- 12 Ağustos 2011
- 401
- 167
- 123
- Konu Sahibi azimlisidelya
-
kusura bakmayın evde doğum yapan var mı yazısını okuyunca daldım..Moralleri bozmak istemezdim...Dr.um her muayenede bebeklerin çok sağlıklı,evham yapma diyordu..ama rahim ağzı uzunluğunu hiç ölçmüyordu..rahim ağzı yetmezliğinden şüphelendi eşim..eşim de başka bir branşta doktor..bu ikizlere hamileliğimde 12+1 de rahim ağzını diktirdim..serklajım oldu yani..Daha sonra hamileliğimin % 80 i hastanede,kalan kısmı evde yatarak geçti...hiç iş yapmayarak..sadece wc ye giderek...ciğer geliştirici iğneler,kasılma önleyici haplar,iğneler,asosyal bir hayat...bu şekilde doğum yaptım...2 hafta küvezde kaldılar..şu an 1 yaşında kuzularım :)
yanlıs anlamada sende cok şey ıstıyorsun yani yok bebek onu hissetsin bunu anlasın falan herkes ıster cocugunun ıyılıgını ama okadarıda zor yok karanlık ortam hemde hastane konforu fln ıste göbek bagını gec kesmek göbek bagı kesılınce noluyokı anneyle bebegın bagımı bıtıyor dogumunu saglıklı bır sekılde yapmayı düşün yeterlı benc ebudkar fantezıye gerek yok
Merhaba arkadaşlar.
:80:
Çok ciddi evde doğum yapmak istiyorum. Hatta tuzlu suda doğum yapanlar oluyor ya, işte öyle evde tuzlu suda doğum yapmak istiyorum. Daha ziyade evde doğum yapanlardan veya yapanları gerçekten bilenlerden bilgi almak istiyorum. Evde doğum yapan veya tavsiye eden var mı?:44:
Ben cevap yazanlara ara sayfaları okumayı tavsiye ediyorum. Çünkü daha konuyu bilmeden yazdıklarımı bilmeden tekrar tekrar aynı şeyleri soranlar var ve ben de insanım. Derdimin anlaşılmasını ben de isterim bu bir...
İkincisi de çok sıkılan var ise takip etmez. Zorladığımı sanmıyorum. İyi günler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?