ben yapıyorum evde hem sırtımdaki hem yüzümdeki lekeler için. cildimdeki lekeler 3. seanstan sonra birden açıldı. ilk ikisini 1 hafta arayla yaptım 3 yü 1 ay sonra. sanırım ara vermek sık yapmamak lazım. ya da ilk ikisinde serum kullanmaya korktum cildimin tepkisini bilmediğim için, sadece bepanthol ve madecassol kullandım. 3.den sonra 2 gün madecassol ve bepanthol sonra rossmann %10 niacinamide ve 2 3 günde 1 retinol kullandım, asıl o zaman çok fark etti. benim lekelerim de tek nokta nokta değildi. doğumdan sonra oluşan lekelerdi böyle parmak izi gibi. alnımın ortasında saç diplerine yakın 3 parmak izi büyüklüğündeki lekem bile sadece saç diplerimde kaldı. ben çok memnunum tavsiye ederim. sırtımı çok serumla destekleyemediğim için belki, çok fark olmadı. o lekeler belki 15 yıllık lekelerdi ama. onlar da açıldı ama çok değil, devam edicem sırtıma da. bir de ben çizerek değil, tamponla cildi yaralamadan yaptım. o yüzden de çok çabuk toparlandı cildim.
ben de başlıyorum bakalım yara izim var 2mm ile yapacağım o kısma. kalan gözeneklere 1.00, burun üzerine 1.5 alna 0.75 gözaltına 0.50. serumla 6 seansta bence güzel etki oluşabilir. 1-2 seansla bir şey olmaz zaten.