• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde bunalıyorum

Cernp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2014
30
3
88
30
Öğrenciyim neredeyse haftanın 4 günü evdeyim ama evde oturunca içim sıkılıyor çok bunalıyorum kendi kendime darlanıyorum. Gezicek komşum akrabam yok dışarı çıktığımda genelde avm çarşıya giderim, ona da para dayanmıyor :( Ne yapmamı önerirsiniz?

Bende senin gibiyim cnm ben part time is istemistim sevgilim ve annem konusup durdular ise baslayamadim evde kalinca basliyorum tv ye yatana kadar her programi izliyorum daraliyorum en iyisi sen part time is bul

Öğrenciyim neredeyse haftanın 4 günü evdeyim ama evde oturunca içim sıkılıyor çok bunalıyorum kendi kendime darlanıyorum. Gezicek komşum akrabam yok dışarı çıktığımda genelde avm çarşıya giderim, ona da para dayanmıyor :( Ne yapmamı önerirsiniz?
hangi sehirdesin bilmiyorum ama belediyelerin kadinlara yonelik cok guzel kurslari var, hem ucretsiz de.. dilden el islerine kadar, faydali olacak biseye yonelebilirsin..

ya part-time iş üyelerin dediği gibi.
bulunduğun şehirde ( büyük şehirse bulursun da ) böyle bir imkan yoksa, kursa yazılabilirsin.
onu da yapamam diyorsan, evde yapılacak şeyler belli ;

- kitap okumak
- tv izlemek
- internet
- yemek yapmak
- incik boncuk alıp takı yapabilirsin yeteneğin varsa
- pasta kurabiye yapabilirsin
- temizlik

Öğrenciyim neredeyse haftanın 4 günü evdeyim ama evde oturunca içim sıkılıyor çok bunalıyorum kendi kendime darlanıyorum. Gezicek komşum akrabam yok dışarı çıktığımda genelde avm çarşıya giderim, ona da para dayanmıyor :KK43: Ne yapmamı önerirsiniz?
calışın

part time iş bulup çalışın...
zaten genç olupta evde neden otururlar hiç anlamam..

iş bulamazsan oyun oyna, kk da takıl, sezon sezon dizi izle, denemediğin yemekleri yapmayı dene, napılır ki evde başka

İsmi lazım değil yorum yapanlardan birinin geyikten aldığı ban yeni sona erdi, diğeri uyarı almıştı her an banlanabilir, hala geyik hala geyik...

Öğrenciyim neredeyse haftanın 4 günü evdeyim ama evde oturunca içim sıkılıyor çok bunalıyorum kendi kendime darlanıyorum. Gezicek komşum akrabam yok dışarı çıktığımda genelde avm çarşıya giderim, ona da para dayanmıyor :KK43: Ne yapmamı önerirsiniz?
çalış kızım çalış annemmmmm
part time de olsa dur ayakların üstünde

parttime ıs olabilir cnm yada sınava gırıceksen kpss fılan calısmaya basla derim

Back
X