bu gün yavrulardan bir tanesine yuva bulduk çoook şükür.Adanada oturan arkadaşlar lütfen yardım edin diğer 2 yavruyuda kurtaralım.Çünkü benim zaten 2 tane yetişkin kedim var.Havalar soğuduğu iiçin yavruları balkondan içeri almak zorunda kalıyorum.fakat o iki büyük kedi yavruları hırpalıyor.Ne yapacağımı şaşırıyorum.Bana yardım edin lütfen....
canım
kedigen.com
miyavlar.com
kedilerimiz.com gibi sitelere üyye olup forum aç hemen sahiplenir adana diyede özellikle belirtmeyi unutma kaydirigubbakcemile5
ben o sitelere önceden üye olup mesjımı bildirmiştim.ama bir sonuç yok, bir kişi istedi onuda annesi uğraşamam kediyle demiş.Sadece bir yavruya yuva buldum oda tesadüfen benim çevremden birisine denk geldi.Kaldı 2 yavru.Evim bahçeli olsaydı veya evde iki büyük kedi olmasaydı bu kadaar sorun olmazdı belki. Malasef 8. katta oturuyoruz. Bu günlerde havalar soğudu ve balkonda kalıyorlar zavallıcıklar.Çünkü içeriye alırsam bizimkiler onları çok fena döverler.Kısacası evde sürekli bir gerginlik var.YAvrulara yemek vermek için balkona çıktığımda bile zor zapdediyorum iki büyük mırnavları....
Ve o 2 yavru o kadar akıllı , uysal ve insana yakınki anlatamam size .Hele bir tanesi tam kuçak kedisi.Eğer onlara sevgi dolu bir sahip bulamazsam ne yaparım bilmiyorum.Düşünmek dahi istemiyorum..Masumların perişan olmalarına yüreğim dayanmaz..
selamm çokk acil terrier büyümeyen cins yavru arıyorum..200 TL verebilirim maximum ona göre cevap yazarsanız sevinirim.. yılbaşına kadar istiyorum ama hediye düşünüyorum...İstanbul da ikamet ediyorum bilginize.
size en yakın barınağa baktınızmı buralarda istediğiniz gibi bir köpeğe sahip olabilirsiniz
cins köpeklerde var bu barınaklarda hem hiç para ödemezsiniz, hemde bir can kurtarmış olursunuz...:1rolleyes:
amacım cins köpek değil aslında bakıma muhtaç tatlı bi yavru köpek çok ilgimi çeker hem iyilik yapmış olunması da cabası benimde böyle barınaktan alma gibi bir eğilimim var fakat çevremdekiler uyarıyor ne bileyim hastalık, bit, pire vardır vs...Ama yinede oraya da bakılmalı yaa doğru diyorsunuz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?