Evde 2 yabancı

-BaSkaN-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2016
113
162
53
Adana
Merhaba hanımlar..

Eşimle 5 yıl görüştük ve sonrasında evlendik. Severim keretayı. 2. çocuk da yolda hatta çok şükür iyi bir insan şimdilik.

Sorun şu ki ben bu adamla yatak odası dışında ortak bişi yapmaktan hiç hoşlanmıyorum artık. Sohbet muhabbet gezmek dolaşmak istiyo ama bende tık yok. Zamanında bazı hareketleri oldu. Hani çocukla dışarı çıktığımızda filan beni çok bunalttı. Ondan mı acaba diyorum ama bilmiyorum. Ne onunla gezmek istiyorum ne bi aktivite yapmak hiç bir şey içimden gelmiyor. Ama canımda sıkılıyor. Gidiyorum ya arkadaşlarımla buluşuyorum ya da bilgisayarla uğraşıyorum.
Bazen sitem ediyo bana ama gerçekten içimden gelmiyo hani yatak odası da olması 2 yabancı gibiyiz. Sorun bende gibi duruyo farkındayım. Nedeni ne olabilir. Dediğim gibi zamanında onurumu insanlar içinde kırdığı oldu. İnsan içine çıktığıma pişman ettiği günlerde..

Neyse uzatmayım bi akıl verin bana havalardan mı hormonlardan mı.. Bi oluru yok mu bizim olayın. Çünkü gitgide kopuyoz gibi geliyo korkuyorum da.. Şimdiden öptüm by

2. Cocuktan sonra basladıysa hormonlardandır
Umarım öyledir zira patlamak üzereyim sıkıntıdan. Birazda sosyal medyanın etkisi sanırım. Millet eşiyle hahahhiihi biz :KK12:

Gene yatak odaniz varmis😂 demekki umut vaad ediyorsunuz. ya o da olmayaydi😂

Demi ya o konuda da çok çektim ama zamanında çok kırdı yerle bir etti onurumu gururumu kadınlığımı. Şimdi o koşuyor istemese aklıma gelir mi emin değilim o_O

Ee sorunun farkındasınızz. Belki dönemsel bişeydir, umarım en yakın zamanda gecer.
Bende öpüyorum kib by
Evet farkındayım gülüm ama işte çözemiyorum yani bi adım atamıyorum. Tam diyecek oluyorum hadi kalk bir şeyler yapalım sonrasında aman otur otur hiç bulaşma şuna diyiveriyorum. Yani adama adım atamıyorum:işsiz::işsiz::işsiz:

Bende de oluyo zaman zaman eşim dışarı çıkınca bi agrasifleşiyo iki çocuk ben stresten sekiz oluyorum bende zamanla çıkmamaya başladım ona da söyledim senin yüzünden çıkmıyorum diye baya toparladı kendini eskisi gib değil ama artık benmde en küçük bişey de hevesim kaçıyo çocuklar için mecbur çıkıyorum

Umarım öyledir zira patlamak üzereyim sıkıntıdan. Birazda sosyal medyanın etkisi sanırım. Millet eşiyle hahahhiihi biz :KK12:

Demi ya o konuda da çok çektim ama zamanında çok kırdı yerle bir etti onurumu gururumu kadınlığımı. Şimdi o koşuyor istemese aklıma gelir mi emin değilim o_O
Gebelikten sonra gecer

Özel değilse dışarıda ne yaptı da gururunuzu kırdı?
Bide onunla konuşmayı denediniz mi? Yukarıda bi üye yazmış yaptıklarından dolayı seninle bi yere çıkmak istemiyorum artık diye. Sizde deneyebilirsiniz. Belki biraz daha çabalar.
Bide hormonlardan bence. ☺️

Bebek doğduktan sonra eskisi gibi sık zaten çıkamazsınız bence şimdilerde firsat varken aktivite yapin. Tikayin kulaklarinizi birsey dersede siz gezdiginize yediginize bakin :) benimde eşim ilk kez toplum içinde beni rencide etti tepkim sert oldu sonra. Şimdilik tekrarlanmadi.
Hayirli doğumlar dilerim

Sıkma canını hamilelikten sonra buyuk ihtimal gecer
Allahtan cinsel sorununuz yok buna şükür etmelisin

Ah ah... Kimisi de yatak odasından ziyade sohbet muhabbet gezmek dolaşmak istiyo. :KK43: Bence eşinizde bu varken değerlendirin. Yaptığı tavırları da başına kalkın, hem çıkarmak isterler hem zehir ederler müsveddeler. -,-

Sosyal medyaya ne bakıyorsunuz yahu
Tatile cıktım üc gün hastanelerde acillerde gezdim alerji yüzünden yüzüm davul oldu
Ama ne yaptım sosyal medyaya dev gibi gözlüğümü takıp şahane pozlar paylastım
Kimse kötüyü paylasmıyor ki :)

Sosyal medyada gördüğünüz o eğlenmeler sevgiler falan onların büyük bir bölümü sadece paylaşmak için yapılan şeyler. Bu işin kamera arkasına baksanız muhtemelen şükredersiniz. İnsanlar artık sırf paylaşmak için yaşıyor. Bence bu hormonal bir durum ve geçici. Kendinizi sakın dolduruşa getirmeyin.

Merhaba hanımlar..

Eşimle 5 yıl görüştük ve sonrasında evlendik. Severim keretayı. 2. çocuk da yolda hatta çok şükür iyi bir insan şimdilik.

Sorun şu ki ben bu adamla yatak odası dışında ortak bişi yapmaktan hiç hoşlanmıyorum artık. Sohbet muhabbet gezmek dolaşmak istiyo ama bende tık yok. Zamanında bazı hareketleri oldu. Hani çocukla dışarı çıktığımızda filan beni çok bunalttı. Ondan mı acaba diyorum ama bilmiyorum. Ne onunla gezmek istiyorum ne bi aktivite yapmak hiç bir şey içimden gelmiyor. Ama canımda sıkılıyor. Gidiyorum ya arkadaşlarımla buluşuyorum ya da bilgisayarla uğraşıyorum.
Bazen sitem ediyo bana ama gerçekten içimden gelmiyo hani yatak odası da olması 2 yabancı gibiyiz. Sorun bende gibi duruyo farkındayım. Nedeni ne olabilir. Dediğim gibi zamanında onurumu insanlar içinde kırdığı oldu. İnsan içine çıktığıma pişman ettiği günlerde..

Neyse uzatmayım bi akıl verin bana havalardan mı hormonlardan mı.. Bi oluru yok mu bizim olayın. Çünkü gitgide kopuyoz gibi geliyo korkuyorum da.. Şimdiden öptüm by
Hamilelik dolayısıyla kırgınlık hissini daha ağır yaşıyor olabilirsiniz. Doğumdan sonra bebeğiniz biraz büyüdüğünde yoluna girer diye düşünüyorum.. Her ne kadar kırılsanız da kıran olmayın bence. Birlikte zaman geçirmeyi ihmal etmeyin. Hayırlı sağlıklı doğumlar

Back
X