Evcillerimiz için İlanlar: Vermek isteyenler, geçici bakıcı yuva arayanlar...

çoook minikler yuva buluncaya kadar onlara çok dikkatli bakmak lazım
Allah yardımcınız olsun..Çok merhametlisiniz..

Bu bebekleri sevemeyecek bir hayvansever düşünemiyorum lütfen cins kedi almak yerine bu miniklere bir şans verin.

sanslikedicik çok teşekkürler, hayat kurtarmak lazım. Ben de bunu yapıyorum elimden geldiğince.

Günaydın arkadaşlar;

Fabrikamızın bahçesinde yaşayan insanlara çok alışık dişi kedimiz var. Kedi üç ay kadar önce doğum yaptı ve 3 yavrusu oldu. Bir akşam yavruları fabrikanın dışına çıkmış ve köpekler saldırmış. anne kedimizde yavrularını korumak için köpeklerin arasına girmiş bir bacağı yaralandı. Parçalanan bacağını tedavi ettirdik. Şu an durumu iyi ancak yaşı veterinerin dediği kadarıyla altının üzerinde şu an evimin balkonunda bakıyorum. Ancak eşim istemiyor. Bakıma ihtiyacı olduğundan tekrar fabrika bahçesine de salamıyorum. Çok uysal ve sevimli bu kediyi alıp bakıcak bir yuva vericek kişilere ihtiyacımız var. Lütfen yardıııııım....

Allah yardımcınız olsun , umarım iyi bir yuva bulursunuz

bu arada hala bendeki 3 minik yavruya sıcak bir yuva bulamadım.galiba sokağa bırakmak zorunda kalacam.Önümüzde kış ne olacak bilmiyorum..çok üzülüyorum.Evde iki yetişkin kedi olmasa neyse yavruları boğmalarından korkuyorum....ne yapacağımı şaşırdım...

bu gün yavrulardan bir tanesine yuva bulduk çoook şükür.Adanada oturan arkadaşlar lütfen yardım edin diğer 2 yavruyuda kurtaralım.Çünkü benim zaten 2 tane yetişkin kedim var.Havalar soğuduğu iiçin yavruları balkondan içeri almak zorunda kalıyorum.fakat o iki büyük kedi yavruları hırpalıyor.Ne yapacağımı şaşırıyorum.Bana yardım edin lütfen....

merhaba arkadaslar erkek muhabbet kusu ariyorum yavru olursa bana alismasi cok daha kolay olur ilgilenenler lutfen bana mesaj atin (Istanbul)

arkadaslar burda hayvanlarla pek ılgılenen yok mıyavlar havhav petarkadas gıbı sitelere üyye olun anında sahip bulursunuz ben kopeğimi petarkadaştan sahiplendim kendisi bir labrador kırması ucretsız sahiplendim kedilerim ise sokaktan alınma bırde küçük yavru kedi eklendı mantar olmustu evden atıldı kımse ıstemeyecegı ıcın bende kıyamadım aldım ve alır almaz 300 tl masraf yaptım sadece mantar tedavisi için ve hala yapıyorum çünkü baya süre alıyor geçmesi (daha aşıları bile olmadı ki 220 de aşıları tutacak) evımde hayvanlarım olsa dahi yinede sahiplendim ondan kopegıme gecınce bu masraflar kopegım ıcınde harcandı ve ogrencıyım ondan bundan toplayarak annemden ablamda belırlı mıktarlar alarak tedavilerini yaptırıyorum aılemle yasıyorum ama kedıyı ben getırdıgım ıcın ben sorumluydum her neyse yazlıkta baktık apartman olayına acayıp gıcık oldum ne bu yaa mendıl mı atıyorsun ayrıca apartmanda öle herkes ses cıkarsada hıc bırsey yapamazlar azcık yazılıp çizilenleri okuyun elınızde ınternet var bakın bu kadar cahil olmayın sığır gibi güdülmeyin benim köpeğim tüm koltuk takımı yayları gozukene tathtaları kopana kadar yedi ve hala onlarda oturuyoruz kapıları duvarları yedı duvarlara koca delikler actı ben para dahi vermedigim halde evımde 2 tane daha hayvan besledıgım halde ve butcem olmadıgı halde yınede onu sokaga terk etmeyı gec bır baskasına dahı veremedım o kadar cok ısteyen oldu ki bunlardan durumu cok cok iyi olan insanlarda cıktı marifetlerine hayranlar evladımın ama yinede vermedim onun yeri benim yanım benden bır baskasına alısacak dahı olsa buna katlanamam kı alısmazda .
cok cok zor durumda kalınınca verılmelı anlıorumda baska sebeplerde vermek apartmanda bakamayız komşular konusurlar ne demek savaşmıycaksan bır sorumluluk almıycaksan nıe alıyorsun ıyı o zaman apartmandakiler evdeki gelen misafirinede karıssın gelen misafirini kov sende kapıdan bu ne saçmalık ilk basta hayvan değil bir evlat besliyorsun sorumlugunu alıyorsun oda bir canlı bitki degil ki kuruyunca kurtlanınca çöpe atasın ...
parayla satılsın ki kıymet bılınsın olayına gelince gerçek hayvan sever emin olun cıns hayvan diye tuturmaz ha tutrutsada bir bildigi vardır köpeğin özelliklerinden karakterinden yararlancaktır alan koruma boodyguardlık zekasından yararlanacaktır o yüzden parayla satılmasına karsıyım ben bir sürü cins köpekler var sokakta barınakta onlarda parayla alınmıştır emin olun
cins kedi arayanlara kedi kedidir hepsi tüylüdür aynı karakterdedir hepsi boncuk gözlüdür dedikleriniz uygular vs cins kedi aramak neden? alın sokakta bir kedi bakın ne güzel oluyor hayatınıza nasıl renk geliyor görün alacagın iran kediside aynı karakterde soke de aynı karakterde onunlada oynayıp sevip ilgileneceksin onunlada,
şu konuyada gelmeden edemiycem sabah cıkıyoruz akşam geliyoruz kediyle ilgilenemiyoruz ölede olmuyorne bu? bu bir gerekçe sebep sorun değil bizde sabah çıkıp akşam geliyoruz ama 3 hayvanımda gayet mutlu hiç bir sorun yok yanı kedi köpek besleyenlerin hepsi çalışmıyor mu tüm gün onlarla mı ilgileniyor hayır asla bu bır saçmalıktan başka birşey değildir bu kedinin çişini vs temizlemekten bıkmak hemen kenara atmaktır buda sorumsuz bılıncsızlıkten baska bırsey degildir

Son düzenleme:
canım
kedigen.com
kedilerimiz.com
miyavlar.com gibi sitelere üyye ol bir forum aç hemen sahiplenir

canım
kedigen.com
miyavlar.com
kedilerimiz.com gibi sitelere üyye olup forum aç hemen sahiplenir adana diyede özellikle belirtmeyi unutma kaydirigubbakcemile5

canım
kedigen.com
miyavlar.com
kedilerimiz.com gibi sitelere üyye olup forum aç hemen sahiplenir adana diyede özellikle belirtmeyi unutma kaydirigubbakcemile5

çok teşekkür ediyorum ilgilendiğiniz için fakat bu sitelere önceden üye olmuştum ama hala bir sıcak yuva bulamadım bu yavrulara.Sadece bir tanesine buldum o da tesadüfen benim çevremden birisine denk geldi.Kaldı 2 tanesi.Evde 2 yetişkin kediler olmasa bu kadar sorun olmazdı belki.Ama onlar istemiyorlar ve sürekli bir gerginlik yaşanıyor evde.Mesela havalar soğudu ve ben onlara balkonda bakıyorum.Eğer içeri alsam hiç şansları yok bizimkiler onları çok fena döverler.O kadar masum ve uysal ve o kadar akıllıki ikiside. Ne olacak bu masumların hali bilemiyorum. Ama çooook kaygılanıyorum.Onlara sevgi dolu bir sahip bulamazsam ne yaparım bilmiyorum....

ben o sitelere önceden üye olup mesjımı bildirmiştim.ama bir sonuç yok, bir kişi istedi onuda annesi uğraşamam kediyle demiş.Sadece bir yavruya yuva buldum oda tesadüfen benim çevremden birisine denk geldi.Kaldı 2 yavru.Evim bahçeli olsaydı veya evde iki büyük kedi olmasaydı bu kadaar sorun olmazdı belki. Malasef 8. katta oturuyoruz. Bu günlerde havalar soğudu ve balkonda kalıyorlar zavallıcıklar.Çünkü içeriye alırsam bizimkiler onları çok fena döverler.Kısacası evde sürekli bir gerginlik var.YAvrulara yemek vermek için balkona çıktığımda bile zor zapdediyorum iki büyük mırnavları....

Ve o 2 yavru o kadar akıllı , uysal ve insana yakınki anlatamam size .Hele bir tanesi tam kuçak kedisi.Eğer onlara sevgi dolu bir sahip bulamazsam ne yaparım bilmiyorum.Düşünmek dahi istemiyorum..Masumların perişan olmalarına yüreğim dayanmaz..

Son düzenleme:

canım şansını tekrar dene bana sana ulasabılcekleri iadres tel ilan ver ben petarkadaşa ılan vereyim alıntıdır dıye sana ısteyenler ulassın bana fotolarını at sana maıl adresımı gondeıryorum ok

arkadaşlar
sahibinden.com - Alışveriş ve ilan sitesi - Satılık, Kiralık, 2. El, Emlak, Oto, Bilgisayar, Film, Cep Telefonu, Elektronik, Antika, Giyim, Mobilya, Eleman / İş Arayanlar ve daha fazlası ve
Elookat, Seri ilanlar, Canli radyo ve
Ücretsiz Seri İlan Sitesi - İntoko; Emlak,İş & Eleman,Oto,Bilgisayar,Arkadaşlık ve Etkinlikler ilanları verin/arayın! dan da ilan verebilirsiniz.
Bende kedi sahiplendirmesi yapıyorum.
En son sahiplendirdiklerim bu 3 siteden oldu.
ama ilanları yükleyip bırakmayın.
Hep güncelleyin 2 günde bir ilan alt sıralarda degil hep üst sıralarda olsun ki daha cok görülsün.
Bir de özelikle ev kedileri oldugunu belirtin ev şartlarına uyumlu
kum alışkanlıgı olan iç dış parazit tedavisi yapılmış
insana alışkın diye ayrıntılı yazın.bunlar cok öenmli kolay gelsin.

selamm çokk acil terrier büyümeyen cins yavru arıyorum..200 TL verebilirim maximum ona göre cevap yazarsanız sevinirim.. yılbaşına kadar istiyorum ama hediye düşünüyorum...ıstanbul da ikamet ediyorum bilginize.

size en yakın barınağa baktınızmı buralarda istediğiniz gibi bir köpeğe sahip olabilirsiniz

cins köpeklerde var bu barınaklarda hem hiç para ödemezsiniz, hemde bir can kurtarmış olursunuz...:1rolleyes:

amacım cins köpek değil aslında bakıma muhtaç tatlı bi yavru köpek çok ilgimi çeker hem iyilik yapmış olunması da cabası benimde böyle barınaktan alma gibi bir eğilimim var fakat çevremdekiler uyarıyor ne bileyim hastalık, bit, pire vardır vs...Ama yinede oraya da bakılmalı yaa doğru diyorsunuz :)

petshoplardan alacagınız köpek ya ada kedilerde de bu sorunlar var bit pire sonucta kafeslerde tonla hayvan kalıyor bırı satılınca yenısı gelıyor temızleselerde toplu hayvanların oldugu heryerde bu sorunlar olur aynı sey barınakta da oluyor söz konusu barınak olunca insanlar tırsıyor petshoplarda tıcarethane gozuyle bakan satıcılar var ısını ıyı yapanlarda var ama tıcarethane durusuyla bakan bır petshopun sahıbıdende petshoptanda hayır gelmez bunuda bılemeyecegız ıcın her sekilde risk gurubunda petshoplar ama barınaklarda gonulluler ver onlar sevgıye muhtac oldukları dusunulerek inanın pethoplardakı hayvanlardan daha ıyı bakılıyor he o zaman nıe yıkık dokuk heryer dıyeceksın gelen bagıs butce bu kadar olanıylada gozu gibi bakıyorlar bence git dene bir de olayın şu boyutu var biti piresini dusunuyorsan asla bır hayvan sahıplenme cunku temızlıgıyle hergun ugrascaksın bu hayvan dısarı cıkacak eger kopek alıcaksan tabı arkadası olacak yerı gelcek sokak kopeklerıyle oynayacak onunda arkadas edınmeye ıhtıyacı var her yerden bıt pire mantar gecebılır bana bır kedı geldı vetten aldılar bakamadılar hayvan vetten alındıgında mantarmıs kopegımede bulastı 3 ay onunla ugrastım kopek temas etmese bıle bır yerde mantar virüsu varsa oraya surunmesı bıle yetermıs bunları goze alıorsan kopek beslemye karar vermelısın ıyı dusunmelısın cok kolay deıl yen bır evlat buyutmek

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…