzden. Hem onun için üzülüyorum hem de hastalık hastasıyım ya bende de olursa diye kendimi yiyip bitiriyorum. Dünden beri apartmanın içinden geliyormyş gibi bir ses duyuyorum. Balkona çıkınca dışarı çıkınca ses yok. 10 sn de bir böyle uzaktan kapı kapatma tarzı bir ses ya da duvara vurma gibi ya da asansör sesi gibi ama ses çok uzaktan geliyor ve gece de oluyor bu ses. Dikkatimi başka şeylere verdiğimde duymuyorum. Ama dinlediğimde uzaktan gelen çok sessiz şekilde duyuyorum. Çok takıntılı bir insanım. Anneme yine evden gelen saat sesi tarzı bir sesi sordum o da bu evden garip sesler geliyo dedi kardeşime sordum saat sesi tarzı sesi o da duyuyor. Ama bu uzaktan gelen sesi sormadım deli sanacaklar diye büyük ihtimalle asansörle ilgili bir ses ya da binayla ilgili başka bir ses. Çünkü balkonda duymuyorum dışarıda duymuyorum . Bir de takıntılı olduğum için lütfen korkutan yorumlar yapmayın çok kafama takıyorum