CANIM BANA İNANIP UYGULAdIGIN İÇİN ASIL BEN SANA TEŞEKKÜR EdERİM GÜVENİN İÇİN VE SENİ GERCEKTEN TEBRİK EdERİM BEN GİBİ CESURSUN :) KORKUYLA YAPILAN HERŞEYİN SONU HÜSRANdIR KORKMAdIN BAŞARdIN İNAN COK SEVİNdM CNM :) saçlarına argan yagı ile bakım yap ve bir fısfısa gliserin koy suyla karıştır bi kapak yeterliyumuşacık saçların olucak hemde anında öptüm cok fotograflarınıda bekliyorummm

Fotograf eklemede sorun cikmadi ama bu defada cekimde cikti var bi ugursuzluk basimda onun icin ben de ilk gün boyayip sac diplerime degdirmeden yag bakimi uyguladigim zaman cektigim fotoyu koydum en azindan dip rengim belli oluyor, alt kisimlar ise yagdan dolayi koyu görünüyor aslinda o kadar koyu degil ama kizildan döndüm olsun o kadar. Artik dinlendirme ve bakim zamani. Bakim konusundaki tavsiyelerine de uyacagim.
Ilk koydugum turuncu fotografsa son boyama öncesi ama o kadar turuncu degildi, daha acik cirkin bir turuncu olmustu artik. isik ayari yapamadigim icin asil renkleri tutturamiyorum foto cekerken. Bazi yerlerde hafif turunculuk kaldi sanki bir dahakine onlarda azalir saniyorum. En azindan simdilik sacimla ilgili sikintim yok kizildan ancak bu kadar oluyor. Tekrar tesekkürler.
Son düzenleme: