Korkuyorum lütfen bakar mısınız

Size daha önce de yazdım şimdi de yazıyorum.

"Şizofreni olma korkusu taşıyan insan şizofreni olmaz."

Şizofreni böyle korkuyorum olur muyum diye düşünüp kendinizi dolduracağınız bir rahatsızlık değil.

Olan insanların yüzde 99.9 u olduğunu bilmeyen, bahsettiğiniz takıntılarının korkularının gerçek olduğunu düşünen ve bunun farkında olmayan insanlar.

Lütfen uzmana görünün ve anksiyete-kaygı bozukluğu için tedavi olun.
Çok teşekkür ederim. Evet biraz geçti korkum sayenizde Allah hepinizden razı olsun.

• Beğen
Reactions: JES
Çok teşekkür ederim. Evet biraz geçti korkum sayenizde Allah hepinizden razı olsun.
Sizden de razi olsun.

Hani diyorsunuz ya deli olduğumu düşünmesinler diye aileme sesleri söyleyemiyorum diye.

Hahh işte şizofrenler o sesleri duyduğunu rahatlikla söylüyor ve kendinin değil aksine ona inanmayanların deli ,düşmanı olduğunu sanıyor. :)

Rahat olun siz şizofren değilsiniz sadece anksiyete ve kaygi bozukluğunuzdan ötürü takıntılı davranışlar sergiliyorsunuz.

Randevu alın ve psikiyatri uzmanı ile görüşün

Çok çok teşekkürler böyle yorumlar okudukça yalnız olmadığımı fark edince rahatlıyorum. Kendimi dinlemeyi bırakmalıyım dediğiniz gibi . Siz kendi kendinize mi atlattınız bu durumu
Evet cok azaldı tabi tamamen atlattım diyemem mesela benim de ilaç korkum devam ediyor kaygı bozuklugu bu..
Hastalık hakkında konusmayın, arastırmayın size ait değil cünkü.

Evet cok azaldı tabi tamamen atlattım diyemem mesela benim de ilaç korkum devam ediyor kaygı bozuklugu bu..
Hastalık hakkında konusmayın, arastırmayın size ait değil cünkü.
İlaç korkusu derken ilaç yutmak istemiyor musunuz

İlaç korkusu derken ilaç yutmak istemiyor musunuz
Aman simdi ben bunu anlattım diye sizde korkmayın :rolleyes: Yok benimki kaygı bozuklugu bilmediğim ilaçta korkuyorum nasıl etki olacak diye ama beni örnek almayınız lütfen..... ben manyagım bu konuda :KK48:

Bi arkadaşım şizofreni tanısı aldı kaç gündür bunu kafaya takıyorum. Uyuyamıyorum bu yüzden. Hem onun için üzülüyorum hem de hastalık hastasıyım ya bende de olursa diye kendimi yiyip bitiriyorum. Dünden beri apartmanın içinden geliyormyş gibi bir ses duyuyorum. Balkona çıkınca dışarı çıkınca ses yok. 10 sn de bir böyle uzaktan kapı kapatma tarzı bir ses ya da duvara vurma gibi ya da asansör sesi gibi ama ses çok uzaktan geliyor ve gece de oluyor bu ses. Dikkatimi başka şeylere verdiğimde duymuyorum. Ama dinlediğimde uzaktan gelen çok sessiz şekilde duyuyorum. Çok takıntılı bir insanım. Anneme yine evden gelen saat sesi tarzı bir sesi sordum o da bu evden garip sesler geliyo dedi kardeşime sordum saat sesi tarzı sesi o da duyuyor. Ama bu uzaktan gelen sesi sormadım deli sanacaklar diye büyük ihtimalle asansörle ilgili bir ses ya da binayla ilgili başka bir ses. Çünkü balkonda duymuyorum dışarıda duymuyorum . Bir de takıntılı olduğum için lütfen korkutan yorumlar yapmayın çok kafama takıyorum
Sizin boş anınızda vesveseye takili kalmişiniz takıntı yapmayin akşamlari 1 fincan papatya cayi icin rahatlayin vesveseyide atın kafanizda bir yakininiz hastalik yaşadiginizda sizde yaşicaksiniz diye bir durum degil sis saglikli olmaya calişin zamanlarin geceleriniz beter hale gelir o seslere takilmayin zaman zaman gecer bu vesvese

Back
X