- 6 Kasım 2013
- 1.482
- 388
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saçlarınızı sarı yapmak istiyorsanız öncelikle 3-4 ton açıcı veya oreal (mavi toz) kullanmanız gerekiyor boyalarla saçlarınızı açamazsınız sadece rengini kırarsınız .... üst üste sarılara boyamak saçlarınızda dalga dalga yer yer turunculuga neden olur oncelikle bunu göze almanız gerekir..
cnm cok teşekkür ederim.. ben saçlarımı 3 kez ardı ardına açtım sende diplerini koyu olan yerleri açmayla işe başlamalısın zaten uç rengin cok cok hoş ona uydurmalısın ustleri cunku diplerin yarıya gelmiş baya cıkmış açıcıları uçlara degdirme sadece koyu yerlere sür bekle daha cabuk hızlı açılmasını istiyorsan oreal mavi toz ile yavaş yavaş açılsn yıpranmasın acelem yok diyorsanda palette yogun açıcı ile açabilirsin. açtıktan sonra küllü boya bir işe pek yaramaz 2. açma sonrası küllü boyanı komple saçına cila olarak uygulamanı tavsiye ederim oşekil cok cok ii olur
cnm saçın cok yogun turuncu olduguu için o rengi tekrar açarsan kumralın tutmaz açık kalır oyuzden yinede karar senin . tekrar açınca üzerine kumral sürünce saçın yeşerme yapacaktır ama once 8 ile pigmentasyon yaparsan üzerine açık kumral sürersen rengi oturtmuş olursn. bunca işlemi yapmak istemezsen dediğim gibi once koyu bi kumral olucaksn o rengi açıga yavaş yavaş akacak zaten çeviriceksin
burcu esmersoyun bu saç rengini çok beğeniyorum çok platin olsun istemiyorum saçım. 2 kere palette yoğun renk açıcıyla açtım şimdi bir kez daha açmadan boyasam bu çiğlik gider mi ya da bu rengi (bir ton koyusu da olsa olur ) açık küllü sarıyla elde edebilir miyim yada nasıl eldeedebilirim teşekkür ederim şimdiden ilginiz için.
merhaba..bende evde sarıya dönmek isteyenlerdenim dip boyamı neva color 10.03 ekstra doğal altın platinle boyuyorum.ama istediğim sarı renge ulaşamadım en son fildişi aldım 11.00 onla da hiç bir fark olmadı saçımın alt tarafı röfleli..neva colorun 12.00 yoğun süper açıcı gözüme ilşti ama cesaret edip alamadım alsam ne kadar bekletmem gerek ve nasıl kullanıorsunuz açıcıyı
Öncelikle hepimize büyük bir sabır ve anlayışla cevap verdigin ve zaman ayırdığın icin cok tşk ediyorum sana.bir iki sorum daha olacak dediklerini harfiyen uygulamak istiyorum.Renk açiciyla ne kadar zaman araliklarla açma islemi yapmam gerekir ve diplerde turunculuk olurmu?ilk açıcı uygulama sonrasinda nasil bir renk alır saclarim?Birde orealle acmak istedigimde paketleme islemi gerekirmi?simdiden cok tsk ederim ilgin alakn ve sabrın için.
ya bişi soracm bnimde saçlarım sarı dip boyam gelmişti kuaföre gittim boyattım kahve bakır gibi bişey oldu şimdi tekrar dip boyam geldi evde yapmak istiyorum ama nasıl yapcam konusunda pek bi fikrim yok bi de saçlarım koyu renkli birkaç kere açmak lazım mı
merhaba canım iyi akşamlar geçen gün sormuştum arkadaşımın saçını nasıl boyayalım diye 10.5 ve 9.5 önermiştin onları beğenmedi beraber palette 10.2 platin sarısı aldık cila yaptım kutunun üzerindek renk gibi oldu çok güzel oldu :)))))) bu boyamalar yuzunden sayende bir kabanım daha olacak :))))))))))))))))))))
Topiğimi okuyan beni takip eden herkese SELAMLAR
diyelimki saçlarınızı degiştirmeye karar verdiniz ve rengini koyultarak değiştirdiniz ama begenmediniz eski sarı saçlarınızı özlediniz...
çözümü asla başka bir boya alıp açmaya çalışmak yada bu renk kotu oldu bunun koyusunu alayım renk otursun gibi hatalar kesinlikle yapmayın yapacagınız işlem cok basit
Eki Görüntüle 872173 1 veya 2 ÖLÇEK OREAL (saç uzunluguna baglı) içine bol bol Eki Görüntüle 872172 Eki Görüntüle 872185 ve cıvık kıvama gelene kadarda SU
pişmanlıklar bu işlemle geri dönüyor :) kolay gelsinnnnn <3
yardımına ıhtıyacım var desem?
buyur cnm yardımcı olabilceğim bir renkse seve seve
ya ..kuzenım sacları nnın rengını sarı yapmak ıstedı hanı su kullu turunculugu olmayan ama cok acı sarılar varya .plATınde deıl fılan neyse ısteo rengı ıstedıgınden bız papatyalı sac aacıcı sprey aldık ıcınde acıcı var yanı kımyasal. 21 gunmu ne kullandık.KENDI BIZZAT DOGAL KULLU KUMRAL SACLARI ALTIN SARIMSI OLDU.asla boya yok.ve kendı rengıne donmek ıstoo. boya olmadıgı ıcın buna boya akıtma ıslemı uygulanamas. cok acık sarıya gıtmekden de vazgectı cunku yengem zaten beyaz tenlısın ruh gıbı dolasma dedı kıza. aglıo kız.nabsak sıze sorim dedim
cnm ne kadar zaman alır peki ... mesela bı boyanın sacdan gıtmesı ıcın bıle 1 yıl beklıos bu nun ıcınde bı yıl beklıcen dedı arkadası aradık oda kuaforde yıllardır. ııce korkuttu bızı ne dıosn bu ısecnm boya ile açılmamış saç zamanla geri döner kendi haline başka bir işlem zaten uygulayamazsnz hiç boya görmemiş saça silme işlemide olmaz.. ona söyle saç pigmentleri zamanla tekrar gün yuzune cıkmaya başlıcaktır kendi haline bırakmasını söylersin. bizler bile okadar saçımızı açıyoruz hep alttan turuncu yansıma tekrar beliriyor bu saç telinin henuz ölmediğine işarettir. buyuzden onun daha kolay geri gelir üzülmesin :)
cnm ne kadar zaman alır peki ... mesela bı boyanın sacdan gıtmesı ıcın bıle 1 yıl beklıos bu nun ıcınde bı yıl beklıcen dedı arkadası aradık oda kuaforde yıllardır. ııce korkuttu bızı ne dıosn bu ısene kdr surer o hıdreojen peroksıt ıceeren acıcıyla actıgı saclarınınn kendı rengıne donmesı?
ne 1yılı cnm ya 4 aya gelir