Umarım öyledir zira patlamak üzereyim sıkıntıdan. Birazda sosyal medyanın etkisi sanırım. Millet eşiyle hahahhiihi biz2. Cocuktan sonra basladıysa hormonlardandır
Gene yatak odaniz varmisdemekki umut vaad ediyorsunuz. ya o da olmayaydi
Evet farkındayım gülüm ama işte çözemiyorum yani bi adım atamıyorum. Tam diyecek oluyorum hadi kalk bir şeyler yapalım sonrasında aman otur otur hiç bulaşma şuna diyiveriyorum. Yani adama adım atamıyorumEe sorunun farkındasınızz. Belki dönemsel bişeydir, umarım en yakın zamanda gecer.
Bende öpüyorum kib by
Gebelikten sonra gecerUmarım öyledir zira patlamak üzereyim sıkıntıdan. Birazda sosyal medyanın etkisi sanırım. Millet eşiyle hahahhiihi biz
Demi ya o konuda da çok çektim ama zamanında çok kırdı yerle bir etti onurumu gururumu kadınlığımı. Şimdi o koşuyor istemese aklıma gelir mi emin değilim
Sosyal medyaya ne bakıyorsunuz yahuUmarım öyledir zira patlamak üzereyim sıkıntıdan. Birazda sosyal medyanın etkisi sanırım. Millet eşiyle hahahhiihi biz
Demi ya o konuda da çok çektim ama zamanında çok kırdı yerle bir etti onurumu gururumu kadınlığımı. Şimdi o koşuyor istemese aklıma gelir mi emin değilim
Hamilelik dolayısıyla kırgınlık hissini daha ağır yaşıyor olabilirsiniz. Doğumdan sonra bebeğiniz biraz büyüdüğünde yoluna girer diye düşünüyorum.. Her ne kadar kırılsanız da kıran olmayın bence. Birlikte zaman geçirmeyi ihmal etmeyin. Hayırlı sağlıklı doğumlarMerhaba hanımlar..
Eşimle 5 yıl görüştük ve sonrasında evlendik. Severim keretayı. 2. çocuk da yolda hatta çok şükür iyi bir insan şimdilik.
Sorun şu ki ben bu adamla yatak odası dışında ortak bişi yapmaktan hiç hoşlanmıyorum artık. Sohbet muhabbet gezmek dolaşmak istiyo ama bende tık yok. Zamanında bazı hareketleri oldu. Hani çocukla dışarı çıktığımızda filan beni çok bunalttı. Ondan mı acaba diyorum ama bilmiyorum. Ne onunla gezmek istiyorum ne bi aktivite yapmak hiç bir şey içimden gelmiyor. Ama canımda sıkılıyor. Gidiyorum ya arkadaşlarımla buluşuyorum ya da bilgisayarla uğraşıyorum.
Bazen sitem ediyo bana ama gerçekten içimden gelmiyo hani yatak odası da olması 2 yabancı gibiyiz. Sorun bende gibi duruyo farkındayım. Nedeni ne olabilir. Dediğim gibi zamanında onurumu insanlar içinde kırdığı oldu. İnsan içine çıktığıma pişman ettiği günlerde..
Neyse uzatmayım bi akıl verin bana havalardan mı hormonlardan mı.. Bi oluru yok mu bizim olayın. Çünkü gitgide kopuyoz gibi geliyo korkuyorum da.. Şimdiden öptüm by
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?