- 21 Haziran 2013
- 3.041
- 88
- 93
tamam cnm bekliyorm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir de şöyle bir şey var o renk bana gider mi göz rengim yeşil. senin fikrin nedir canım
Arkadaşlar merhaba ben kübra acil yardımınıza ihtiyacım var
Geçen ay saçlarımı mavi toz oryal ile açtım en fazla40 dakika durmam gerekiyodu ama ben farkında olmaadan 60 dakika beklettim yıkadığımda keçe ve lastik gibiydi daha sonra saclarımı karamele boyadım ancak sampuanla yıkayınca rengi birden aktı..
Herneyse sonra bi krem buldum saclarım yumusacık oldu ama hala bu renkten kurtulmak istiyorum. Benim istediğim renk soğan kabuğu karamel gibi bişey. Lütfen bana yardımcı olun.. :2:![]()
suan saçın ne renk alt zemin açık ise hala karamel renklerini tutturabilirsin. fakat o lastikleşen yerleri kesmen lazım renk almaz cunku yanmş
saçlarınızı sarı yapmak istiyorsanız öncelikle 3-4 ton açıcı veya oreal (mavi toz) kullanmanız gerekiyor boyalarla saçlarınızı açamazsınız sadece rengini kırarsınız .... üst üste sarılara boyamak saçlarınızda dalga dalga yer yer turunculuga neden olur oncelikle bunu göze almanız gerekir..
ben dün garnierin ekstra açıcı elmas sarısını denedim siyah boyalı saçımda ama hiç bir değişiklik olmadı 4 tona kadar açıyo yazıyodu kutuda
canım bunlar istediğim renkler
Canım benim saclarım 2 ay önce kalcama kadar uzunduu ama ben sallaklık edip kestirdim suan omuzlarımda yani kesme payım yok maalesef zatenn krem sayesınde suan saclarım eskisinden sayılır hemen bi fotoğrafımı cekip göndericem renginide görmüş olursunEki Görüntüle 805307 Eki Görüntüle 805308
Eki Görüntüle 806167 canimm bak krepe balyaj attirdim kuaforde acici korkumu yenip cok da mutlu oldum resimde biraz koyu bile cikmis hatta daha acik normalde. seni dinledim ve açıcı korkumu yendim nihayet hicte aşırı bi yipranma bisey olmadı![]()
işte budur mukemmel olmuşşş gule gule kullan cnmm çoköptümm :)