Saç Rengi ve Saç Boyama Evde açtıgım sarı saçlarım

cıtcıtlar 50-55 cm sutyen kopcası boyuna gelir arkadan cok cok uzun değildir normal bir cıtcıtın boyu uzun saç severler için 60 65 die başlar seninki 55 orta seviye cok cokuzun deil.. mesela bnde kullanıyorum bnmkiler 65 cm ben cok uzun sevdiğim için alt kata takıyorum yarım ay cıtcıtı daha once hiç kullanmadım ben tekli 3 lü 2li şeklinde kullanıyorm oyuzden yarımay için bi bilgi veremeyeceim tatlım bu araada saç rengin ve cıtcıtların rengi cok cok uyumlu ve harika :)

Çok teşekür ederim tatlım peki garnier gümüş sarısı yerine palette mi kullanayım canım?Ama dibinde turunculuk kaldıgı zaman nefret ediyorum her yanı aynı olsun istiorum o yüzden önceden hair plus deninlen açıcıyı kullanıyorum...oda haliyle zarar veriyodur dimi ?
Birde demişsin ya tatlım 9 luk içinden çıkan su yerine 6 lık su ilemi degiştireyim birde ?

çıtçıt konusunua gelince saçalrım işte kulak hizasında küt gibi yarım ay çıtçıt olurmu bilemedim ama çok istioyorum yarına kadar vaktim var almak için ne yapsam bilemedim sarı platin saçta uzunmu kısamı daha tarz olur ?
55 cm dedi ama bende çok uzun semiorum dedigim gibi gösüs altımda olsa yeter diger çıtçıtlara baktım fiyatları 250 tl arası degişio ondan tercih etmedim ço kkararsızım gerçektende...
BiRDE BEYAZ saçı ben evde kendim yapıyorum boya olamdan saç kremi ile canım sana özelden yazarım tarfini

tabiki cnm acıcıların hepsi zarar verior. ben oreal ile saçımı 2 3 kez açtım komple dusun. yoksa böle sarıları elde evde edemezdm. ama sonrası farkettmki saç diplerim uzadıkça yogun renk açıcıda hem az yıpratıyor hemde aynı işlemi görüormş keşke baştan orealle açmasaydm dedim yavaş yavaş daha iidir. gumuş sarısını bende kullandım ondada turuncu yansıma oluyor sen gumuş sarısını eger cok acık küllü sarı ile karıştırıp yaparsan turunculugu en aza indirirsin. diplerine uygulama yapacagn için 9lukta olur 6lıkta 6lık yaparsan turuncu seviesi daha azalır die önerdim. değiştirebilirsn ama paket içinde cıkan oksidanda değişim olmuyor ayrı alıcaksn.75 kuruş bişey zaten ben 1 torba aldım :))))) cnm cıtcıt konusunda burdaki cok arkdsa yardımcı oldum dediğim gibi ben 6 senedir cıtcıt kullanıyorum ama yarım ay kullanmadım hiç tekli parcalı 7 parça saçına yetecektir saçın istediği kdr kısa olsn 7 parca takarsan alıp hiç belli olmaz evet 55 cm tam senin istedigin boy ozaman. aslnda ii bir cıtcıt fiyatı 400 dur. bikez parana kıycaksın ama senelerce kullanıcaksın onuda unutma. oyy cok tşkr ederim cnmm bekliorm ozaman msjınııı :)

canım benim saçım platin röfle...iki yıldır kendi dip boyamı kendim yapıyorum...neva küllü platinden koleston küllü sarıya hepsini denedim..en son garnier gümüş sarısı yaptım ama cidden turunculuk veriyor...palette 10.1 denemedim hiç..nasıl duruyor?dipten gelen saçlarım kestane rengi..her ay dip yapıyorum..

diğer sorum palette açıcı röflelerime değerse saçlarım kopar mı? değdirmeden yapmak çok zor çünkü.

kopmaz cnm yıpranır ama kopmaz saçın kopma derecesi 3 kez açılma sonucunda olur ve uc kısımlar kopar dipten saç hiçbizaman kopmaz dipler yeni gelen saglıklı saçlardır cunku.. ben 10.1 boyuyorum açıcısız direk boyuyorm harika bir renk cıkıyo ortaya tavsiye ederim boya ve gör :)

evet oluyor tatlım ama tam oluyoken ben dipleri tekrar boyuuyorm cunku saçım biraz fazla uzuyorda bnm maşallah :))

anladım canım çok şanslısın:) bişey daha soracağım sana açmaya uçlardan başla dedin ya nası yapıcam ben onu biraz ayrıntılı olarak anlatır mısın ne kadar süre bekleteceğimi falan? bi de ben boyaya bulabilirsem gümüş-gri renk falan da eklemeyi düşünüyorum turunculuğu alıyomuş diye duymuştum

eevt dogru duymuşsn bazı boyalarda gümüş rengi mevcut alıp içine 1 sigara boyu sıkabilirsn turuncu yansımaları tamamen alır ilk grili olur 2yıkama sonrası beyazlaşr. uclardan başlamanın sebebi uçlar en zor renk alan yer oldugu için dipler cok cabuk açıldıgı için. ben sana zaman veremem herkesin saçının açılma dakikası farklıdır sen kendin bakıcaksn baktın açılmaya başladı ki zaten 15 dk içinde başlar renk açılmaya hemen başlarsn diplerine ve kalan orta yerlere sürmeye en son heryeri ellerinle ovalar gibi karıştırırsn uçlarıda oylede beklersin maksimum bekletme süren 40 dk yı geçmemeli cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…