Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Evde aile arasında olacak söz merasimi için, yorumlarınız nedir hatunlar :)

bal_hatun

Meleğimi Sen Koru Rabbim <3
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2012
1.733
429
173
Aylar evvelinde bakıp bakıp değişen kararlarımın bu son olması dileği ile sizlerle iki kıyafet paylaşacağım hatunlar lütfen yönlendirin çünkü bu kararsızlıkla gidersem basma etek ile sözleneceğim :16:

$552469_498563946824783_1633304215_n.webp $s&#246;zzz.webp $s&#246;zzzz.webp

ilk once tebrik ederim mutlu mesut huzur dolu olsun hayatin:16:
ben ortadakiyla en sondakini beyendim ikisi arasinda secim yap ikiside cooooook guzel

Allah razı olsun çok teşekkür ederim hem yorumun hemde duan için :16: Bende ortadakini çok beğendim kararsız kalmıştım :16:

balıım 1. ve 2. ye bayıldııım:16:
ama sanki 2. söz için daha iyi,fazla abartılıda değil..siyah beyaz güzel bence:16:

ortadaki başkasının özel gününe giderken giyebileceğin bir model bence. sondaki de rüküş, beğenmedim. ama ilki çok tatlı. kesinlikle onu seçmeni öneririm.

balıım 1. ve 2. ye bayıldııım:16:
ama sanki 2. söz için daha iyi,fazla abartılıda değil..siyah beyaz güzel bence:16:

Canım benim de aklım 2.den yana ama işte kararsızım ya :26:

ortadaki başkasının özel gününe giderken giyebileceğin bir model bence. sondaki de rüküş, beğenmedim. ama ilki çok tatlı. kesinlikle onu seçmeni öneririm.

Evet en başta bende çok yakın arkadaşımda baştakini beğendik ama halam dedi ki sözde daha ağır olmalı kıyafetin siyah beyaz her zaman daha iyiolur... bilemedim ya :26:

Canım benim de aklım 2.den yana ama işte kararsızım ya :26:

Evet en başta bende çok yakın arkadaşımda baştakini beğendik ama halam dedi ki sözde daha ağır olmalı kıyafetin siyah beyaz her zaman daha iyiolur... bilemedim ya :26:
ilkinin modelinden siyah beyaz yaptırın? ikincisi birincisine kıyasla çok demode duruyor. ilkinin belinin kuşaklı olması eteğinin modeli falan söz için çok daha şık. o modelde siyah beyaz?

ilkinin modelinden siyah beyaz yaptırın? ikincisi birincisine kıyasla çok demode duruyor. ilkinin belinin kuşaklı olması eteğinin modeli falan söz için çok daha şık. o modelde siyah beyaz?

Aslında yeşilin bel kısmını beğenmedim.belki beline biraz detay yaptırılsa olabilir...

merhaba ilk elbiseye bayıldım rengi modeli çok güzel üstünde de güzel durmuş bence onu giy :)

merhaba tatlımmm
bi de burdan hayırlı olsun diyeyim
darısı başıma:1:

yaaa bi kere çok zevklisin 3 ü de çok güzelll
3.yü üzerinde görsem daha iyi olurdu
ilk önce 2 ve 3 dikkatimi çekti
ama 1 de güzelmiş
herhalde açık renk olduğundan pek ilgimi çekmedi
ama o da çok hoş dediğim gibi
2. si zaten elinde olan bir şey sanırım resimdeki sen isen eğer
3ü de üzerinde görseydm
2 ve 3 diyorum:1:

Sağolun kızlar :16: resimdekilerin hiç biri ben değilim ama ortadakine karar verdik :16:

merhaba öncellikle hayırlı olsun:nazar::nazar:
sanırım bunlar gönül kolatın tasarımlarından bende 2. çok beğendim söz için çok güzel bir elbise olacağına inanıyorum:16::16:

Canım elbiseler çok hoş gerçekten.1. ve 2.yi daha çok sevdim.
1. kıyafet çok güzel ancak daha ağır ve şık olsun dersen 2. daha makbul:34:

Back
X