Evcillerimiz için İlanlar: Vermek isteyenler, geçici bakıcı yuva arayanlar...

kedi köpek sahiplendirmek isteyenler ve sahiplenmek isteyenler petarkadaş petbul forumuna bakın ayrıca üyye olup sahiplendirme forumu açın
miyavlar
minik pati ve hayvansever gazetesi haytap vs gibi yerlere üyye olun facebooktan ekleyin onlar ilanları paylaşıyorlar

teşekkürler canım hemen bi ilan veriyorum. umarım oğluşuma iyi bir yuva bulabilirim acilen.

kızlar ankaradayım chinchilla cinsi beyaz mavi gözlü tuy yumagı bı kızım var one eş arıyorum

Merhabalar... Evdeki diğer köpeğimle anlaşamadığından dolayı yeni aldığım Yorkshire terrierimi vermek zorundayım.. Aşılı, çipli, tuvalet eğitimli ve dişi.. Genel komutları da biliyor, çok akıllı bir köpek.Ama malesef diğer köpeğimle anlaşamıyorlar.Diğeri 3 yaşında onu bırakamıyorum.Mecbur bunu sahiplendirmek zorundayım.Yorkshire terrier beslemeyi düşünen varsa iletişime qeçebiliriz...

arkadaşlar canları sahiplendirirken lütfen hassas davranın ve iyice araştırın sahiplenmek isteyenleri.Çünkü insanlar ne yazıkki bir hevesle sahiplenip 3,5 gün sonra bakamıyorum diyip geri vermek isteyebiliyor.Bu da o can için çok büyük bir travma oluyor...

Istanbul güngören belediye veteriner müdürlügünde cins ve çok temiz hayvanlar var ben gördüm yavru bir kediyi yolda bulmuştum araba kolunu koparmış hemen ameliyata aldılar o sırada evden bırakılan cins köpekler oldugunu gördüm almak isteyenler ilgilenenler veteriner müdürlügünü arayabilirler ..ayrıcada şuan kolu kopan minik yavru içinde inşşallah allahım yardım eder vede iyileşirsede ona bir yuva arayışa başlayacaz inş yuvaya kavuşacaktır.evde kedim var vede tekim maddi olarak yetişemeyecegimi düşündügümden ben alamıyorum ama bellide olmaz hala aklım onda yer bulamazsada bulana kadar bakarım

Dilek can evde 29 pisom var,cok üzüldüm o cana ama benden fayda yok gibi sana ...Ne olur onu bırakma sokakta yaşama şansı çok fazla değil emin ol ki önce çocuklar rahat vermezler...çok öptüm seni

kızlar ankaradayım chinchilla cinsi beyaz mavi gözlü tuy yumagı bı kızım var one eş arıyorum

Ben de aynısını İstanbulda arıyorum... Benim de chinchilla cinsi çok güzel prenses bir kızım var yaşı geçmeden bir yavrumuz olsun istiyoruz...

neden hep cins yada yok şöyle yok böyle olsun diye kedi arıyorsunuzki camdan dışarıya hiçmi bakmıyorsunuz dışarda yuva bekleyen ne cins ne garip yavrucaklar var bende aynı durumdaki bir yavruyu aldım şuan evde gören nazar degdiriyor okadar güzelkii sokaktan alın lütfennn yaa yada sakat alın ne olurr(

Dilek can evde 29 pisom var,cok üzüldüm o cana ama benden fayda yok gibi sana ...Ne olur onu bırakma sokakta yaşama şansı çok fazla değil emin ol ki önce çocuklar rahat vermezler...çok öptüm seni

allahım tüm sokak yavrularına yardımcısı olsun..dilerim hepsi yuva bulur forumda cins arayan yada siparişle arayanlarında lütfen gözlerini aç allahım önce sokaklara baksınlar.

Son düzenleme:
Merhaba,ben Anadolu yakasında Göztepede ikamet ediyorum.Aşıları yapılmış,küçük büyutlarda,diğer köpeklerle de uyumlu (arada izmire gidersek izmirdeki köpüşlerimle anlaşabilsin diye)bir köpek sahiplenmek istiyorum
(Küçük olmasını istememin sebebi,İstanbuldaki BAZI sokak köpeklerinin çok saldırgan olması ve ani bir durumda hemen kucaklayabilmek için,çünkü besleyeceğim köpeğin güvenliği benim için çok önemli ve maalesef bulunduğum bölgede büyük köpekleri güç unsuru olarak kullanan sahiplerde var)
Barınakları ve sahiplendirme sitelerini araştırıyorum,fakat kadınlar kulubune yazmadan geçmek istemedim.İzmirde kendi ailemleyken yaklaşık 10 yıl kadar köpek besledik,Bakır ve Cancan adlı köpeklerim hala İzmirde ailemle beraber,yani köpek bakımı ve bakma hassasiyetleri konusunda gereğinden fazla duyarlılığa sahip olduğumu belirtmek isterim.Köpeklerin dostluğuna alıştıktan sonra ve evlendikten sonra köpeksiz bir evi çok yadırgıyorum,sonunda dayanamayıp alıyorum artık ben nereye o oraya...İLGİSİ ve BİLGİSİ olan ile iletişime geçersek sevinirim

arkadaşlar bir hafta önce evimizin arka tarafından bütün gece ağlayan bi kedi bizi uyutmadı. sabah kalktığımda saat 10 civarı hala ağlıyordu. balkona çıkıp baktığımda kedinin bizim bahçede olduğunu gördüm. henüz çok ufaktı ya da beslenemediği için zayıf kalmış bilemiyorum. hemen gidip aldım. normalde o duvarları atlayıp oraya gelmesi mümkün değil çünkü ayakları bile tutmuyordu. daha önceden deneyimli olduğum için hemen yapmam gerekenleri yaptım ve yaklaşık 10 saat kadar sesi çıkmadan uyudu kedicik. tahminime göre henüz bikaç haftalık. uyandıktan sonra gözlerini silmessem açılmıyorlar ve tabi ki poposunuda siliyorum çünkü çişini yapamıyordu. çiş meselesi şuan çözüldü kendisi yapmaya başladı ancak ayakları halen bi tuhaf ilk geldiğinde ön ayakları karnının altında sürünüyordu yerde. patileri ters dönüyordu. şimdi biraz biraz düz durabiliyor ama bikaç adımdan sonra yuvarlanıyor acaba bu normal mi? lütfen bilen varsa cevaplasın.

gelelim asıl konuya benim evde kuşlarım var ve aslında bi kediyi evde besleme fikrine sahip değilim. eşimde kalıcı olarak istemiyor dokunamıyor bile ama onu o halde görünce vicdanım el vermedi. geçen yazda bir tekir yavruyu aynı şekilde evime alıp 2 hafta baktıktan sonra sahiplendirmiştim. açtığım konularda var. şimdi ki kedi o resimdeki kediden daha da ufak. ona benziyor sadece karnı ve patileri beyaz. acaba bu miniği sahiplenmek isteyen var mı? eğer bulamassam eve alışmadan salmak zorunda kalıcam tabii ayakları düzelirse ki Allah tan düzelmesini diliyorum ve elimden geleni yapmaktayım. eğer ilgilenen varsa izmir deyim.

merhaba arkadaşlar,

Benim sevimli küçük köpeğime(cinsi Pincher) bayram tatilinde evinde bakabilecek bakıcı arıyoruz. Lütfen etrafınızda varsa 6/7 gün bakabilecek biri buraya yazsın.

Sevgiler.

merhaba arkadaşlar

kedi ilanlarına bakarken ve kedi ararken bu siteyi gördüm ve içeriği ilgimi çekti çok güzel bir siteymişte haberim yokmuş :)

ben yukarıda yazdığım gibi kedi arıyorum yavru veya 1 yaşın altında olması benim için önemli elimde avucumda büyümesi lazım.

ailemiz çekirdek aile denecek bir aile 1 erkek 1 kız bebeklerimiz var mutlu ailemize mutluluk katacak ve mutluluğumuzu paylaşacak

ufak bir pisicik arıyorum.

mrb arkadaşlar konu açtım ama burada da belirtmek istiyorum. golden cinsi köpek arıyorum ücretsiz. bursa da oturuyorum. köpek bakmayı çok istiyorum daha önce 2 köpeğim oldu daha doğrusu eniştemin de bizim bağ evinde ben bakıyordum. eğer köpeğine bursa dan yuva arayan varsa bakmak isterim

arkadaşlar apartmanımızın altında kaldırımda yağmurdan ıslanmış minicik bi yavru buldum. bir aylık mamasını ve biberonunu veterinerden aldım kediciğe yuva arıyorum

ama astım hastasıyım ve genzimde bir yanma var bir sağlık sorunu yaşamaktan korkuyorum çünkü hastalanınca yataklara düşüyorum

anne kedisi olan varsa öncelikle bir süt anne arıyorum ama yoksa bakabilecek biri de olur.

kedimiz kül rengi ve mavi gözlü çok şirin.

yürüyebiliyor ve kutudan çıkıp dolaşıyor tamamen sağlıklı

veteriner 15 güne kadar kendini iyice toplar dedi

alabilecek olan varsa çok minnettar olurum

merhaba arkadaslar eşimle beyaz dişi bir iran kedisi sahiplenmek istiyoruz onun icin özel oda bile hazırlıcaz ismi aksesuarları vs vs..herşeyini düşündük tasarladık..ama yavru olsun beyaz olması öncelikli tercihim ama başka renklerde de olabilir yeterki iran kedisi olsun cünkü yaradılış geregi tüm huyları benimle cok örtüşüyor bide hayranım ne yapayım :))) ücret konusunu dile getirmek istemiyorum ama 500 tl ye kadar ödeme de yapabilirim...iran kedisi sahibi olupta yeni yavrusu olacak bir anneden de alabilirim öyle olursa cok sevinirim...bu arada ankarada yaşıyorum ankaradan olması tercih sebebimiz eşim kedilerin bakımı konusunda benden cok daha tecrübelidir minik bebege kraliceler gibi bakacagımıza emin olabilirsiniz..

Yumos kizimizi 3 aylık geçici bir süre için bir hayvansever aileye vermek istiyorum. Ben yurt disindayim ve annem ve babam 3 ayligina ziyarete gelecek eger kediye gecici bir yuva bulabilirsek. Kuru mama ile besleniyor ve tuvalet eğitimi var. Kısırlaştırıldı ve aşıları tam. Cok sevimli, guzel ve iyi huylu. Acil yardım ederseniz sevinirim. Daha önce hiç dışarıda yaşamadı. Kumunu ve mamasını karsilayacagiz. Lütfen sadece 3 ay için bize yardım edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…