Bir firmamı geliyor siz mi yapıyorsunuz?Evinizi ilaçlatacaksınız çaresi yok. Bende yüksek girişteyim, 4-5 ayda bir ilaçlıyoruz yoksa geliyorlar. Maalesef ilaçlama olmadan gitmiyor:/
Akşam eşim ilaç getirecekmiş banyoya sıkalım diyorum biz yapsak olurmu firmamı cagırmak lazım? Getireceği ilaç ne onuda bilmiyorum etkilimidirEvinizi ilaçlatacaksınız çaresi yok. Bende yüksek girişteyim, 4-5 ayda bir ilaçlıyoruz yoksa geliyorlar. Maalesef ilaçlama olmadan gitmiyor:/
Akşam eşim ilaç getirecekmiş banyoya sıkalım diyorum biz yapsak olurmu firmamı cagırmak lazım? Getireceği ilaç ne onuda bilmiyorum etkilimidir
Ay bilmiyorum ki hangisiBi çiyan bir de ev çiyanı var hangisi dadandı? Ev çiyanı olan zararsız en azından, karınca böcek falan yiyo insana dokunmuyo. Ama normal çiyandan kaç. İlaçlama gerekiyor ama etrafı bir gözlemleyin komşularla görüşün. Genel mi kaynağı neresi onu bulmak lazım
Bazıları zehirli olabilir demişlerBöcek olmasından mütevellit görüntüsü sizi rahatsız edıyor ve korkutuyor olabilir fakat korkmanıza gerek yok. Bu hayvancıklar zararlı böcekleri avlıyor. Sanırım K-Othrine sizin işinizi görür.
Önce güzel bir temizlik yapın sonra her yere ilacı sıkın. Bir hafta yer silmeyin. Sonrasında serbest.
K-Othrine i sıkarken bebeğin odada olmaması kafi. Oda oda yaparsanız zaten yerler kuruduktan sonr bir sorun olmaz. Emekleme zamanı geldiyse şimdilik sadece banyoya uygulayın ve kapıyı hep kapalı tutun. Bayram için giderken tüm evi ilaçlarsınız.
Off cok sinirim bozuldu kasınıyorum sürekli . Sıktıktan sonra evden cıkıyormusunuzOlur olur, kendimiz ilaçlıyoruz biz de. Adını bilmiyorum ama beyaz konsantre bir ilaç getiriyor eşim, onu sprey şişesinde sulandırıp evin içini ve dışarıdan camların altını ilaçlıyor. İlaç satan bir dükkana sorsun eşiniz, çok geçmiş olsun gerçekten insanın sinirlerini bozan bir durum..
Evet, yerlere, parke duvar birleşim yerlerine, dip köşe mutfak dolabının altı dahil. Diğer ilaçları bilemem ama K-Othrine zehirli değil. Evde kedim var, sadece yerler kurumadan basmasına izin vermiyorum.Bazıları zehirli olabilir demişleryerlere sıkacağız değilmi ilacı
Yok çıyan için bazıları zehirli olabilir diyorEvet, yerlere, parke duvar birleşim yerlerine, dip köşe mutfak dolabının altı dahil. Diğer ilaçları bilemem ama K-Othrine zehirli değil. Evde kedim var, sadece yerler kurumadan basmasına izin vermiyorum.
Off cok sinirim bozuldu kasınıyorum sürekli . Sıktıktan sonra evden cıkıyormusunuz
Çiyan gerçekte zehirlidir ve görüntü olarak da biraz akrebe benzer ama Türk insanının çiyan olarak tabir ettiği şey değişik bir kırkayak türü ve bu hayvan zehirli değil(ev çıyanı) korkmana gerek yok.Anlam karmaşası buradan çıkıyor. Ha evet zehirlisi var ama o da orada bulunmaz.Yok çıyan için bazıları zehirli olabilir diyorEşimle konuştum sizin dediğinizi söyledım marka olarak önerdiler dedım ondan aldım zaten dedi . Demekki bu cok kullanılıyor sulandırılmış sekılde almıs bidaha sulandırmıcaz dmi direk sıkıcaz?
Çıyan dediğin ne boyutta nasilMerhaba kızlar bir ay oldu yeni bir eve tasındık büyük sehırdeyım bahçe katı değilim ama yüksek girişte oturuyorum bir ay içinde farklı günlerde toplam evde toplam 3 tane çiyan gördüm . Psikolojim bozuldu daha önce hiç bi yerde görmemıstım iki tanesi banyoda bitanesini koridorda gördüm . 2 yasındada bebeğim var cok endişelendim napmalıyım bu konuyu tecrübe etmiş birileri varmı ne yapmak lazım? İlaçlatsam evde cocuk var bide evden cıkmak lazım sanırım bayram öncesi anca yapıp bayramda kacabiliriz o güne kadar önerileriniz varmı
İşaret parmağı kadar vardı , koyu renk böle bisürü ayagı var ıyyy iğreniyorum yazarken bile tüylerim diken dikenÇıyan dediğin ne boyutta nasil
Merhaba kızlar bir ay oldu yeni bir eve tasındık büyük sehırdeyım bahçe katı değilim ama yüksek girişte oturuyorum bir ay içinde farklı günlerde toplam evde toplam 3 tane çiyan gördüm . Psikolojim bozuldu daha önce hiç bi yerde görmemıstım iki tanesi banyoda bitanesini koridorda gördüm . 2 yasındada bebeğim var cok endişelendim napmalıyım bu konuyu tecrübe etmiş birileri varmı ne yapmak lazım? İlaçlatsam evde cocuk var bide evden cıkmak lazım sanırım bayram öncesi anca yapıp bayramda kacabiliriz o güne kadar önerileriniz varmı
İstanbulda değilim .. yeni bir site daha yönetim oluşmadı olusunca söyleyeceğimİstanbul un hangi ilçesindesiniz? Bence apartman yönetimine söyleyin bahçeyi güzelce ilaçlasınlar. Üst katlara da geçer yoksa bunlar.
Teşekkür ederim rahatladım birazÇiyan gerçekte zehirlidir ve görüntü olarak da biraz akrebe benzer ama Türk insanının çiyan olarak tabir ettiği şey değişik bir kırkayak türü ve bu hayvan zehirli değil(ev çıyanı) korkmana gerek yok.Anlam karmaşası buradan çıkıyor. Ha evet zehirlisi var ama o da orada bulunmaz.
Tam olarak ne aldığından emin değilim biz şişe olarak alıp kendimiz karışım yaparız. Google a k-othrine yazıp çıkan fotoğraflara bak. Akşam eve gelen oyle küçük bir şişeyse tarife uygun hazırlar eşin, yok alırken zaten sulandırıp verdilerse o şekilde kullanırsınız.
Merhaba kızlar bir ay oldu yeni bir eve tasındık büyük sehırdeyım bahçe katı değilim ama yüksek girişte oturuyorum bir ay içinde farklı günlerde toplam evde toplam 3 tane çiyan gördüm . Psikolojim bozuldu daha önce hiç bi yerde görmemıstım iki tanesi banyoda bitanesini koridorda gördüm . 2 yasındada bebeğim var cok endişelendim napmalıyım bu konuyu tecrübe etmiş birileri varmı ne yapmak lazım? İlaçlatsam evde cocuk var bide evden cıkmak lazım sanırım bayram öncesi anca yapıp bayramda kacabiliriz o güne kadar önerileriniz varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?