''evde bulamadık'' bu kargo firmaları beni sinir hastası etti !!!

Yurtiçi kargo bizi de biz evdeyken bulamıyor. :)) sırf bu saçma kargo şirketi yüzünden internetten alışveriş yapmak istemiyorum. Çoğu online alışveriş yurtiçi ile çalışıyor.

yurtiçi kargodan memnun olan bir tek ben varım sanırım:KK12: genel müdürlüğü öğle tatilinde falan mı aradınız acaba açmadılar? face den de ulaşabilirsiniz yurtiçi kargoya ben genelde face üzerinden indirim kullanıyorum ..bir keresinde uygulama açılmıyordu mesaj attım yarım saate telefonla döndüler genel müdürlükten ..
ben burda anlatılan sıkıntıları eğer kargom ücretsizse ptt ile yaşıyorum.. öyle kağıt falanda yok kargo takipten bakıyorum güya gelmişler bulamamışlar..ama ne hikmetse ücreti ben ödeyeceğim her seferinde gelip buluyolar beni evde..

Bu tür sorunlar yaşamamak için eğer seçeneklerde varsa ben hemen UPS kargoyu seçerim. Bulamazlarsa sizi ertesi gün yine getirirler. Bir de ya Aras ya YİK birinin sitesinde teslim edilmezse yine getirilir yazıyor, ama şubeyi arayınca siz geleceksiniz diyorlar. Kontrol ederseniz hangisinde tekrar getirilir yazıyor, şubeyi şikayet edebilirsiniz.

işte kitapyurdundan aldım ve onlar neredeyse tüm firmalarla çalışıyorlar siz seçiyorsunuz, yurtiçi kargo bedavaydı onu seçtim bu kadar terbiyesizlikte çığır açacaklarını beklemiyordum

fakat yine de oraya da şikayet maili attım pek işe yarayacağını sanmıyorum ama
yurt içi kargoyla ilgili şikayetler dağı geçti ama kurumsal firmalar hala onu kullanmakla diretiyor..bir ups bir ptt kargonun kalitesi yok..

Bu kargo şikayetlerinin arasında bir de şöyle bişey var: Ağır kargonun kapıya kadar çıkarılmadığından şikayet edilir, genel anlamda. Fakat şöyle bişey var, bazı internet sitelerinin kargo firmasıyla olan anlaşmasında şu vardır: Taşınması ağır olan siparişler kargocu tarafından kapıya kadar çıkarılmaz. Mesela mediamarkt sitesinde yazar bu: Ağır kargoların kapıya kadar çıkarılmayacağı. Hafifler çıkarılır ama ağırlar çıkarılmaz, kargocu apartman kapısından içeri sokar ve onu almak size kalmıştır. Aranızda eğer 'kargom geliyor ama kargocu kapıma kadar çıkartmıyor, kargom ağır, ben onu nasıl taşıyacağım diyen varsa ve bu durumdan haberi yoksa diye bilgi olarak söylüyorum.

yurtiçi kargodan memnun olan bir tek ben varım sanırım:KK12: genel müdürlüğü öğle tatilinde falan mı aradınız acaba açmadılar? face den de ulaşabilirsiniz yurtiçi kargoya ben genelde face üzerinden indirim kullanıyorum ..bir keresinde uygulama açılmıyordu mesaj attım yarım saate telefonla döndüler genel müdürlükten ..
ben burda anlatılan sıkıntıları eğer kargom ücretsizse ptt ile yaşıyorum.. öyle kağıt falanda yok kargo takipten bakıyorum güya gelmişler bulamamışlar..ama ne hikmetse ücreti ben ödeyeceğim her seferinde gelip buluyolar beni evde..
Aynı ben. Bana da öyle oluyor.

Yurtiçi kargo'nun geneli hakkında yorum yapamam ama bir şubesi ile o kadar çok sorun yaşadım ki...
Gayet de iş günü ve gün ortası bir zamanda " Teslimat yapılamadı" gibisinden bir not gördüm önce...
Facebook dan mesaj attım tık yok, çağrı merkezi resmen dalga geçti...Sinirden boyut değiştirdim resmen

Internetten yönetim kurulu başkanının ismini ve firma mail uzantısını bularak gayet sevgi dolu(!) bir mail attım.
günlerdir bi şekilde gelemeyen paket, 1 saat sonra elime ulaştı. Şube müdürü de birkaç kez aradı teyit etmek için...

O günden beri, internet alışverişlerinde, site güvenliliğinden sonra ilk baktığım detay, hangi firma ile çalıştıkları oluyor.

Bence değil, ben de onda sorun yaşıyorum mesela. Şikayetlerimi takmadılar, çalışanları da çok kabaydı, paketlerden haberleri yok.

aynen benim oturduğum bölgeye bakan dağıtım görevlisi izne çıktığından ki, bunuda kaçıncı tel edişimde öğrenebildim..kargoyu getirmediler resmen.. profesyonellik diye bişe yok..adamın izinden gelmesini bekledik.. birde öyle ters bi yerdeki gidip almayı bile gözüm yemedi..

kargom 1 haftadır şubedeydi bir türlü getiremediler bu sabah da ihbar notu bırakmışlar üstelik evdeydim nasıl bulamıyorlar anlamıyorum. Sabahtan beri bir sürü şikayet kaydı bıraktım ama kim bilir kaç haftaya çözülecek ne kargo şubesi yakın ne de kargom hafif üstelik oraya gidene kadar ki taksi-dolmuş-benzin vs parası kargo ücretini kaça katlıyor. Zaten zamanım da yok çok sinirleniyorum o notu onlara yedirmek istiyorum.

Ben almaya gitmeyeceğim o kargoyu getirecekler!!!!!!

her şikayet sitesine yazıyorum ama pek ümidim yok. Başka napabilirim ??
Walla canım şuana kadar tüm kargo firmalarıyla papaz oldum kesinlikle aramıyor adres sormuyorlar bahaneleri de yoğunuz gelip siz alın dünyanın bedduasını ettim en son cuma günü kızımın doğum günü için bi siteden kıyafet almıştım cumartesi elimde olmalıydı bir hafta şubede beklemiş gelin siz alın yoğunuz dediler öğlen saat 1de başladım akşam 18:00 a kadar en son kuryeyle gönderdiler adresi yanlış yazdığımı ima ettiler bende eminim doğru yazdığıma peki neden aramadınız dedim şubedeki arkadaşın problemi diye saçmaladılar benim ki de yurtiçi Kargo kesinlikle tavsiye etmiyorum

kargom 1 haftadır şubedeydi bir türlü getiremediler bu sabah da ihbar notu bırakmışlar üstelik evdeydim nasıl bulamıyorlar anlamıyorum. Sabahtan beri bir sürü şikayet kaydı bıraktım ama kim bilir kaç haftaya çözülecek ne kargo şubesi yakın ne de kargom hafif üstelik oraya gidene kadar ki taksi-dolmuş-benzin vs parası kargo ücretini kaça katlıyor. Zaten zamanım da yok çok sinirleniyorum o notu onlara yedirmek istiyorum.

Ben almaya gitmeyeceğim o kargoyu getirecekler!!!!!!

her şikayet sitesine yazıyorum ama pek ümidim yok. Başka napabilirim ??
Kız kardeşim çiçek sepetinden hediye yollamis. Kargo gelmedi. Kardeşim çiçeği arayıp adamlara epey cazgirlamis. Neyse hediye geldi. Çiçek hem ona hem bana Özür hediyesi yolladı. Adamlar onu bile getirmeyi beceremedi. En son ben şubeden aldim

Back
X