• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde bir sapıkla yaşıyorum galiba?

Ati alan uskudar'i gecmiş bacim.Neyin yardimini istiyorsun bizden ?
Bu konuda yapman gereken cok basit.Madem zoraki ilişki oluyor,istemiyorsun,sapik diyorsun devam et o zaman ne diyelim ki biz.
Sen ayni evi paylasarak bunlarin hepsine raziyim demissin zaten.

Her aynı evde kalan kız ve erkek bunları yasamak zorunda mı? Huhuuuuu...Zihniyete bak.:KK49:

Bence sapık falan değil sadece libidosu yüksek 😊 sapık deyince ben de çok absürt şeylerden bahsedeceksin sandım ya :KK48: Bu arada sevgilinin Burcu’nu merak ettim akrep ya da koç mu ? Adam isteksiz olsaydı bu seferde burada niye isteksiz diye konu açacaktın bence kıymetini bil Kadınlığını doya doya yaşa ... yarın öbür gün iktidarsız bir adama denk gelirsen çok ararsın bu sevgilini ?!?!

Hahaha dogru dedin ya, zaten uzun zamandır KK kullanıyorum ve uzucu seyler de gordum o yuzden aslında mutluyum bu sekilde arzulanmak guzel birsey yani sevdigim biri tarafından bende bu sekilde gorulsem uzulurum ama dedigim gibi 20 yıl sevismesem aklıma gelmez aslında herhalde sorun bende :KK45: Bu arada sevgilim de ben de Aslan burcuyuz. Ama o Aslan burcunun tum ozelliklerini tasisa da ben daha cok yukselen burcum olan Akrebin ozelliklerini tasiyorum

Her aynı evde kalan kız ve erkek bunları yasamak zorunda mı? Huhuuuuu...Zihniyete bak.:KK49:

Ahhhhh ah erkege hak gorulenler...

ohhh ne ala memleket alan memnun satan memnun evli değilsin bişey değilsin birde konu açmış ne dememizi bekliyorsun anana babana yazik bosweeer

Niye bu baslik sadece evli olanlara mi ozel?

Yani erkek arkadasınla aynı evde , aynı yatakta kalıyorsan ve sana biseylerde destek oluyorsa senden de karsiligini bekler tabii.. orani buranida eller , istedigii zaman öper de koklar da.. yapmaması icin bi sebep yok cunku .. umarım istemedigin anal ı zorla yaptirmaz sana ..

Sizin icin eğer bir erkek "herşeyi" karşılıyorsa bunun karşılığı daima birlikte olmak mıdır? Manevi anlamda destek olmanın karşılığı ne zamandan beri "yatmak"? Eğer kadınlar bile böyle düşünüyorsa vah halimize...

Bence sapık falan değil sadece libidosu yüksek 😊 sapık deyince ben de çok absürt şeylerden bahsedeceksin sandım ya :KK48: Bu arada sevgilinin Burcu’nu merak ettim akrep ya da koç mu ? Adam isteksiz olsaydı bu seferde burada niye isteksiz diye konu açacaktın bence kıymetini bil Kadınlığını doya doya yaşa ... yarın öbür gün iktidarsız bir adama denk gelirsen çok ararsın bu sevgilini ?!?!
Akrep ya da Koç olunca ne oluyor ? Merak ettim 😊

Kıymet bilmezler bacım bende koç burcuyum harcıyorlar bizi ha bide yukselenim akrep :deli:

Ah yorumlara gel! Yemin ederim utandım ya...

Canım adamda sorun yok, hele sapık falan demek ne yaptin ya !?
Sende de sorun yok sadece uyumsuzsunuz sanırım bu konuda...ama zamanla dengeyi bulma ihtimaliniz var tabiki

Ah yorumlara gel! Yemin ederim utandım ya...

Canım adamda sorun yok, hele sapık falan demek ne yaptin ya !?
Sende de sorun yok sadece uyumsuzsunuz sanırım bu konuda...ama zamanla dengeyi bulma ihtimaliniz var tabiki
Valla ben hala şoktan çıkamadım bu kadar sığlık bana fazla geldi

Back
X