- 30 Ağustos 2014
- 30
- 3
- 88
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hangi sehirdesin bilmiyorum ama belediyelerin kadinlara yonelik cok guzel kurslari var, hem ucretsiz de.. dilden el islerine kadar, faydali olacak biseye yonelebilirsin..Öğrenciyim neredeyse haftanın 4 günü evdeyim ama evde oturunca içim sıkılıyor çok bunalıyorum kendi kendime darlanıyorum. Gezicek komşum akrabam yok dışarı çıktığımda genelde avm çarşıya giderim, ona da para dayanmıyorNe yapmamı önerirsiniz?
bebişim her zaman çözümde bir numarapart tıme iş..
calışınÖğrenciyim neredeyse haftanın 4 günü evdeyim ama evde oturunca içim sıkılıyor çok bunalıyorum kendi kendime darlanıyorum. Gezicek komşum akrabam yok dışarı çıktığımda genelde avm çarşıya giderim, ona da para dayanmıyorNe yapmamı önerirsiniz?
beyin bulanıklığına,algı kapanmasına son veriyoruz,halı kenarlarına,kilim kenarlarına,battanıye kenarlarına overlok çekilir..bebişim her zaman çözümde bir numara![]()
çalış kızım çalış annemmmmmÖğrenciyim neredeyse haftanın 4 günü evdeyim ama evde oturunca içim sıkılıyor çok bunalıyorum kendi kendime darlanıyorum. Gezicek komşum akrabam yok dışarı çıktığımda genelde avm çarşıya giderim, ona da para dayanmıyorNe yapmamı önerirsiniz?