''evde bulamadık'' bu kargo firmaları beni sinir hastası etti !!!

Mng iyi galiba kizlar. Birkac gun once 24bin btu luk bi klima aldik, devasa bir sey malum. Evde yoktuk, defalarca aramislar gormemisim sonra geri döndüm, ayni semtteyiz eger gelebilirseniz eve, tekrar gelelim dediler. Esim gitti eve, teslim aldi kargoyu. Daha once hic mng ile kargom gelmemisri, simdilik memnun kaldim.

Ayy o yurtiçi yerin dibine batsın. Daha iki gün önce problem yaşadım. Şubeyi aradım günlerce açmadı müşteri hizmetlerini aradım ulaşamıyorum diye ilgilenecez dediler ilgilenmediler. Bütün gün evde olmama rağmen evde bulamadık bilgi notu bıraktık dediler bırakmadılar. Bende tabiki kıyameti kopardım en son küfür ettim telefonu kapatırken muhtemelen duymuştur umrumda da değil valla. Antalya sıcağında gittim o kargoyu aldım bir de bak hatırladım cinlerim tepeme çıktı.

Yurtiçi kargo berbat bir şey. Allah kolaylık versin. Eğer aldığınız yerin müşteri hizmetleri vs varsa oraya da şikayet edin derim ben öyle yapmıştım.

hanımlar ben de yurtiçi kargoyla alışveriş yaptım ama kargoyu şubeden alma seçeneği vardı onu işaretlemiştim.Sonra mesaj geldi sizi evde bulamadık diye ama evdeydim ve aslında eve gelmeyecek sanıyordum şaşırdım yani
beni anlamadğım alışveriş sitesiyle anlaşmalı kargo firması kapıda ödeme oladığı halde kargoyu eve getiriyor mu?
ilk defa intten alışveriş yaptım cahilliğime geldi herhalde:)

İşte bu gibi sıkıntılarla uğraşmamak için ben hep şubenin adresini veriyorum. şubeden ben gidip alıyorum. çok stressiz oluyor, evde beklemek zorunda kalmıyorum. Gelirgelmez hemen alıyorum.

Mng iyi galiba kizlar. Birkac gun once 24bin btu luk bi klima aldik, devasa bir sey malum. Evde yoktuk, defalarca aramislar gormemisim sonra geri döndüm, ayni semtteyiz eger gelebilirseniz eve, tekrar gelelim dediler. Esim gitti eve, teslim aldi kargoyu. Daha once hic mng ile kargom gelmemisri, simdilik memnun kaldim.

Ben de genelde MNG yı tercih ederim. Ama iki defa yanlış adres olayı ile karşılaştık. İkisi de kitaptı. Faturalar vs doğru kesilmiş ama kargo kısmı hatalı. Önce aldığımız yer mi hatalı demistim. Sonra mng demi sorun diye düşünmeye başladım. Ama buradaki MNG ile hiç sorun yasamadim.

bende geçengün d&r den kitap siparişi vermiştim
yurt içi kargoyla gelemedi bir türlü
evde yoktunuz notu bıraktılar
bunu daha öncede yaptılar

Kargonuz geri gittiğiniz de alışverişyaptığınız firma size paranızı iade mi ediyor yoksa geri mi yolluyor. Hem alışveriş yaptığınız siteyi hemde şubenin müdürlüğünü vs arayın. Tüketici haklarına şikayet edeceğinizi evde olduğunuzu ve bunu da kanıtlayabileceğinizi söyleyin. Bence işe yarar. Bu kargo şirketlerinin g.t çok kalktı. Gerçekten mahkemeye verip rezil etmek gerek.

Size evde yok notu bırakmışlar tam 8 gündür kargomuz kayıptı ne gelen oldu ne bir haber sonunda bulduk yoğunluktan unutmuşlar!!!! Böyle saçmalıkmı olur ama konu YURTİÇİ KARGO ise olur..

bende mngyi tercih etmiyorum.daha önce kargomu evime değilde yaşadığım yerin en merkezi yerine getirmişler gelip ordan alcakmışım.çalışan acemiymişte bilmiyomuş buraları.neyse işim vardı o civarda zaten gittim aldım.kocaman bi karton kutu elimde götürmem mümkün değil.kardeşimi arayıp arabayla gelip beni almasını istedim.bana bi sürü zahmet çıkardılar yani.kolaylarına geldiği için.ertesi gün oldu yine bi kargom şubeye ulaşmış aynı şekilde beni ayağına çağırıyo.tabi açtım ağzımı yumdum gözümü.acemiysen öğren ben sizin ayağınıza gelemem her seferinde, para veriyorum size ayağıma kadar getirin diye işiniz bu getirceksiniz falan dediğimi hatırlıyorum.kızda getirmek zorunda değilim gelir şubeden alırsınız o zaman demesin mi bi de.ne zannediyosa kendini.şubeyi aradım 2 kez, genel merkezi aradım, internetten de şikayet ettim.kız 1-2 gün ssonra aradı ve geldi.merdivenleri bi çıkışı var görmeniz lazım bi tavırlar bi tripler.tabi benim yüzümde gülümseme..bu arada kızın acemi olduğunu hiç sanmıyorum.herkese bilmiyorum diyolarmış çünkü.bi dahada mngyi kullanmadım

Back
X