bende de bir sürü kedi var hepsi cana yakın laftan anlıyorlar kolaylıkl wc eğitimi verebilirsiniz hatta geçen ölen kedim klozete çıkıyordu onu da bulamayınca küvetin gider deliğine itinayla yapıyordu el ayak değdirmeden . sonra yıkıyordum ellerini ayaklarını poposunu silip hemen yatağa gidiyorduk gecenin bi yarısı wc için uykumdan uyandırıyordu çok akıllılar sadece biraz zaman ve ona anlatmanız gerek . benim buradaki komşularım hep zehirliyorlar kedilerimi . emzikli annelerinde sütü de zehirleniyor böylelikle bebeklerde öldü 40 tane kedi gömdüm ağlaya ağlaya günde en az 4 kedi ölüyordu hem sizin bi arkadaşınız olsun hemde bunları kurtaralım . ben adapazarındayım düşünen varsa bana yazabilirler.
bende de bir sürü kedi var hepsi cana yakın laftan anlıyorlar kolaylıkl wc eğitimi verebilirsiniz hatta geçen ölen kedim klozete çıkıyordu onu da bulamayınca küvetin gider deliğine itinayla yapıyordu el ayak değdirmeden . sonra yıkıyordum ellerini ayaklarını poposunu silip hemen yatağa gidiyorduk gecenin bi yarısı wc için uykumdan uyandırıyordu çok akıllılar sadece biraz zaman ve ona anlatmanız gerek . benim buradaki komşularım hep zehirliyorlar kedilerimi . emzikli annelerinde sütü de zehirleniyor böylelikle bebeklerde öldü 40 tane kedi gömdüm ağlaya ağlaya günde en az 4 kedi ölüyordu hem sizin bi arkadaşınız olsun hemde bunları kurtaralım . ben adapazarındayım düşünen varsa bana yazabilirler.
Burcum48 hala köpek arıyorsan benim köpeğimin yavruları var istersen sana resimlerini gönderebilirim. Terrier ler şuan dört aylıklar. Birde 16 aylık 2 köpeğim var. Onlarda terrierler. İstersen onlardan da verebilirim. Benim 10 köpeğim var. Hepsinin bakımına yetişemediğimden çok iyi bakabilecek kişiler bulursam vermeyi düşünüyorum bazılarını. Gönlüm razı olmasa da daha çok ilgiyi hakettiklerinden vermeyi düşünüyorum.
Arkadaşlar merhaba:)
Evcil hayvan sahiplendirme kısmına daha önce yazdım ama kimseden cevap gelmedi.Arkadaşlar ailem Kocaeli Derince'de oturuyor.Sitemizde ne yazık ki eve alınıp daha sonra sokağa atılan Ankara kedisi vardı.23 nisanda doğum yapmış.4 tane yavrusu var.3 tanesi cins ankara kedisi bir tanesi ise tekir cinsi.Ben birini sahiplendim,2 gündür bizimle:)Bir görseniz ne kadar tatlı.Ama her dakika aklımda diğer yavrular var.Sokak kedisi olacak kediler değiller.Anneleri de öyle.Babam onu besliyor.Arkadaşlar içinizden kedileri sahiplenebilecek bir kişi var mı?Lütfen birileri çıksın,bebişler sokakta kalmasın.
arkadaşlar istanbul avrupa yakasında oturuyorum pamuk prensesime kendi cinsinden eş arıyorum...iran kedisi 1 yaşında sağlıklı...Eki Görüntüle 149706
benim dünyalar tatlısı temmuzda 2 yaşını dolduracak iran chincila cinsi yakışıklı bi oğlum var. tüm aşıları yapıldı adı limon. Oğluma yuva arıyorum. Hak verirsinki ondan ayrılmam çok zor, seninde kedinin olması içimi rahatlatan bi durum. oğluşuma hem bi yuva hemde bi arkadaş olur. Eğer ilgilenirsen haber verirmisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?