• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evcilik mi oynuyoruz yahu 😜

İkiside olsun başka türlü evlenmenin bir anlamı yok.beni seven,Isınabileceğim insana şans veririm genelde bir süre sonra bende bu kişiyi sevmeye başlıyorum.aşık olma falan bende hemen olmuyor bir çekim oluyor ama ben galiba tanıdıkça huyunu,bana olan ilgisini vs gördükçe aşık olup yoğun duygular hissettiğim için pek sorun yaşamadım.tipine bakıp aşık olmam heralde 1-2 kere o da orta okulda falan kalmıştır.

ilgisiz birine asik olmam mümkün degil zaten :D
yukardaki üye gibiyimdir bende..

o yüzden öyle sorunlarim olmadi olmayacak hicbirzaman

ilgisiz birine asik olmam mümkün degil zaten :KK70:
yukardaki üye gibiyimdir bende..

o yüzden öyle sorunlarim olmadi olmayacak hicbirzaman
Hiç bir erkek ilişkinin en başında ilgisiz davranmaz ki :halay: Üstüne düşer gerçekten sana çoğu vaktini ayırır ve sen kanarsın. Evet ben de o kandırılan tarafım:oops: o yüzden kafamda deli sorular var böyle 😁 ilgisizliği beni soğuttu kendinden ve kendime daha fazla zarar vermemek için sonlandırdım fakat hâlâ seviyorum yani mesajlarının bile beni heyecanlandıracak kadar yoğun birşeyler hissettiğim kişiden bahsediyorum :mad: böyle birini severken ayrılıp ilerde bu kadar yoğun şeyler hissedemediğim biriyle evlenmek benim korkum

Merhaba hanımlar umarım sağlığınız, sıhhatiniz, keyifleriniz yerindedir :KK19: Henüz evli değilim fakat açılan konular ve hayatımda gördüğüm örnekler beni bu konuyu açmaya itti. Kendi ilişkimi de (aslında olmayan!) göz önünde bulundurarak yazmak istiyorum çünkü sizin tecrübeleriniz ile yol göstermenizi seviyorum 😊 mesela şuan gerçekten aşık olduğum adam var diyelim ve bu kişi ilgisiz, romantiklik nedir, sevgi nasıl gösterilir bilmeyen biri, evlenince düzelmeyeceğini sağır sultan da dahil hepimiz çevremizden duyuyor ve biliyoruz:oops: Sizce böyle bir adamla evlenip aşık olduğunuz kişiyle evlilik yapmak mı mantıklı yoksa sizi seven, değer veren, iyi bir eş olacak fakat sizin ona aşık olmadığınız sevdiğiniz biriyle evlenmek mi mantıklı?
Gecenin bir yarısı ne diyorsun allasen Sevimlimuallime git uyu diyebilirsiniz :ukala: ama bu konu benim aklımı çok kurcalıyor. Evlilik çok farklı ve zorlu bir müessese, ben ve karşısına adamakıllı biri çıkmamış olanlar için paylaştığınız fikir ve düşünceler çok kıymetli🙏 :KK19:
Evlenme aşkını yaşa arkana dönmeden bas git

Niye illa birini seçiyorsun ki, aşık olduğun adam da sana aşık olsun değer versin ilgi göstersin vs... Öylesi yok diyenlere inanmayın .. Var bizzat epeydir evliyim.. 30 yaşımda evlendim daha da karsilasmasaydik evlenmezdim.. Yalnızlıktan da keyif almayı bilin... Bekarligim da çok güzeldi böylesi evlilik de güzel... Niye illa vasat şeylere de varım kafası?? Koca diye ölmeyin...

Geçen bı abla ile tanıştım. Otuz küsur yaşında evladı var torunu var. Benim sevdiğim vardı kocam beni zorla aldı dedi. Biliyordu onu sevmediğimi. Çok sevdi beni el üstünde tuttu. Şiirler bile okurdu. Ama hiç mutlu olamadın. Hiç ihanet etmedim ama onu hiç sevmedim dedi.
En iyisi size değer veren,seven ve sizin de sevdiğiniz biri. Sandalye ayakları gibi dört ayagin biri olmayınca ayakta tutmasi zor oluyor. :110::110:

Bence hem aşk ol alı hem saygı hem değer verme...
Ben eşime aşık evlendim o da aşık evlendi.
Birbirimize çok şükür değer verilir saygı duyarız.
Çok şükür hala da aşığız.
Bence evlilik tam adamını buldu iseniz bulunmaz bir nimet.
Yol arkadaşı derler ya öyle...

Her evlilikle sorunlar olabiliyor gunluk stres insani gerebiliyor. Asik olmadiginiz biri sizi ne kadar sakinlestirir? Birine asiksaniz onca stresten sonra ona siginiyorsunuz,sakinlestiriyor seviyor sariyor. En buyuk acida onun elini tutuyor guzel haberde akamai beklemeden ariyorsunuz. Evlenme icin evlenen bir arkadasim var. Defalarca sevecegi birini beklemesini diledim. Cunku biriyle evlenme zorunda degilsiniz, sevdiginiz insanla olmaz diyorsaniz seveceginiz biri hayatiniza girene kadar bekleyin derim. Iki tarafta olgun duzgun ve asiksa zaten hayat her anlamda guzellesiyor.

Niye illa birini seçiyorsun ki, aşık olduğun adam da sana aşık olsun değer versin ilgi göstersin vs... Öylesi yok diyenlere inanmayın .. Var bizzat epeydir evliyim.. 30 yaşımda evlendim daha da karsilasmasaydik evlenmezdim.. Yalnızlıktan da keyif almayı bilin... Bekarligim da çok güzeldi böylesi evlilik de güzel... Niye illa vasat şeylere de varım kafası?? Koca diye ölmeyin...
'' İlla vasat şeylere de varım koca için ölüyorum nolur biri üzerime koca atsın'' gibi şeyler yazmadım ki böylesine sert bir yorum yapıyorsunuz 😊 evlenmek gibi bir niyetim yok henüz yalnızım ve mutluyum. Fakat aklımı kurcalayan bazı şeyler var ve yaşanmışlıklardan, tecrübelerden yararlanmak, aklımdaki soru işaretkerine kendi içimde cevap bulmak için böyle bir konu açtım. Burada yazılan yorumların bir çoğu da gerçekten doğruyu gösterme niyeti olan sıcacık yorumlar fakat sizin yorumunuzda önyargı gördüm

Geçen bı abla ile tanıştım. Otuz küsur yaşında evladı var torunu var. Benim sevdiğim vardı kocam beni zorla aldı dedi. Biliyordu onu sevmediğimi. Çok sevdi beni el üstünde tuttu. Şiirler bile okurdu. Ama hiç mutlu olamadın. Hiç ihanet etmedim ama onu hiç sevmedim dedi.
En iyisi size değer veren,seven ve sizin de sevdiğiniz biri. Sandalye ayakları gibi dört ayagin biri olmayınca ayakta tutmasi zor oluyor. :110::110:
İnanın çok üzüldüm anlattığınız hanımefendiye :cry: evet çok doğru bir benzetme yapmışsınız şuan aşık olduğum kişide bir iki ayak eksik ki dengede duramadık ve yıkıldık Hoppa

Merhaba hanımlar umarım sağlığınız, sıhhatiniz, keyifleriniz yerindedir :KK19: Henüz evli değilim fakat açılan konular ve hayatımda gördüğüm örnekler beni bu konuyu açmaya itti. Kendi ilişkimi de (aslında olmayan!) göz önünde bulundurarak yazmak istiyorum çünkü sizin tecrübeleriniz ile yol göstermenizi seviyorum 😊 mesela şuan gerçekten aşık olduğum adam var diyelim ve bu kişi ilgisiz, romantiklik nedir, sevgi nasıl gösterilir bilmeyen biri, evlenince düzelmeyeceğini sağır sultan da dahil hepimiz çevremizden duyuyor ve biliyoruz:oops: Sizce böyle bir adamla evlenip aşık olduğunuz kişiyle evlilik yapmak mı mantıklı yoksa sizi seven, değer veren, iyi bir eş olacak fakat sizin ona aşık olmadığınız sevdiğiniz biriyle evlenmek mi mantıklı?
Gecenin bir yarısı ne diyorsun allasen Sevimlimuallime git uyu diyebilirsiniz :ukala: ama bu konu benim aklımı çok kurcalıyor. Evlilik çok farklı ve zorlu bir müessese, ben ve karşısına adamakıllı biri çıkmamış olanlar için paylaştığınız fikir ve düşünceler çok kıymetli🙏 :KK19:

Evlilikten beklenti herkese göre değişir
Kimi der ki dürüst olsun, çalışkan olsun, sorumluluk sahibi olsun, sadık olsun tamamdır, sevgi kelebeği gibi ilgili olmasa da olur.
Kimi ilgiye açtır, ilgisiz yapamaz
Ama 42 yaşıma geldim ve şunu net biliyorum sevmediği adamla yapamaz kadın. Evlilikte her şeyden çok sabır ve tahammül var ve ikisi de sevgisiz mümkün değil. Bir de biyolojik gerçekler var sevmediği adamdan iğreniyor insan

Hem aşk hem değer olsa ne güzel olur:KK76:
Ama bence asla anlayamazsın. Saygılı ,sevgili,romantik, değer veriyor diye evlenirsin içinden canavar çıkar. Evlilik bence kumar gibi. O yüzden aşkını yaşa evlenme :KK50:

Aşığım seviyorum ölüyorum bir yere kadar. O adam değişmez, düzelmez, bir yıl iki yıl beş yıl sonra zaten bıkıp boşanirsiniz.

Hem aşk hem değer olsa ne güzel olur:KK76:
Ama bence asla anlayamazsın. Saygılı ,sevgili,romantik, değer veriyor diye evlenirsin içinden canavar çıkar. Evlilik bence kumar gibi. O yüzden aşkını yaşa evlenme :KK50:
Keşke o canavarların nesli bir tükense de rahatlasak :KK70: yani evlenince neden değişir bu adamlar

Keşke o canavarların nesli bir tükense de rahatlasak :KK70: yani evlenince neden değişir bu adamlar

Hepsi için değil sözüm ama burda okuyoruz. Şahsen bende o durumun içindeyim. Melek gibi adam şeytan oldu başıma (: romantiklik,aşk,sevgi,hediyeler nirvanadaydı. Evlendik içinden yaratık çıktı şivesi bile değişti :D

Back
X