Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk once tebrik ederim mutlu mesut huzur dolu olsun hayatinAylar evvelinde bakıp bakıp değişen kararlarımın bu son olması dileği ile sizlerle iki kıyafet paylaşacağım hatunlar lütfen yönlendirin çünkü bu kararsızlıkla gidersem basma etek ile sözleneceğim
Eki Görüntüle 778094 Eki Görüntüle 778095 Eki Görüntüle 778096
ilk once tebrik ederim mutlu mesut huzur dolu olsun hayatin
ben ortadakiyla en sondakini beyendim ikisi arasinda secim yap ikiside cooooook guzel
balıım 1. ve 2. ye bayıldııım
ama sanki 2. söz için daha iyi,fazla abartılıda değil..siyah beyaz güzel bence![]()
ortadaki başkasının özel gününe giderken giyebileceğin bir model bence. sondaki de rüküş, beğenmedim. ama ilki çok tatlı. kesinlikle onu seçmeni öneririm.
İlkini tek geçerim. Kesinlikle onu giyin.
ilkinin modelinden siyah beyaz yaptırın? ikincisi birincisine kıyasla çok demode duruyor. ilkinin belinin kuşaklı olması eteğinin modeli falan söz için çok daha şık. o modelde siyah beyaz?Canım benim de aklım 2.den yana ama işte kararsızım ya :26:
Evet en başta bende çok yakın arkadaşımda baştakini beğendik ama halam dedi ki sözde daha ağır olmalı kıyafetin siyah beyaz her zaman daha iyiolur... bilemedim ya :26:
ilkinin modelinden siyah beyaz yaptırın? ikincisi birincisine kıyasla çok demode duruyor. ilkinin belinin kuşaklı olması eteğinin modeli falan söz için çok daha şık. o modelde siyah beyaz?
merhaba ilk elbiseye bayıldım rengi modeli çok güzel üstünde de güzel durmuş bence onu giy :)
Yalnız resimdeki kızlardan hiçbiri ben değilim![]()