• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evcilik mi oynuyoruz yahu 😜

Sevimli Muallime

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2020
442
908
18
Merhaba hanımlar umarım sağlığınız, sıhhatiniz, keyifleriniz yerindedir :KK19: Henüz evli değilim fakat açılan konular ve hayatımda gördüğüm örnekler beni bu konuyu açmaya itti. Kendi ilişkimi de (aslında olmayan!) göz önünde bulundurarak yazmak istiyorum çünkü sizin tecrübeleriniz ile yol göstermenizi seviyorum 😊 mesela şuan gerçekten aşık olduğum adam var diyelim ve bu kişi ilgisiz, romantiklik nedir, sevgi nasıl gösterilir bilmeyen biri, evlenince düzelmeyeceğini sağır sultan da dahil hepimiz çevremizden duyuyor ve biliyoruz:oops: Sizce böyle bir adamla evlenip aşık olduğunuz kişiyle evlilik yapmak mı mantıklı yoksa sizi seven, değer veren, iyi bir eş olacak fakat sizin ona aşık olmadığınız sevdiğiniz biriyle evlenmek mi mantıklı?
Gecenin bir yarısı ne diyorsun allasen Sevimlimuallime git uyu diyebilirsiniz :ukala: ama bu konu benim aklımı çok kurcalıyor. Evlilik çok farklı ve zorlu bir müessese, ben ve karşısına adamakıllı biri çıkmamış olanlar için paylaştığınız fikir ve düşünceler çok kıymetli🙏 :KK19:

Evlilik hakikaten supriz bir kutu aynı evde yaşadıkça insanların kişiliği net olarak ortaya çıkar sonuçta...
Ha ama baştan kendini beli etmiş biriyse neden kendini ateşe atasın ki ?
Nihayetinde sevgi geçici saygı daimi kalıyor.
Önemli olan adaletli olgun hoşgörülü vicdani değerlere sahip biriyle birlikte olmak bence...

İlişkiler hep böyle keskin cixgilerden oluşmaz ki.gayette iki tarafında birbirini sevdiği evlilikler mevcut ve şahsen ben sadece bunu tercih ederim.benim sevmediğim beni sevse ne olur.benim sevdiğim beni sevmezse hiç olmaz
Aslında bu ayrımı şu yüzden yaptım o en başta saydığım kriterlere sahip, ilişkiden beklentilerimiz çok farklı olan kişiden ayrıldım bir ay oldu. Ama onu gerçekten seviyorum hatta çok seviyorum. onunla yaşayamadığım ve içimde ukde kalan şeyler var... Ama hiç yaşayamayacağız bunu da biliyorum. Sadece ilerde bu kişiyle hayatımı birleştirmediğim için pişman olur muyum veya aklımın bir köşesinde daima kalır mı diye düşünüyorum

Hem asık olup hemde deger vereni yok mu, ben onu tercih ederim 🤭
Anam olsa vallahi laboratuar da çoğaltır belediyenin bedava oyuncak dağıttığı gibi dağıtırdım halkımıza ama yok ki yaradanina kurban olduğum yok işte..

Aslında bu ayrımı şu yüzden yaptım o en başta saydığım kriterlere sahip, ilişkiden beklentilerimiz çok farklı olan kişiden ayrıldım bir ay oldu. Ama onu gerçekten seviyorum hatta çok seviyorum. onunla yaşayamadığım ve içimde ukde kalan şeyler var... Ama hiç yaşayamayacağız bunu da biliyorum. Sadece ilerde bu kişiyle hayatımı birleştirmediğim için pişman olur muyum veya aklımın bir köşesinde daima kalır mı diye düşünüyorum
Cevap veriyorum kalıyor.benim de öyle biri vardı .ama suan evliyim çocuğum var .bazen diyor insan ama iyi ki de onunla olmamista diyor .

Bak cevabı veriyorum. Daha da milleti uğraşırma. :KK70:
Şimdi biz sana ne dersek diyelim. Senin eğer bir gün bu iki şıktan birini seçmen gerkirse nasibin doğrultusunda mantıklı gelen o olacaktır. Yani şimdi mantıklı olan şık önceden belirlenir ama zamanı geldiğinde aslında mantıksız olduğunu düşünür şık değistirirsin. :dua:
Bir de şöule bir durum var. Sevdiğin adamın bırak romantik çok kötü biri olduğunu 100 kişi bile söylese sana öyle gelmeyecek, gözün kör olacak.🙈
Ayrıca bir de şöyle bir şey var. Evlenen adam zaten romantikliği vs. kaybediyor %80. :rolleyes::rolleyes:

Bak cevabı veriyorum. Daha da milleti uğraşırma. :KK70:
Şimdi biz sana ne dersek diyelim. Senin eğer bir gün bu iki şıktan birini seçmen gerkirse nasibin doğrultusunda mantıklı gelen o olacaktır. Yani şimdi mantıklı olan şık önceden belirlenir ama zamanı geldiğinde aslında mantıksız olduğunu düşünür şık değistirirsin. :dua:
Bir de şöule bir durum var. Sevdiğin adamın bırak romantik çok kötü biri olduğunu 100 kişi bile söylese sana öyle gelmeyecek, gözün kör olacak.🙈
Ayrıca bir de şöyle bir şey var. Evlenen adam zaten romantikliği vs. kaybediyor %80. :rolleyes::rolleyes:
Bilmece gibi bir cevap olmuş bu :confused: :KK71:

Back
X