Evde düşük :(

Chocalete

Guru
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2011
1.107
2.351
333
Selamlar, regl gecikmesi sonrasi beta hcg de 20 30 80 gibi giden bir aralık oldu. Sonrasinda kanama basladi. 5 gun kanama devam etti ve Bugun de sanirim düsuk yapiyorum. Hatta yaptım :( kimse beni kanama ile dusecek cümlesi disinda uyarmamisti ama burdan bu durumu yasayacaklara yazmak istedim. O icinizden birsey giderken ki hissiyatta asla arkaniza dönüp bakmayin. Görmemeyi tercih ederdim. Çok cok üzgünümve bu sureci tek yaşamak zorunda kalmak daha da acı.

Selamlar, regl gecikmesi sonrasi beta hcg de 20 30 80 gibi giden bir aralık oldu. Sonrasinda kanama basladi. 5 gun kanama devam etti ve Bugun de sanirim düsuk yapiyorum. Hatta yaptım :KK43: kimse beni kanama ile dusecek cümlesi disinda uyarmamisti ama burdan bu durumu yasayacaklara yazmak istedim. O icinizden birsey giderken ki hissiyatta asla arkaniza dönüp bakmayin. Görmemeyi tercih ederdim. Çok cok üzgünümve bu sureci tek yaşamak zorunda kalmak daha da acı.
Çok geçmiş olsun 😔

Selamlar, regl gecikmesi sonrasi beta hcg de 20 30 80 gibi giden bir aralık oldu. Sonrasinda kanama basladi. 5 gun kanama devam etti ve Bugun de sanirim düsuk yapiyorum. Hatta yaptım :KK43: kimse beni kanama ile dusecek cümlesi disinda uyarmamisti ama burdan bu durumu yasayacaklara yazmak istedim. O icinizden birsey giderken ki hissiyatta asla arkaniza dönüp bakmayin. Görmemeyi tercih ederdim. Çok cok üzgünümve bu sureci tek yaşamak zorunda kalmak daha da acı.
8 haftalık bebeğimin kesesini ve kendisini gördüm elime aldım sevdim ağladım. Kanamalarım yüzünden hastaneye yattığımda Tam doktorun yanından çıktığımda suni sancı ile 7 aylık ölü bebek doğuracak olan bir kadına denk geldim. Kendi acımı küçümsemedim ama daha büyükleri olduğunu gördüm. Zor olacak ama atlatılır umarım en doğru zamanda rabbim doldurur kucağınızı

8 haftalık bebeğimin kesesini ve kendisini gördüm elime aldım sevdim ağladım. Kanamalarım yüzünden hastaneye yattığımda Tam doktorun yanından çıktığımda suni sancı ile 7 aylık ölü bebek doğuracak olan bir kadına denk geldim. Kendi acımı küçümsemedim ama daha büyükleri olduğunu gördüm. Zor olacak ama atlatılır umarım en doğru zamanda rabbim doldurur kucağınızı
Malesef ilk 12 haftada olan gebelik kaybıyla ilerleyen haftalarda olan cok farklı. Bende 15 haftalık kızımı kaybettim dunya basima yıkıldı ama sonra burda yavrusunu doğurup kaybedenler 40 haftalık kaybedenlerin bile olduğunu okuyup halime şükrettim gerçekten çok zor evlat acısı

B
Bende yasasim benzer seyi kurtaj icin hastanedeyken benimle ilgilenen hasta bakici genc bir kadin uzulme ben doguma girdim elim bos ciktim herseyi hazirdi eve yalniz dondum dedi o an kendime uzulmeye utandim. Beterin beteri var dedim bu konusma beni daha cabuk toparladi

Selamlar, regl gecikmesi sonrasi beta hcg de 20 30 80 gibi giden bir aralık oldu. Sonrasinda kanama basladi. 5 gun kanama devam etti ve Bugun de sanirim düsuk yapiyorum. Hatta yaptım :( kimse beni kanama ile dusecek cümlesi disinda uyarmamisti ama burdan bu durumu yasayacaklara yazmak istedim. O icinizden birsey giderken ki hissiyatta asla arkaniza dönüp bakmayin. Görmemeyi tercih ederdim. Çok cok üzgünümve bu sureci tek yaşamak zorunda kalmak daha da acı.
Sanirim kimyasal gebelik gecirmissin bende yasadim. Bunu dusuk olarak kabul etmiyolar. Klinik olarak onaylanmis bir gebelik olmuyor cunku henuz kandayken dusuyor ve adet oluyosun sadece daha yogun bir kanama oluyor. İnsallah saglikla tekrar hamile kalirsin

Selamlar herkese benim bugunki beta hcg degerim 2000 cikti. Dr kese göremedi ve dis gebelik te göremedi tüplerde. Dusuk yapmama ragmen betam artti. Muhtemelen parca kaldigi düşünülüyor kurtaj olacagim.

çok geçmiş olsunn:KK43:

keske daha once gorseydim bu konuyu. 25eylulde 12+3te düşük yaptim ben de. evde. tek başıma. her seyi ama her seyi gorerek. fiziksel olarak cok acı cektim diyemem ama 36 yasimda tekrar büyüdüm, degistim. hala kasilmalarim devam ediyor. mesela su an tekrar var. az once bir doktorla yasadiklarim hakkinda konuştuk ve tekrar kasilmaya basladim. sanki icimde hala bir bebek var da hareket ediyormuş gibi.

eger bu mesaji okuyan evde tek basina dusuk yapan ve konusmak ihtiyaci hisseden biri olursa lutfen hic cekinmeden bana yazabilirsiniz.

keske daha once gorseydim bu konuyu. 25eylulde 12+3te düşük yaptim ben de. evde. tek başıma. her seyi ama her seyi gorerek. fiziksel olarak cok acı cektim diyemem ama 36 yasimda tekrar büyüdüm, degistim. hala kasilmalarim devam ediyor. mesela su an tekrar var. az once bir doktorla yasadiklarim hakkinda konuştuk ve tekrar kasilmaya basladim. sanki icimde hala bir bebek var da hareket ediyormuş gibi.

eger bu mesaji okuyan evde tek basina dusuk yapan ve konusmak ihtiyaci hisseden biri olursa lutfen hic cekinmeden bana yazabilirsiniz.
Ne kadar iyi kalplisin Allah herkesin karşısına senin gibi insanlar çıkarsın

Çok geçmiş olsun

Cnm kimyasal gebelik olmuş sanırım düdük dönebilmesi için bebeğin ultrasyonda görülmesi lazım bende bir gebelikte yaşadım kimyasal

Cok geçmiş olsun bende kızımı kaybettim 16 eylulde suyu bitti meleğimin. Anestezi aldim anesteziden once rahim açıcı ilaçla cok ağrılar çektim ama dediğin gibi insanın oyle canı yanıyo ki büyüyo gercekten.. Bende 16 eylulde büyüdüm değiştim baska bi insan oldum artık insanlar umrumda değil. Bu süreçte insanları daha iyi tanidim..

Merhaba cok cok gecmis olsun ve rabbim en saglikli sekilde nasip etsin istediginiz zamanda insallah. Benim dururumda cok cok karisik. Evde dusurdum kesesi ile birlikte ama betam yavas yavas artmaya devam etti. Hic dusmedi ama sagliklida artmadi. Bu yuzden parca kalmis olabilecegi dusunuldu ve kurtaj oldum. Ancak kurtaj sonrasi dr um gebelik metrleryali bulamadik muhtemelen dis gebelik dedi ve ayni gun metatroksat oldum. Suan napacagimi bilmiyorum. Dr tup bebek deneyelim dedi ama o bir caremi bilmiyorm

Merhabalar, öncelikle çok geçmiş olsun. Üstünden biraz zaman geçmiş ama ben de bu gün 9+2 idim ve doktor kontrolünde kalbinin geçen hafta durmuş olduğunu öğrendim. Geç döllenmeydi zaten. Koyu kahve kanamam oldu geçen gün. Meğer 8.haftada gelişimi ve kalbi durmuş. Kürtaj önerdi doktor ama ben istemedim. Eğer tamamen atamazsam mecbur giricem kürtaja. Evde zor olur çok kanaman olur dedi ama ağrı kesici bile önermedi bilerek. Sorumluluk alamazmış kontrolsüz düşükte. Gece olursa hastaneye gelmem iyi düşün herhangi bir nöbetçi doktora denk geliceksin dedi. Sinirim tepeme çıktı. Kürtajda da rahim zarar görebilir dedi. Kafam çok karışık... Evdeyken nasıl kolay atlatabilirim önerilerinize muhtacım :( Ağrı kesici alan oldu mu evdeyken mesela?

Back
X