- 19 Aralık 2014
- 6.212
- En iyi cevaplar
- 1
- 48.200
- 748
- Konu Sahibi Lalinimsiiii
-
Olmaz canım, resmi nikahı olduğu için eş imzası şart. Yani legal yollarla hiçbir hekim yapmaz diye düşünüyorum. Suç çünkü.Feminist bir hekim bulsak kurtaj olursunuz aslinda. Hangi sehirdesiniz, ne kadar uzaga gidebilirsiniz?
Siz irtibata geçmezseniz kimse bulamaz. Bu durumda kadınların yaptığı ölümcül bir yanlış, aileden iyi anlaştıkları güvendikleri insan ile irtibata geçmeleri, e diğerlerinin gözü hep onların üzerinde oluyor zaten.Ben bakamam doğuramam anlayın ayrıca benimkiler aşiret kac kadın kız gitti sığınma evine bizim burdan illa ki buldular bilmiyorsunuz cidden
Otre bunun için bana inanmazlar tecavüz olduğuna yani isteyerek birlikte olduğunu düşünürlermiş. Yani bizim evimizde ayrıldın gittin birlikte oldun diye öldürürler diyorVelev ki suçladı, sonuçta başkası değil, nikahlı kocası, hani töre buna önem veriyor diye diyorum, neden öldürsünler?
Saymıuolar resmi nikahi imam nikahı bitmisti diyo.Yahu anlamadığım, kadın resmi nikahlı eşinden hamile kaldı diye ailesi neden öldürsün onu?
Ailesinin yanındayken tecavüze uğradıysa, ailesi yine onu mu suçlayacak ki?
Velev ki suçladı, sonuçta başkası değil, nikahlı kocası, hani töre buna önem veriyor diye diyorum, neden öldürsünler?
Benim kaçırdığım bir şeyler var galiba, anlamıyorum çünkü
Sakin ol, etrafina belli etme durumunu. Dusunmeden hareket etme. Sacma sapan islere kalkisma.Şanlıurfa daha uzağa gidemem kiAllah için yardım edinn
Kimse resmi nikahı takmiyor ailede dini nikahta bosanılmış bitmişYahu anlamadığım, kadın resmi nikahlı eşinden hamile kaldı diye ailesi neden öldürsün onu?
Velev ki suçladı, sonuçta başkası değil, nikahlı kocası, hani töre buna önem veriyor diye diyorum, neden öldürsünler?
En başta dalga geçiyor sandım ciddiye almadım. Benim de o olayları kafam almadı, dini nikah bitmiş burada resmi nikahı takmazlar, aile arasında husumet var böyle bir şey öğrenirlerse beni öldürürler diyor. Yine de benim aklım almıyor olayı ama ufak bir gerçeklik payı ihtimaline karşı mantıklı yazmaya çalışıyorumYahu anlamadığım, kadın resmi nikahlı eşinden hamile kaldı diye ailesi neden öldürsün onu?
Öyle bir şey yazmış miyim yorumumda?Zaten hâlâ evli olduğu adam tarafından tecavüze uğramış madem gidip adam gibi kürtaj yaptırsin böyle saçma yollara başvurmasın diye söyledim.Tecavüze uğramış bir genç kız var zaten. Nikahlı olunca tecavüzden sayılmıyor mu?
Otre bunun için bana inanmazlar tecavüz olduğuna yani isteyerek birlikte olduğunu düşünürlermiş. Yani bizim evimizde ayrıldın gittin birlikte oldun diye öldürürler diyor
Saymıuolar resmi nikahi imam nikahı bitmisti diyo.
Oh bu dini nikah olayını görmemiştimKimse resmi nikahı takmiyor ailede dini nikahta bosanılmış bitmiş
Dini nikahı bozulmuş. Konu sahibinin yaşadığı yerde boşanmak için bu kadarı yeterliymiş ve kimse resmi nikahı takmıyor. Yani konu sahibi 7 aydır ailesinin ve çevresinin gözünde boşanmış katagorisinde.Yahu anlamadığım, kadın resmi nikahlı eşinden hamile kaldı diye ailesi neden öldürsün onu?
Bence de intihara cesarettense şikayetçi olsun. Sonra karışsın ortalık.Ya ben anlamadım bu konuda biraz terslik var. Ülkemizde bunlar yaşanıyor ama sizin hiç bir şeye çabanız yok, intihar edicem diyorsunuz o zaman ölmekten korkmuyorsunuz, kaçmak polise sığınmak diyoruz öldürürler diye korkuyorsunuz bu konu biraz bizimle dalga geçiyor gibi
Yaptıramaz ki eş onayı lazım?Öyle bir şey yazmış miyim yorumumda?Zaten hâlâ evli olduğu adam tarafından tecavüze uğramış madem gidip adam gibi kürtaj yaptırsin böyle saçma yollara başvurmasın diye söyledim.
Babanız sizi resmi eşinizden hamile kaldınız diye mi öldürecek? Böyle bir yapıda boşanmanıza nasıl izin verdiler?Bitmiş bir evlilik diyorum sadece resmi nikâh kalmıştı olaylı bitti babam duysa öldürür inanmaz bana oysa ki o zorla sahip oldu bana daha 20 yaşındayım ben gücüm tükendi çok zor şeyler yaşadım ve çok şiddet ihanet gördüm daha fazla dayanamıyorum düşürmek tek çarem lütfen kınamayın
Yapacak bişeyim kalmadı ölümSakin ol, etrafina belli etme durumunu. Dusunmeden hareket etme. Sacma sapan islere kalkisma.
Yani bence de her şeyi göze almış zaten, mücadele etmeli. Bilemedim ne diyeceğimiBence de intihara cesarettense şikayetçi olsun. Sonra karışsın ortalık.
Burnuma hiç iyi kokular gelmiyor.Yapacak bişeyim kalmadı ölüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?