Evde bir sapıkla yaşıyorum galiba?

Bazı insanlar diğer insanların hayat tarzını eleştirmeyi hak olarak görüyor ya inanılmaz gerçekten. Sorduğu soruya verecek cevabı olmayanlar dahi eleştirmek için giriyor bence bu daha rahatsız edici bir durum. Kimsenin namusuna yorum yapmak size düşmedi.

Sevdiğinize emin misiniz? Sevişmek istemek sağlıksız bir durum değil bence ama rahatsizsaniz evleri ayırmanız daha doğru bence de yada oturup konuşun detaylıca tekrar.

Son düzenleme:
Konu sahibi, lütfen siz hayattaki tek övüneceği şey zar olan insanlara bakmayın.
Erzurum'da bir köy engelli kıza tecavüz etti, hepsi de biliyordu, taş yağmadı.
İmam kendi kardeşine tecavüz etti, taş yağmadı.
Ensar vakfı-45 erkek çocuğuna tecavüz, taş yağmadı.

Karşılıklı rızası olan iki insan sevişti diye taş hiç yağmaz. Zaten insanlar bir sevişebilseler, ne sinirleri kalacak ne tecavüzler bu derece olacak.

Konunuza gelince bazı insanlar sürekli dokunma ihtiyacı hisseder, sevgilerini öperek severek gösterirler. Sizin sevgiliniz de bu insanlardan mı yoksa "yarın bir gün ayrılırsa benden ne kadar dokunsam öpsem kar" diye mi düşünüyor? Önce bunu anlamaya çalışın, sonra da sınırlarınızın net olduğunu, geçmeye çalıştığında hoşlanmadığınızı belirtin. Ben sapıklık olarak bir şey görmedim. Ucunda cinsellik niyetinde olmasam dahi ben de kocamı rahat bırakmam. Alıştı garibim artık.

O kadar doğru bir uyarı ki, kimsenin yatağı kimseyi elbette ilgilendirmez, namus bekçiliği de değil bu, ama kalkıp da anal ilişkiyi normalleştirmek de doğru değil. Anal gibi sağlık sorunları çıkarabilecek bir durumu eleştirenlere “namus bekçiliği”, “zar korkusu” gibi tuhaf değerlendirmeler yapmak ve olayı “sevgi, sevişmek, aşk,” boyutuna indirgemek de bana göre tam bir cehalet.

Cogu iliski bu sekilde maddi veya manevi yardımdan dolayı başlıyor ama çok yanlış. Aşk ile minnet duygusunu karıştırıyorsunuz.

Anlattığınız kişi sizin ev arkadaşınız değil ki normal bir kız arkadaş gibi aynı evi paylaştığınız. Bu kişi sevgiliniz. Beraber bir evde yasamaya başladığınıza göre bir beklenti olması çok normal.
Siz onun kadınısınız o da sizin erkeğiniz konumunda.

Madem bu durumdan hoşnut değilsiniz aynı eve niye çıktınız?

Her gün isteme ve anal durumu yok ama çoğumuzun eşi de sürekli dokunur, edepsiz konuşur vs...

Her aynı evde kalan kız ve erkek bunları yasamak zorunda mı? Huhuuuuu...Zihniyete bak.
Ne istiyorsun bacım?
Sevgilinle konuşup seks isteğini azaltmasını mı isteyelim?

Arkadaş doğru söylüyor. Memnun değilsen ya evi ayiracaksin ya da tamamen ayrılacaksın.

yazdıklarınızdan bilgi akıyor, çok biliyorsunuz madem, çözümü kendiniz bulun

bir de yıllarca yapmasam aklıma gelmez diyor,

Oooooooh Allaha sukur kimseyi kendi deger yargılarıyla "yadirgamayan" biri.
Öncelikle herkesin bir yasam stili, buyume sekli, orfu adeti var. Birbirimizden farklı olabiliriz, dinimiz de farklı olabilir, ama bu demek degildir ki sizin gibi yasamayan insanlara "tüüüü, kakaaaa, puuuuuu" diyeceksiniz. Sevgili kavun kokusu , yukki ve bana bu konuda tarafsız yorum yapan herkese selam olsun. Hala tek tük anlayıslı insanların olmasın ne guzel. Herkes birine camur atmadan once kendi ellerine baksa keske... Kadınlarımız gunun is stresini, cocuklarının sıkıntısını, esleriyle sevisememesinin hincini bizden cıkarıyor. KK'da Cinsellik sadece evlilere ozelmis gibi bir algı var, cok yazık. Tekrar tesekkur ettim hepiciginize, mucuk

Pardon yaa sizin akliniza gelmeyen "uyari"yi ben mi yapmisim?

Daha yazmaya gerek gormuyorum!

Benim için demedim ki .. Erkek için böyle ama maalesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…