Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence uyuyarak yatarak geçirin yaKızlar merhaba
Şimdi sorum aynen başlıktaki gibi doğum günü hediyelerşi sürpriz pastalar kandırmacalı süüpriizli partiler hepsi çok güzel ama cidden beni baydı artık . Bu sene şöyle güzelce kendim organize edip öyle kutlamak istiyorum ne o öyle çocuk gibi mi dersiniz ?
Ya merk ettiğim bir otelin restoranında yemek düşünüyorum ama şöyle eşimle başbaşaBence uyuyarak yatarak geçirin ya
Kalabalık gurultu ben yıldım
Evet her sene sürprize maruz kalıyorum artık cidden sürpriz istemiyorum. Genelde işyerindeki arkadaşlar okulda yapar önceki kurumda da böyleydi eşim de hep olmadık anda pastayla çıkagelir tam gününe denk getirmez bir yer ayarlar yemek olarak bir de kayınvalidem 3 senedir pastayı başkası alınca küsüyor illa o alacak:) bu sene ben kendim tek istiyorumBen hep kendim yaparim? Kendi istedigim gunde, istedigim insanlarla, istedigim programi yapar haber veririm.
Ozel olarak sürpriz planlamamissak her arkadasim da kendi ayarlayip cagirir kendi dogumgunune.
Her sene herkes size surpriz mi yapıyor?
Nasıl yapıyorsunuz mesela şu gün şu saatte şurdayız mı diyorsunuz pastayı falan nasıl getiriyorsunuzBen hep kendim yaparim? Kendi istedigim gunde, istedigim insanlarla, istedigim programi yapar haber veririm.
Ozel olarak sürpriz planlamamissak her arkadasim da kendi ayarlayip cagirir kendi dogumgunune.
Her sene herkes size surpriz mi yapıyor?
Aslında daha var doğum günüme ama aklımda fikir olsun diye açtım konuyu sonhiç benlik değil ya hangi burçsunuz kızlar?
ay hayir bence gayet de mantikli siz ne guzel esinizle basbasa oze bir gununuzu kutlayacaksiniz ne kadar da guzelKızlar merhaba
Şimdi sorum aynen başlıktaki gibi doğum günü hediyelerşi sürpriz pastalar kandırmacalı süüpriizli partiler hepsi çok güzel ama cidden beni baydı artık . Bu sene şöyle güzelce kendim organize edip öyle kutlamak istiyorum ne o öyle çocuk gibi mi dersiniz ?
Is yeri ayrı. O da surpriz olmaz zaten, herkesinki benzer sekilde yapılır. Onu katmadimEvet her sene sürprize maruz kalıyorum artık cidden sürpriz istemiyorum. Genelde işyerindeki arkadaşlar okulda yapar önceki kurumda da böyleydi eşim de hep olmadık anda pastayla çıkagelir tam gününe denk getirmez bir yer ayarlar yemek olarak bir de kayınvalidem 3 senedir pastayı başkası alınca küsüyor illa o alacak:) bu sene ben kendim tek istiyorum
Evet. Atiyorum 15 kasimda x mekanda doğumgunumu kutluyoruz diye çağırmak istedigim arkadaşlarımı cagiriyorum. Pastayi da en yakin arkadaslar alir getirir.Nasıl yapıyorsunuz mesela şu gün şu saatte şurdayız mı diyorsunuz pastayı falan nasıl getiriyorsunuz
Beni kimse kendi organize ettiği bir yere çağırmadı hep böyle bir arkadaş grubu içinde o kişiye sürpriz olacak şekilde katıldım . Yani kimse kendi partisini ya da işte yemeğini ayarlamıyor olarak biliyordum .Evet. Atiyorum 15 kasimda x mekanda doğumgunumu kutluyoruz diye çağırmak istedigim arkadaşlarımı cagiriyorum. Pastayi da en yakin arkadaslar alir getirir.
Acikcasi butun arkadaslarimin dogumgununu bu sekilde kutladigimiz icin bu kadar sasirmaniz garip geldi. Sizi kimse dogumgunune cagirmadi mi, hep birilerine surpriz mi yapildi senelerdir? Mesela daha gecen hafta arkadasim "lya cumartesi dogumgunumu kutlayacağız, plan yapma geleceksin mutlaka" diye haber verdi yani. Aileler, esler surpriz yapabilir de arkadaslarla olanlar genelde planli olur.
şimdiden kutlu olsunAslında daha var doğum günüme ama aklımda fikir olsun diye açtım konuyu son
Teşekkür ederim valla utanmasam öyle tek başına kutlicamşimdiden kutlu olsun
ben bir köşede kimler hatırlayacak diye beklerim ya ama güzel fikirmiş kendine doğum günü organize etmek![]()
Ne tatlı yorum galiba napacağımı buldumGeçen yıl ilk kez doğum günümde telefonu kapattım ve bütün gün gece yarısına kadar uyudum. Benim gerçekten kıymet veren dostlarım eşime ulaşıp merak ettik böyle yapmazdi demişler. Bilmiyorum ama bana çok iyi geldi bunu yapmak sadece dinlenmek uyumak hiç kimseyle konuşmadan kendimle kalmak herhangi bir kutlama kabul etmemek çok iyi hissettirdi.
Hediye çok severim gürültüye gelemiyorum artık![]()
Valla esini de atYa merk ettiğim bir otelin restoranında yemek düşünüyorum ama şöyle eşimle başbaşa
Evet çok güzel olur. Gün sizin gününüz canınız ne istiyorsa onu yapın. Nice sağlıklı seneler dilerim.Ya merk ettiğim bir otelin restoranında yemek düşünüyorum ama şöyle eşimle başbaşa