evde düz olan ama disari cikincakabaran saçlarımm

23bilgi23

Uykum firarda
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2015
548
486
103
Evet arkadaslar sorun şu ki. Evde saclarimi duzlestiriyorum sabah okula giderken. Duzlestirdikten sonra sac bakim yagi suruyorum (bi damla) . Disari cikiyorum 5 dk yuruyorum minibuse binip okulun tuwaletine bi giriyorum saclarim elektriklenmis 1- uclari kivrilmis 2- kabarmis 3- vee kahkul kisimlarim kipkivircik sanki hic duzlesmemis gibi. Instagramda bi tarak gordum kiz sacini tariyo dumduz oluyo. Bi bilginiz var mi ya da sarjli -pilli dûzlestirici kullanan. ??

temiz saça uyguluyorsan elektriklenme ondan olabilir :)
istersen saç spreyi kullan elektriklenme için

Elidorun hava koşullarından kabaran saçlar için saç kremi var bi dene istersen

Diyelim ki salı günü okulun var, pazartesi evdesin. Pazartesi iyice düzleştir saçını. Ertesi gün yine düzleştir. Ben genelde öyle yapıyorum ki hem kolay düzleşsin hem kabarmasın dümdüz olsun

Diyelim ki salı günü okulun var, pazartesi evdesin. Pazartesi iyice düzleştir saçını. Ertesi gün yine düzleştir. Ben genelde öyle yapıyorum ki hem kolay düzleşsin hem kabarmasın dümdüz olsun
inanin onu denedim. Ama sacim normalde kivircik bide gür cok kalin ondan kaynaklaniyo galiba yine kabariyo sekli bozuluyo

inanin onu denedim. Ama sacim normalde kivircik bide gür cok kalin ondan kaynaklaniyo galiba yine kabariyo sekli bozuluyo
Ah benim saçım kıvırcık değil ama kalın telli ve çok sık. O yüzden anlayabiliyorum sizi.. düzleştirici spreyler, kabarmayı önleyen spreyler kullansanız iyice araştırıp.. biraz cep yakan saç serumları spreyleri var onları falan deneseniz

onlarin yerine su duzlestirici taraklardan alsam okul tuwaletinde duzlestirsem daha duz olur die dusunuyorum. Aslinda ben sac duzlestirici sampuan, yag , vs vs kullandim ama sonuc yine ayni ama bu sadece sabah oluyo nemli havadan sanirim

glisin bi ürünü var onu kullan istersen

Ama bu sanssizlik sadece sabah disari cikinca oluyor. Oglen ya da aksam duzlestirip cikinca hic sikinti olmuyor dumduz kaliyo

Saçlarımız özellikle sabahları iş, okul gibi genelin keyif almadığı yerler için hazırlanırken istediğimiz şekli almaz, sıklıkla elektriklenir vs.

Aynı işlemi iş ya da okul dönüşü markete giderken bile yapsanız daha iyi sonuç alırsınız.

Mesela rahat bir zamanda, aceleniz yokken duşa girmeden ya da uyku öncesi saçlarınızı ellerinizle şekillendirin, o haliyle bile harika olacak.

Tıpkı teninizin onlarca kişinin önünde bir sunum yaparken pütür pütür olup aynı günün akşamı arkanıza yaslanıp tek başınıza televizyon izlerken pırıl pırıl ve pürüzsüz olması gibi.

Saçlarımız da cildimiz gibi psikolojimizden etkileniyor maalesef.

Bu nedenle kullandığımız ürünler her zaman aynı sonucu vermiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…