Evcillerimiz için İlanlar: Vermek isteyenler, geçici bakıcı yuva arayanlar...

bende de bir sürü kedi var hepsi cana yakın laftan anlıyorlar kolaylıkl wc eğitimi verebilirsiniz hatta geçen ölen kedim klozete çıkıyordu onu da bulamayınca küvetin gider deliğine itinayla yapıyordu el ayak değdirmeden . sonra yıkıyordum ellerini ayaklarını poposunu silip hemen yatağa gidiyorduk gecenin bi yarısı wc için uykumdan uyandırıyordu çok akıllılar sadece biraz zaman ve ona anlatmanız gerek . benim buradaki komşularım hep zehirliyorlar kedilerimi . emzikli annelerinde sütü de zehirleniyor böylelikle bebeklerde öldü 40 tane kedi gömdüm ağlaya ağlaya günde en az 4 kedi ölüyordu hem sizin bi arkadaşınız olsun hemde bunları kurtaralım . ben adapazarındayım düşünen varsa bana yazabilirler.

herkese mrb. ben evde bakabileceğim köpek arıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. balıkesirde yaşıyorum. eğer vermeyi düşünen varsa bilginize:)

çok ama çok üzüldüm nasıl insanlar bunlar hiç Allahtan korkmuyorla mı Yazık bu hayvanlara bu insanları şikatet edecek merciler yok mu.
Bu mesajınızı kedi sitelerine de yazın mutlaka ilgilenecek birileri çıkacaktır bol şans diliyorum size ve ilgilendiğiniz o masum pisiciklere....

Burcum48 hala köpek arıyorsan benim köpeğimin yavruları var istersen sana resimlerini gönderebilirim. Terrier ler şuan dört aylıklar. Birde 16 aylık 2 köpeğim var. Onlarda terrierler. ıstersen onlardan da verebilirim. Benim 10 köpeğim var. Hepsinin bakımına yetişemediğimden çok iyi bakabilecek kişiler bulursam vermeyi düşünüyorum bazılarını. Gönlüm razı olmasa da daha çok ilgiyi hakettiklerinden vermeyi düşünüyorum.

allah belalarını versin onların şu masum canlardan ne istiyorlar anlamadım gitti birde müslümanlıktan bahsederler pislikler
siz elinizden geleni yapmışşsınız Allah sizden razı olsun

benim iki tane ördeğim var. daha küçükler şu an ama evde baktığım için durmamaya başladılar. hep dışarı çıkmak istiyorlar. eğer izmir bucada bahçeli bi evde bakabilecek olan varsa verebilirim. ayrılması çok zor olacak ama :a015:

Merhaba arkadaşlar,1 ay kadar önce mahallenin kedilerine sürekli yemek verdiğimiz yere 4 tane yavru kedi atmışlardı. Bir tanesi zaten ölmüştü, maalesef bir tanesi yaşıyor,diğer ikisini de biz yaşatamadık. Henüz çok miniklerdi,gözleriğ bile kapalıydı, veterinerin söylediğine göre uzun süre bakımsız ve soğukta kalmışlar! Düşüncemiz bir süre bodrumda bakıp bahçeye alıştırmaktı ancak; cadoloz bi teyzemiz (kendisi zemin katta oturur) rahatsız olup dışarı attı. Mecburen eve aldık, yalnız olduğu için bahçeye bırakmayı deneyince diğer kediler dövüyor.Benim kedim hiç bi şekilde istemiyor,depresyona girdi, yemiyor, içmiyor,bizi dövüyor.Bu minik kediye aciiiil yuva! Bakın ablaları nasıl da bıdık!

Kadıköy Acıbdem'de oturuyorum ama; herhangi bir yere de getirebilirim.

Eklentiler

• $Resim 003.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 91
  • $Resim 004.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 89

bende delikafaduldendelikafaduldenterrier arıyoruuuuuuuuuuum

Şu albümden: Kafası dağılmış Kedican
Ekleyen: Aysin Baltacan Sözen
Artık bünyem kaldırmıyor bu hayvanların yaşadıklarını..

Kafadan çok ağır bir darbe almış Kedican.. Alt ve üst çene kırılmış, bir gözü patlamış, diğer gözü var ancak görmüyor.. Muhtemelen trafik kazası geçirmiş.. Perişan halde bulduk onu..

Çok uzun ve zahmetli bir tedavi süreci vardı, bir çoğunu atlattı,çene kemikleri sabitlenebildiği
kadar sabitlendi..
Patlayan göz alındı ve dikildi..
Çenesi yamuk kaldı, üst damağına baskı yapan dişleri alınacak bu hafta..
Bir kaç hafta içinde, klinikten taburcu edebileceğim..

Ancak..
Bu halde sokakta yaşaması mümkün değil.. Zaten kör ve zaten sadece yumuşak gıdalarla beslenebilecek..

Tüm sıkıntıları klinikte bıraksın ve yeni hayatında çok mutlu olsun istiyorum. Ona kucak açacak, bu hali ile kabullenecek sevgi dolu bir yürek arıyorum..
İstanbul
Ayşin Baltacan Sözen
0532 773 00 24

08.06.2010 SON DURUM
Kedican için yeniden yuva arayışındayız..
Bugüne kadar belki yüzlerce kedi-köpek sahiplendirdim, hiç bu kadar uğraştığımı, bu kadar yüreğimin tükendiğini hatırlamıyorum..

Kedican bir süredir, geçirdiği akciğer enfeksiyonu yüzünden klinikte idi. Tedavisi bitti, ancak yeniden kafese girdiği için, hırçınlaştı..
Bu yüzden acilen klinik kafesinden çıkarılıp,sevgi ile sarmalanması gerekiyor..

Kedican kör, her iki gözü de görmüyor. Gözleri görmediği için yeni ortamına alışıncaya kadar adaptasyon sorunu yaşayabilir, bir kaç gün çişini tutabilir, ya da çişini sağa sola yapabilir..

Diş etleri, çenesine takılan tellerden dolayı hassas, bu yüzden asla kuru mama yememeli, yedirilmeye çalışılmamalı. Diş etlerinde ara ara kanamalar olabiliyor, çene tam kapanmadığı için, yemek artıkları ağzında birikebiliyor, bu da ağız kokusuna sebep olabiliyor. Alacak olan kişi bunu bilmeli..

Kedican sorunlu bir kedi, zaten deyim yerindeyse geçirdiği kaza sonrasında 'baştan yaratıldı'..
Sadece sevgiye ve ilgiye ihtiyacı var.

Ömrü boyunca gerekecek tedavi, mama vs konularında gereken her türlü destek hem benim hem de onun ikinci defa tedavisinin yapılmasını sağlayan Neslihan hanım tarafından sağlanacak.

Kedican'ı kafesten çıkarmamıza ve gerçek bir aile bulmamıza yardım eder misiniz? İlanı dağıtır, profillerinizde paylaşır mısınız?

Sevgiler;
Ayşin Baltacan Sözen
0532 773 00 24

Eklentiler

• $kedican.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 74
arkadaslar keske turkiyede istanbulda olsamda ben baksam ama burasi cok uzak uc kedim var farketmez 4 ede bakarim ama yurtdisinda oldugum icin elimden bir sey gelmiyor buraya ekledim belki insafli melek birisi sahiplenir kedicani

Arkadaşlar merhaba:)
Evcil hayvan sahiplendirme kısmına daha önce yazdım ama kimseden cevap gelmedi.Arkadaşlar ailem Kocaeli Derince'de oturuyor.Sitemizde ne yazık ki eve alınıp daha sonra sokağa atılan Ankara kedisi vardı.23 nisanda doğum yapmış.4 tane yavrusu var.3 tanesi cins ankara kedisi bir tanesi ise tekir cinsi.Ben birini sahiplendim,2 gündür bizimle:)Bir görseniz ne kadar tatlı.Ama her dakika aklımda diğer yavrular var.Sokak kedisi olacak kediler değiller.Anneleri de öyle.Babam onu besliyor.Arkadaşlar içinizden kedileri sahiplenebilecek bir kişi var mı?Lütfen birileri çıksın,bebişler sokakta kalmasın.

Selam kedişlerin abyaları, geçenlerde bi kedişe yuva aradığımızı yazmıştım, herhangi bi cevap gelmedi, anlayabiliyorum, buraya yazan arkadaşların hemen hepsinin evcili var zaten. Biz bu ufaklığa yuva bulduk hem de tekir olmsına rağmen -malum pek çok insan evinde cins kediş istiyor, neyse ki alan arkadaş öyle değildi- NASIL MI BULDUK??????? SOKAK KEDİŞLERİ İÇİN ALIŞVERİŞ YAPTIĞIMIZ Bİ PET SHOP'UN CAMINA BU UFAKLIĞIN RESMİNİ ASTIK, FOTOGRAFTAN BEGENEN Bİ AİLE ARADI, EVİMİZE DAVET ETTİK, KEDİŞE AŞIK OLDULAR VE ALDILAR. VETERİNERİNİ BİZ TAVSİYE ETMİŞTİK, HABERİNİ ALIYORUZ, ÇOK İYİLERMİŞ.... BU CAMA RESİM ASMA OLAYINI HERKESE TAVSİYE EDİYORUM...

Arkadaşlar merhaba bende çorludayım minik bir pisicik arıyorum. Çorlu'dan kedi vermek isteyen olursa ben talibim. a.s.

Slm arkadaslar bizim bahçemizdede 6 tane köpeğimiz var, yaklaşık bir ayıdır mahalemizde dolaşan erkek bir sibirya kurdu var.Trabzon akçaabatta ikamet ediyoruz burda sormadığımız yer kalmadı halen araştırıyoruz ve sahibi çıkmadı.Tahmini olarak 2 yaşlarında 50 55 cm boyunda, koyu renkli, gözleri sürmeli ve ensesinin sağ tarafında küçük belirgin bir beyazlık var.Halen sahibini aramaktayız fakat hiçbir umut yok ve artık bu köpeği sahipledirmeyi düşünüyoruz.Trabzon içinden köpek sahiplenmek isteyen hayvanseverlere duyrulur.

Arkadaşlar 2 gün önce sokakta 5 tane yavru kedi buldum ancak ne yazık ki 2 tanesi ölmüştü. Sütten kesilmemiş gözleri açılmamış 3 küçük yavruyu eve aldım. Maalesef bir tanesi aynı gece öldü. Bu fotoğraflardaki siyah beyaz olanlardan biri yok artık. Sarı ve diğeri hayatta. Bakımını yeteri kadar gerçekleştiremiyorum , çok acemiyim ve 1 ay sonra alabilecek biri var büyük kedileri de olduğu için alamıyor şu anda ve çok acil bakabilecek birini arıyorum. Lütfen ilgilenenler bana ulaşsın. Sadece 1 ay süreyle bakacak bir aile arıyorum. Bakacak durumum olmadığı için kendim bakamıyorum ve elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum ve yeterli bakımı sağlayamazsam ölecekler. Veterinerlere götürdüm. 4 Farklı veteriner baktı. Sorunları yok hastalıkları yok. Söylenenler bunlar. İki gündür aynı zamanda sınavlarla boğuşuyorum ve gerçekten çok üzülüyorum onlar için.Tekrar tekrar söylüyorum ama; lütfen birisi el uzatsın. Şimdiden teşekkür ederim sevgiyle kalın.

arkadaşlar istanbul avrupa yakasında oturuyorum pamuk prensesime kendi cinsinden eş arıyorum...iran kedisi 1 yaşında sağlıklı...

kedinin resimlerini görebilirmiyim acaba

arkadaşlar istanbul avrupa yakasında oturuyorum pamuk prensesime kendi cinsinden eş arıyorum...iran kedisi 1 yaşında sağlıklı...Eki Görüntüle 149706

benim dünyalar tatlısı temmuzda 2 yaşını dolduracak iran chincila cinsi yakışıklı bi oğlum var. tüm aşıları yapıldı adı limon. Oğluma yuva arıyorum. Hak verirsinki ondan ayrılmam çok zor, seninde kedinin olması içimi rahatlatan bi durum. oğluşuma hem bi yuva hemde bi arkadaş olur. Eğer ilgilenirsen haber verirmisin.

bayıldım çook güzel ben de hep böyle bi kedim olsun istemiştim beyaz ve maviş ama tam tersi siyah bi kedim oldu dışarda annesi tarafından terkedilmişti minicikti bulduğumda.nerede oturuosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…