Evde çiyan

İşaret parmağı kadar vardı , koyu renk böle bisürü ayagı var ıyyy iğreniyorum yazarken bile tüylerim diken diken
Ev çiyanı yazın bir google a ondan bahsediyorsunuz sanırım. Bu size zarar vermez insanla işi yok ama evde de olmasın tabi. Camdan mı giriyor acaba etrafı biraz gözleyin. Bizim eve geçen yaz girerdi bu hayvan, sitemiz ağaçlık olduğundan ilaçlama yetersiz kalmıştı.

Ev çiyanı yazın bir google a ondan bahsediyorsunuz sanırım. Bu size zarar vermez insanla işi yok ama evde de olmasın tabi. Camdan mı giriyor acaba etrafı biraz gözleyin. Bizim eve geçen yaz girerdi bu hayvan, sitemiz ağaçlık olduğundan ilaçlama yetersiz kalmıştı.
Camları açan biri değilim sineklik olmadığı için. Nerden giriyor bilmiyorum tuvalet giderlerinden olabilirmi acaba ? Bizim sitede ağaclık biraz ondan olabilir

Camları açan biri değilim sineklik olmadığı için. Nerden giriyor bilmiyorum tuvalet giderlerinden olabilirmi acaba ? Bizim sitede ağaclık biraz ondan olabilir
Ağaçlıksa olabilir site yönetiminiz var mı? Çünkü sorun dışarıdansa evi ilaçlasanız da girer. Bizim eve kapıyı açınca bile giriyodu kaşla göz arasında. Site geneli ve bina içlerine ilaçlama yapıldı çözüldü öyle. Dış kapıdan, camdan ve balkondan giriyordu.

Ağaçlıksa olabilir site yönetiminiz var mı? Çünkü sorun dışarıdansa evi ilaçlasanız da girer. Bizim eve kapıyı açınca bile giriyodu kaşla göz arasında. Site geneli ve bina içlerine ilaçlama yapıldı çözüldü öyle. Dış kapıdan, camdan ve balkondan giriyordu.
Haklısınız dışardan ilaçlanmadıktan sonra işe yaramaz . Site yönetimi daha yok yeni site :(

İşaret parmağı kadar vardı , koyu renk böle bisürü ayagı var ıyyy iğreniyorum yazarken bile tüylerim diken diken
Ayy ince ince bir sürü ayaklari var dimi. Benim evdede gördüm ilk defa. Adını bilmiyordum. Gorsel baktım. Daha sonra hiç görmedim.

Yaaa eminmsnz ama hep bunu kullanıyorlarmıs
Benim işim bu.
Normalde kullanılıyor evet ama çok düşük konsantrasyonlarda kullanmak gerek. Bunu ayarlamak da kolay değil. İki hafta kadar ilaçlanan yerlere su değmemesi lazım vs vs. Kokusuzdur, ilaç fazla mı oldu az mı oldu bilmek zor. Evde minik bebeğiniz olduğu için profesyonel yardım almanız daha iyi.
Tüm evin ilaçlanması gerekiyor. Bu böceği gördüm yuvasına sıktım diyerek yapılacak bir şey değil.

Ya ben 4.kattayım evim amazon ormanı gibi esim gelip gidip bu ciceklere de ayrı nakliyemş tutucaz tasınırken diyor😀 benim ev cadde üstü bide evimde salon bitkileri var monstera palmiye kaucuk seflara dev bambular dracenna yuka neler beler besliyorum evde😀 cogunun saksısı kocaman onların topragından cıkıyor ciyanlar. Hatta torfla birlikte bir parktan posete toprak doldurup getirmiş ciceklere saksı değişmiştim ondan sonra cok oldular ciyanlar kara kara boceklerde olustu. 4 ysında kızım grcen eline almıs benm serce parmagım kadar kırk ayaga benziyor eline tutmus anne bu ne baksana ayaklarına nekadsr cok diyor😀 panikle cocugun ellerini nasıl tokatladı ayy indir ay bune diye bocrge vuracsgıma farkında olmadan cocugun eline vurarak bocegi dusurmeye calıstım🤦‍♀️ onun bi zararı olmaz ama işte irite oluyor insan gpruntusunden. Ama cok yasamıyorlar saksıdan cıkınca bir iki tur atıp artık yoruluyormu noluyosa kıvranıp ölüyorlar. Koltuk altında denk gelmiştim 2 3 tane ölmüş ben öldürmedm kendi kendine nasıl ölüyosa. Bide bahar malum kağı pencere acık oluyor agaclardan dallardan rüzgarla giriyorlar içeri

Back
X