• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde bir sapıkla yaşıyorum galiba?

Keşke bunu buraya açmasaydınız
Burda eşlerinin ilgisizliğinden, cinsel dürtülerinin olmayışından, kanka olmaktan yakınan bir sürü kadın var.. şimdi hepsinin gözü kalacak :KK8:
Seks güzeldir, dozunda bırakmak gerek..

Görüş meselesi ama bana sorarsanız erkek arkadaşım ile asla aynı evde kalmam. Bu zaman da kimseye güven olmuyor. Şahsım adına asla yapmadığım ve yapmayacağım birşeydir. Ama siz tercih etmişseniz birşey diyemem. Sonuçlarına katlanacaksınız :dondurma:

İstemediğiniz bir şeyde ısrarcı olması dışında bir anormallik göremedim. Cinselliğe bakış açınız aynı değilse çok sorun yaşarsınız.

Bu cok dogru. Ayni cinsel zevkleri paylaşıyor olsaydiniz bunlar size sapıkça gelmezdi. Ki bence istekli olması sapiklik degil sapiklik daha farkli bir sey bence. Insan kocasiyla her gun sevisebilir isterse gunde 4 kere de yapar bunun normali yok, normali ciftler belirler, baska insanlar degil.

Tek kotu tarafi bence de siz istemediginiz halde diretmesi. Bu bence de kabul edilemeyecek bir sey. Bu arada bence evlenmeden once ayni evde yasamak yanlış falan degil herkes dini inanc sahibi olmak veya da 'muhafazakar' yasamak zorunda degil. Ayni evde yasayarak bir sürü sorunu evlenmeden önce görüyorsunuz, benden tam destek hep destek eheh :D

Merhaba Hanımlar,

Konumun içeriği cinsellikle ilgili ve bu durumdan inanılmaz muzdaribim. Öncelikle bir erkek arkadaşım var, yaklaşık 1 yıldır birlikteyiz, aynı eve çıktık. Maddi, manevi bana çok yardımcıdır. Biraz feminendir ama aynı zamanda da seks bağımlısı gibi biri. Şöyle anlatayım, üstümü değiştirirken genellikle göğüslerimi ya da popomu sıkar. Birlikte yanyana yatarken, elini bacak arama atıyor ve vajinamı okşamaya başlıyor. Genellikle çok belaltı şakalar yapıyor. Çok sık öpüşmek istiyor, ben çok sevişmeye hevesli biri de değilim, öpmediğim zaman trip atıyor. Her gün sevişmek istiyor resmen, sürekli oyalıyorum. Yüzüne de söylüyorum, derdimi anlatıyorum yok bana mısın demiyor. Sevişirken genellikle uzun sürsün istiyor, her gün yapsak gıkı çıkmaz. Anal denemek istiyor, hayır diyorum, sağlık için zararlarını söylüyorum, risklerini anlatıyorum, herşeyden önce kendimi korumalıyım diye açıklıyorum ama anlamıyorlar, çıldırıcam. Ne yapacağım?
Bu kadar muzdaripsen aynı evde yasamicaksin yasarsan böyle olur ateşle barut sonuçta zaten hergun ilişki yasasaniz en fazla 3 ay sonra sıkılır istemez ama.adam bildiğin sapik güzelim oranı nurani ellet sonra kendimi korumam lazım de gerçekten enteresan

Sapik değil istekli olması olağan bi durum. Sadece sizde istek olmadığı icin göze batıyor. Sevgili ya da eş kaç günde bir seks yapar diye kural yok. Günde 4 kere de yapabilirsiniz 4 ayda bir kere de. Uyum saglayamiyorsaniz ayrılın

Bu kadar muzdaripsen aynı evde yasamicaksin yasarsan böyle olur ateşle barut sonuçta zaten hergun ilişki yasasaniz en fazla 3 ay sonra sıkılır istemez ama.adam bildiğin sapik güzelim oranı nurani ellet sonra kendimi korumam lazım de gerçekten enteresan

Sen hiç evlenmeden önce "Oranı Buranı" elletmedin mi? :işsiz: Herkesin Meryem Anaymis gibi konusmasına bayılıyorum

Bu cok dogru. Ayni cinsel zevkleri paylaşıyor olsaydiniz bunlar size sapıkça gelmezdi. Ki bence istekli olması sapiklik degil sapiklik daha farkli bir sey bence. Insan kocasiyla her gun sevisebilir isterse gunde 4 kere de yapar bunun normali yok, normali ciftler belirler, baska insanlar degil.

Tek kotu tarafi bence de siz istemediginiz halde diretmesi. Bu bence de kabul edilemeyecek bir sey. Bu arada bence evlenmeden once ayni evde yasamak yanlış falan degil herkes dini inanc sahibi olmak veya da 'muhafazakar' yasamak zorunda degil. Ayni evde yasayarak bir sürü sorunu evlenmeden önce görüyorsunuz, benden tam destek hep destek eheh :KK70:

Son cümle tam anlattı vallahi, evlenmeden önce ve sonra yasam. Anladım ki bir cift evlenmeden once bir yaşayıp gormeliymis. Bende gordum hahahah

Bence sapık falan değil sadece libidosu yüksek 😊 sapık deyince ben de çok absürt şeylerden bahsedeceksin sandım ya :KK48: Bu arada sevgilinin Burcu’nu merak ettim akrep ya da koç mu ? Adam isteksiz olsaydı bu seferde burada niye isteksiz diye konu açacaktın bence kıymetini bil Kadınlığını doya doya yaşa ... yarın öbür gün iktidarsız bir adama denk gelirsen çok ararsın bu sevgilini ?!?!

İnsan eşiyle her gün sevişmiyor bu nasıl bir şey yuh artık insanlığın çivisi çıkmış sana helal olmayan biriyle aynı evi nasıl paylaşıyorsun ailen nasıl izin veriyor buna yol yakınken ayrıl bence kendine yazık etme her eşin olmayan biriyle aynı evde kaldıkca koruyamazsın kendini
Her eşi olmayan kişiyle aynı evde kaldığını nerden çıkardınız ki adam sevgilisi.

Yani erkek arkadasınla aynı evde , aynı yatakta kalıyorsan ve sana biseylerde destek oluyorsa senden de karsiligini bekler tabii.. orani buranida eller , istedigii zaman öper de koklar da.. yapmaması icin bi sebep yok cunku .. umarım istemedigin anal ı zorla yaptirmaz sana ..

İnsan sevince her şey cok güzel geliyor bence öğrenciyken 1 sene erkek arkadasımla yasamıstım cok güzeldi. Ama anal deneyelim mi demesi bile cok düsüncesizce sizi pek düsünmüyor gibi geldi yaşı kac bu arada 25 e kadar böyleler sonra duruluyorlar

Yani erkek arkadasınla aynı evde , aynı yatakta kalıyorsan ve sana biseylerde destek oluyorsa senden de karsiligini bekler tabii.. orani buranida eller , istedigii zaman öper de koklar da.. yapmaması icin bi sebep yok cunku .. umarım istemedigin anal ı zorla yaptirmaz sana ..

Yok daha neler! Aynı evde yaşıyor destek oluyor diye tecavüz eder diye bir mantık olabilir mi? Erkekler kücük yaşta daha hevesli heyecanlı oluyor anal istemesi garip tabi

Ona sizin düşüncelerinizin ve isteklerinizin ondaki önem derecesini aslında olması gerektiği yerde görmediğiniz yönünde eleştirilerde bulunun. Gerekirse bencillik yaptığını ima edin, hoşunuza gitmeyen bir şeyi size istemediğiniz halde yaptırdığında düştüğünüz zor durumu düşünmesini isteyin. Baktınız yürümüyor, daha fazla uzatmayın ayrılın 😊

Bence sapık falan değil sadece libidosu yüksek 😊 sapık deyince ben de çok absürt şeylerden bahsedeceksin sandım ya :KK48: Bu arada sevgilinin Burcu’nu merak ettim akrep ya da koç mu ? Adam isteksiz olsaydı bu seferde burada niye isteksiz diye konu açacaktın bence kıymetini bil Kadınlığını doya doya yaşa ... yarın öbür gün iktidarsız bir adama denk gelirsen çok ararsın bu sevgilini ?!?!
Okuduğum en şahane yorum vallahi 😄

Back
X