Ev..

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Ev ile ilgili bi sorunum var..
Bitişiğimizdeki bina boşaldı ve kiralık biz de bayadır ev aradık emlakçı kira + depozito aynanda durumumuzu zorlar diye bi türlü tutamadık ve de uygun ev bulamadık.
Şuanki evimizin eksileri doğalgaz yok, böcek sorunu var, duvar rutubetli kabarıyor ve yağmur yağınca ıslanıyor küflü, kapıları çok kötü ve 700 tl
Artıları içi ve yeri çok güzel önü açık ve manzaralı minik bir bahçesi çok büyük bir balkonu var üç cepheli ferah..
Bitişiğimizdeki ev bizim duvarın karşısı o evin duvarı da bu ev yüzünden sadece az bi yer kabarmış oraya bi çare bulcam dedi ev sahibi. O evin herşeyi güzel doğalgaz var içi aynı bizim ev gibi bahçesi çok büyük balkonu da var tek eksisi evin önüne bi bina geliyor bütün güneşi kapatıyor malesefki sadece bu sorun bizi düşündürüyor. Ev biraz boğuk o bina önünü kapattığı için karanlık kalıyor. Biz 800 vereblşrz dedik adam 900 dedi ama büyük ihtimal kabul edecek çünkü sizin oturmanızı isterim dddi kaç yıldır selamlaşıyoruz tanışıyor sayılırz. Üst katta oturuyorlar evin ama çok iyi insanlar.. Biz karar veremedik.. Szce npalım sz olsanz hamgsini seçerdnz?

Bos evi secerim rutubet solumak cok sagliksiz.
Gunesin aydinlatma secenegini isikla vitamininide guneslenerek alabilirsiniz baska ev secenegi yoksa.

Bitişiğimizdeki bina boşaldı ve kiralık biz de bayadır ev aradık emlakçı kira + depozito aynanda durumumuzu zorlar diye bi türlü tutamadık ve de uygun ev bulamadık.
Şuanki evimizin eksileri doğalgaz yok, böcek sorunu var, duvar rutubetli kabarıyor ve yağmur yağınca ıslanıyor küflü, kapıları çok kötü ve 700 tl
Artıları içi ve yeri çok güzel önü açık ve manzaralı minik bir bahçesi çok büyük bir balkonu var üç cepheli ferah..
Bitişiğimizdeki ev bizim duvarın karşısı o evin duvarı da bu ev yüzünden sadece az bi yer kabarmış oraya bi çare bulcam dedi ev sahibi. O evin herşeyi güzel doğalgaz var içi aynı bizim ev gibi bahçesi çok büyük balkonu da var tek eksisi evin önüne bi bina geliyor bütün güneşi kapatıyor malesefki sadece bu sorun bizi düşündürüyor. Ev biraz boğuk o bina önünü kapattığı için karanlık kalıyor. Biz 800 vereblşrz dedik adam 900 dedi ama büyük ihtimal kabul edecek çünkü sizin oturmanızı isterim dddi kaç yıldır selamlaşıyoruz tanışıyor sayılırz. Üst katta oturuyorlar evin ama çok iyi insanlar.. Biz karar veremedik.. Szce npalım sz olsanz hamgsini seçerdnz?
Bu evde böcek varmış
Orada yoksa orayı secerdim
Net.

Sanırım yeni evde bahçe katı ben olsam tutmazdım.
1 )Eğer bahçe katı ise yine yeni evde de böcek sorunu olur.
2 )Duvar kabarmış yani rutubet sorunu olur,tek duvarı yapması birşey değiştirmez.
3)Evin önüne bina geliyorsa yaz-kış karanlık olur,sürekli lamba yakarsınız elektrik faturanız kabarır.
Şuan ki oturduğunuz yere göre tek artısı bana göre doğal gazı olması,oda güneş almayacağı için faturalarınız yüksek gelir ve ısınması zor olur,şimdiki evinin 3 cepheside açıkmış ve ferahmış.

Sanırım yeni evde bahçe katı ben olsam tutmazdım.
1 )Eğer bahçe katı ise yine yeni evde de böcek sorunu olur.
2 )Duvar kabarmış yani rutubet sorunu olur,tek duvarı yapması birşey değiştirmez.
3)Evin önüne bina geliyorsa yaz-kış karanlık olur,sürekli lamba yakarsınız elektrik faturanız kabarır.
Şuan ki oturduğunuz yere göre tek artısı bana göre doğal gazı olması,oda güneş almayacağı için faturalarınız yüksek gelir ve ısınması zor olur,şimdiki evinin 3 cepheside açıkmış ve ferahmış.

Aslında durumu en iiyi siz anlamışsınız bnde tam o sorundan dolayı karasız kaldım

Bu evde böcek varmış
Orada yoksa orayı secerdim
Net.
Ora da bahçeli daha çok olablr ama bzm evin banyodan çıkıyor hamam böceğş belki ordan evin içinden çıkmaz beni düşündüren ora doğalgazlı ama önü kapalı bina var önünde güneşi çok çok az alıyor buradada doğalgaz gaz yok küf var bi odasında ve ferah önü açık

Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak sizinki bence. Ciktiginiza değsin evinizden. başka bir yer bakın acele etmeyin bence
Anlattığınız ev hiç mantıklı gelmedi bana.
Anlattığımız eve geçersek depozito ve emlak parası taşınma için nakliyat olmayacak başka bi yrre geçersek nakliyat depozito emlakçı kira olunca durum kurtarmıyor.

Anlattığımız eve geçersek depozito ve emlak parası taşınma için nakliyat olmayacak başka bi yrre geçersek nakliyat depozito emlakçı kira olunca durum kurtarmıyor.
O zaman taşınmayın derim,çünkü hiçbir artısı yok doğalgaz dışında ama onunda bir faydası olacağını hiç sanmıyorum ısınma sorunu,rutubet,böcek sorunu yine olur.

Bir tanıdığımın evi önüne bina yapılınca kapandı,güneş almıyor,ısınma sorunu var,yaz-kış elektrik yakıyor lamba yani bina çok engelliyor.

Canım bana cok mantıklı gelmedı, cunku rutubetten sıkayetcısın o ev yenı olmasına ragmen bır duvarı kabarmıs sımdıden yaptırılması bırseyı degıstırmez

Bahcesı oldugu ıcın bocek sorunu yıne olabılır ama ılaclama yaptırabılırsın

Dogalgazı olması bence tek avantaj aradaki fark 200 tl o senın deger analızı yapmana bakar.

Madem aslında içini dışını seviyorsunuz şimdiki ev sahibinizle konuşsanız tadilata sokalım taksitlerini kiradan düşelim evin değeri artsın diye.

Yarın adam tadilat için usta getircek zaten sorunuu çözmeden kiraya veremez yani adam çok iyi biri sözünde duracağına eminiz. Onlar yapılınca taşınırız zaten
Yaptırsada değişmez çünkü rutubet sorunu iç borulardan vs sorun yarın bir duvarı düzeltir öbür duvarından sorun çıkar.

Canım bana cok mantıklı gelmedı, cunku rutubetten sıkayetcısın o ev yenı olmasına ragmen bır duvarı kabarmıs sımdıden yaptırılması bırseyı degıstırmez

Bahcesı oldugu ıcın bocek sorunu yıne olabılır ama ılaclama yaptırabılırsın

Dogalgazı olması bence tek avantaj aradaki fark 200 tl o senın deger analızı yapmana bakar.

Duvarın biri kabRmış o ds bzm binanın sorunu yzünden bitişik olunca orada etkilenmiş diğer yerlerde sorun yok. Tek sorun önünü ev kapatması o da en büyük sıkıntı ama bi cam açık yani önü ordan girer öteki odalarda güneş alıyor tek almayan işte oturcğımız oda bide evde üç yıldır oturup çıkan adamın numarası var ona bütün sorunlarını yarın eşime aratıp sordurtcam ona göre değerlendreceğim

Adamla alakası yok duvarın bzim ev sahibinin evi yüzünden oluyor onu da bi yol var halledip duvarı kurtarcaz diğer yerlerde sorun yok tertemiz
Adamla sorun var demedim :) rutubet sorunu hal olmaz kolay kolay diğer duvarı düzeltir başka yerden patlak verir başımıza geldi o yüzden biliyorum ve bence taşınmayın derim çünkü pek bir artısı yok evin.

Back
X