bu benim oğlum alex
Eki Görüntüle 638233
Eki Görüntüle 638234
Eki Görüntüle 638235
Eki Görüntüle 638236
1yaşında şaun 30 gunluk aldım.
bu okadar zıpppıır ki baş edilmesi hükmetmesi baş etmesi zor. Onun tanrısı olmassanız sizi elinizde oyantır birçok insandan daha zekidir.
Biz 5 aylığa kadar halı sildik çünkü biizmki 5 aylığa kadar evden çıkmadı aşıları bitene kaadar, gocunmadım açıkcası tek sorun ses desibeli yuksek bir hayvan :) Küçükken çok havlardı dışarı çıkıp enerjide atamadıgı için..
Zaten herkeze rot yada golden oldugu için bu çok özell herkezde olmayan , zeki fit çevik bir hayvan!! Ama o benim oğlum
Şuan evimizde bir giysi odasını ona verdik , oryaa boyacıdan yere sermelik en büyük boy muşamba alıyoruz 1 ay gidiyor 1 metre kesiyorum yere seriyorum sağdan soldan bantlıyorum, saksı topragı alıyorum 3,5 paket 3 tl tanesi.. 5 gunde bir değiştiriyorum muşambayı , oraya çişini kakasını yapıyor..
Çişine toprak atıyoruz kaksını peçeteyle alıp wc atıp sifon çekiyorsunuz.
O odada apartman boşluk camı avr oda buyuk etken kokmamasından :) her muşamba değiştirmede çfli kloraklı suyla paspas toz almalar duvarlı silmeler yarım saatimi alıyor.
aslaaa başka bir yere yapmıyor! Gunde 2 kere koşuya çıykıyoruz oyun oynuyorz çıkmassa size hayatı zehir eder çünkü enerji atmassa eşya parçalaya bilir sizinle ugraşa bilir. Çok sevgi isteyen biri...
Doğrusu bizimki bize sevgi ve saygısından 3 gun dışarı çıkmasa en fazla evde koşturur fit oldugu için kuyrugunla kovalar

bizimle debeleşr ennesinin erkeğii

çok efendi ama agresifff eve sıkıyorsa biri gelssin kapı çalsınn obooo boboboboooo

böyle işte oglumu seviyorum ama herkezin bakabileceği bir köpek değil zor yani..