- Konu Sahibi benkahvecanavari
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ati alan uskudar'i gecmiş bacim.Neyin yardimini istiyorsun bizden ?
Bu konuda yapman gereken cok basit.Madem zoraki ilişki oluyor,istemiyorsun,sapik diyorsun devam et o zaman ne diyelim ki biz.
Sen ayni evi paylasarak bunlarin hepsine raziyim demissin zaten.
Bence sapık falan değil sadece libidosu yükseksapık deyince ben de çok absürt şeylerden bahsedeceksin sandım ya
Bu arada sevgilinin Burcu’nu merak ettim akrep ya da koç mu ? Adam isteksiz olsaydı bu seferde burada niye isteksiz diye konu açacaktın bence kıymetini bil Kadınlığını doya doya yaşa ... yarın öbür gün iktidarsız bir adama denk gelirsen çok ararsın bu sevgilini ?!?!
Her aynı evde kalan kız ve erkek bunları yasamak zorunda mı? Huhuuuuu...Zihniyete bak.![]()
ohhh ne ala memleket alan memnun satan memnun evli değilsin bişey değilsin birde konu açmış ne dememizi bekliyorsun anana babana yazik bosweeer
ohhh ne ala memleket alan memnun satan memnun evli değilsin bişey değilsin birde konu açmış ne dememizi bekliyorsun anana babana yazik bosweeer
Ne halin varsa gör yaHabersiz olduklarını nerden biliyorsun?
Ahhhhh ah erkege hak gorulenler...
Niye bu baslik sadece evli olanlara mi ozel?
Yani erkek arkadasınla aynı evde , aynı yatakta kalıyorsan ve sana biseylerde destek oluyorsa senden de karsiligini bekler tabii.. orani buranida eller , istedigii zaman öper de koklar da.. yapmaması icin bi sebep yok cunku .. umarım istemedigin anal ı zorla yaptirmaz sana ..
Akrep ya da Koç olunca ne oluyor ? Merak ettimBence sapık falan değil sadece libidosu yükseksapık deyince ben de çok absürt şeylerden bahsedeceksin sandım ya
Bu arada sevgilinin Burcu’nu merak ettim akrep ya da koç mu ? Adam isteksiz olsaydı bu seferde burada niye isteksiz diye konu açacaktın bence kıymetini bil Kadınlığını doya doya yaşa ... yarın öbür gün iktidarsız bir adama denk gelirsen çok ararsın bu sevgilini ?!?!
Kıymet bilmezler bacım bende koç burcuyum harcıyorlar bizi ha bide yukselenim akrepBence sapık falan değil sadece libidosu yükseksapık deyince ben de çok absürt şeylerden bahsedeceksin sandım ya
Valla ben hala şoktan çıkamadım bu kadar sığlık bana fazla geldiAh yorumlara gel! Yemin ederim utandım ya...
Canım adamda sorun yok, hele sapık falan demek ne yaptin ya !?
Sende de sorun yok sadece uyumsuzsunuz sanırım bu konuda...ama zamanla dengeyi bulma ihtimaliniz var tabiki
Ben de Koç burcuyum yükselenim akrep eşim akrep burcu uyumumuzun nasıl olması gerekir? Burçlardan anlıyorsunuz diye düşündüğümden sordumKıymet bilmezler bacım bende koç burcuyum harcıyorlar bizi ha bide yukselenim akrep![]()
OhaBen de Koç burcuyum yükselenim akrep eşim akrep burcu uyumumuzun nasıl olması gerekir? Burçlardan anlıyorsunuz diye düşündüğümden sordum ☺