Belediyeye şikayet halinde bir şey olmayacağını zaten yazdım. Atladığınız nokta şu, bu ota çöpe şikayet edenlere değil de diğerlerine saygı duymak zorundasınız. Köpek apartmandan çıkarken heyecanlanıyorsa sahibi yeterince ilgilenmiyordur ve dışarı çıkması hayvan için olağanüstü bir durumdur. Bu tarz sahiplerin saygı duymamayı benimsemesi çok doğal. Hatta başka mesajınızda tasma ile yaratılmamışlar gibi bir söyleminizi gördüğüm için ciddiye alıp devam edemicem kusura bakmayın.
Kedi de besledim, köpek de. Hiçbir zaman evime biri gelince hayvanımı kapatmadım ama. Onun alanı tamam orası da, apartman boşluğu köpeğin alanı değil. Dikkatli olmak zorundayız. Bugün hiçbir korkum olmadığı halde asansörden heyecanlı köpek fırlasa boşluğuma gelir bi zıplarım yani. Tasma eğitimi veremeyecek, köpeğine layıkıyla bakamayacak olan sahiplenmesin zaten. Eski yaşadığım yerde köpekle asansöre binmek yasaktı. (Hakikaten komşunun köpeği işiyordu çünkü hayvan patlayana kadar evden çıkarmıyordu salak sahibi) kalkıp buna diretmedim. Konu sahibinin karşısındaki insanlar kural tanımıyor. İnsan gibi konuşsa "amaan korkma" diyecekler.