• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evcil miyiz :)

ben yaklasık 7 8 yıldır calısan bır ınsanım.sabah gıt aksam gel alısmısım dısarıda olmaya ama evı o kadar cok ozluyorumkı sımdı bıle aksam olsada eve gıtsem otursam koltuguma cayım olsa kıtabımı okusam dıye bakıyorum.pazar gunlerı evdeyım o zamanda eve sıgamıyorum yarım saatte olsa dolasmaya cıkıyorum.disarıda sabah aksam duranlara gece eve gırenlere bunlar dısarıda ne yapıyorlar acaba sıcacık ev varken demeden edemıyorum kendımı.

evde duranlar boş oluyor diye bir şey mi demişim konu açılmış bende özgürce düşüncemi sölüyorum neden bir aşağılama içerisine girdiniz? siz de hakaretlerinizle kademenizi gösterdiniz size laf mı attım ben çok yazık gerçekten size lütfen hakkımda tek kelime etmeyin

yok yaa karışmıo bir süre sora bacakların bile alışıyor gezmeye tozmaya acımıyor yorulmuyor o tempoda güzel Allah boş duranı sevmez:D:D

evet cümleniz yukarıda yer alıyor... bana illaki laf atmanız gerekmiyor... önce siz saygılı olacaksınızki sonra karsınızdakilerden saygı bekleyin.. özgür dusuncenıızı paylasıyorsunuz evet hersey klavyeden parmaklarınızın ucundan nasılsa özgurum istediğimi yazarım edasında olursanız daha çoookkk saygı beklersınız baskalarından ...

Ben çalışıyorum. Evliyim ve eşimle sürekli dışarı çıkıyoruz,geziyoruz,hayatımdan çok memnunum..
Evlenmeden önce çalışmadığım çok uzun bir dönem vardı ve 1 hafta evden hiç çıkmadığımı bilirim.Hiç sıkılmıyordum evde.Akşama kadar öyle güzel oyalanıyordum ki.. Sabah 10 gibi kalkıyordum. Kahvaltı, evi toparlama, kahve keyfi, tv.izleme vs..spor yapıyordum (günde 2 kere) ,gayet dolduruyordum hayatımı. Şimdi çalışmadığım o günlerimi çok arıyorum. Bence evde oturmak gayet güzel. Özellikle hasta olduğum zamanlarda evdeyim diye şükrederdim. Tamam çalışırkende hasta olduğumuzda izin veriliyor ama içiniz huzursuz bir şekilde izninizi kullanıyorsunuz. Ya da bir misafiriniz gelicek evde olmanın tüm avantajlarını kullanıyorsunuz. Çalışıyorsan, bir de hafta arasıysa misafir gelmeden önce koştur allah koştur, 1 gece önceden hazırlan vs..
Olumsuz konuşmak istemiyorum elbette. Çok şükür bir işim var çalışıyorum ama bir zamanlar evde olmakta güzeldi..

ben de evciyim, evde vakit geçirmeyi severim.. ama gezmeyi tozmayı da acayip severim,
iki üç hafta değil 2-3 ay evde kalabilirim, keyif benim keyfim ohhh...
yapacak dolu iş bulurum..
dışarı çıkınca da keyif alırım gezecek tozacak dolu yer bulurum..

bir yaz sadece evde kaldığımı biliyorum ve of dememiştim, sadece sabahları gazete almaya çıkıyordum..
ama başka bir yaz da devamlı fellik fellik dolaştım, ona da of demedim.

ilginç :52::52:

Back
X