Evde bir sapıkla yaşıyorum galiba?

Her aynı evde kalan kız ve erkek bunları yasamak zorunda mı? Huhuuuuu...Zihniyete bak.

Hahaha dogru dedin ya, zaten uzun zamandır KK kullanıyorum ve uzucu seyler de gordum o yuzden aslında mutluyum bu sekilde arzulanmak guzel birsey yani sevdigim biri tarafından bende bu sekilde gorulsem uzulurum ama dedigim gibi 20 yıl sevismesem aklıma gelmez aslında herhalde sorun bende Bu arada sevgilim de ben de Aslan burcuyuz. Ama o Aslan burcunun tum ozelliklerini tasisa da ben daha cok yukselen burcum olan Akrebin ozelliklerini tasiyorum

Her aynı evde kalan kız ve erkek bunları yasamak zorunda mı? Huhuuuuu...Zihniyete bak.

Ahhhhh ah erkege hak gorulenler...

ohhh ne ala memleket alan memnun satan memnun evli değilsin bişey değilsin birde konu açmış ne dememizi bekliyorsun anana babana yazik bosweeer

Niye bu baslik sadece evli olanlara mi ozel?

Sizin icin eğer bir erkek "herşeyi" karşılıyorsa bunun karşılığı daima birlikte olmak mıdır? Manevi anlamda destek olmanın karşılığı ne zamandan beri "yatmak"? Eğer kadınlar bile böyle düşünüyorsa vah halimize...

Akrep ya da Koç olunca ne oluyor ? Merak ettim

Kıymet bilmezler bacım bende koç burcuyum harcıyorlar bizi ha bide yukselenim akrep

Ah yorumlara gel! Yemin ederim utandım ya...

Canım adamda sorun yok, hele sapık falan demek ne yaptin ya !?
Sende de sorun yok sadece uyumsuzsunuz sanırım bu konuda...ama zamanla dengeyi bulma ihtimaliniz var tabiki

Ah yorumlara gel! Yemin ederim utandım ya...

Canım adamda sorun yok, hele sapık falan demek ne yaptin ya !?
Sende de sorun yok sadece uyumsuzsunuz sanırım bu konuda...ama zamanla dengeyi bulma ihtimaliniz var tabiki
Valla ben hala şoktan çıkamadım bu kadar sığlık bana fazla geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…