elektriklenme icin onu kullansam okey. Peki kabarmasi ve kivrim kivrim olmasina ne demelitemiz saça uyguluyorsan elektriklenme ondan olabilir :)
istersen saç spreyi kullan elektriklenme için
orasını bilemicem =)elektriklenme icin onu kullansam okey. Peki kabarmasi ve kivrim kivrim olmasina ne demeli
kotu deil gayet iyi. Ama bu sanssizlik sadece sabah disari cikinca oluyor. Oglen ya da aksam duzlestirip cikinca hic sikinti olmuyor dumduz kaliyoDüzleştiricin kötü belkıde ?
ya dogal sac bana yakismiyor. Ben duz seviyorum. Ama su taragi arastirip almak istiyorumorasını bilemicem =)
sürekli böyle oluyorsa uğraşma bence doğal kalsın
öylede yapabilirsinizya dogal sac bana yakismiyor. Ben duz seviyorum. Ama su taragi arastirip almak istiyorum
evet ben arastirdim bulamadimöylede yapabilirsiniz
çok pahalı değil diye biliyorum.
isterseniz özelden atabilirim size :)evet ben arastirdim bulamadim
inanin onu denedim. Ama sacim normalde kivircik bide gür cok kalin ondan kaynaklaniyo galiba yine kabariyo sekli bozuluyoDiyelim ki salı günü okulun var, pazartesi evdesin. Pazartesi iyice düzleştir saçını. Ertesi gün yine düzleştir. Ben genelde öyle yapıyorum ki hem kolay düzleşsin hem kabarmasın dümdüz olsun
tabi iyi oluristerseniz özelden atabilirim size :)
onu denemedim nerden bulabilirim kozmetikcilerde satilirmi ya da bim deElidorun hava koşullarından kabaran saçlar için saç kremi var bi dene istersen
onu denemedim nerden bulabilirim kozmetikcilerde satilirmi ya da bim de
Ah benim saçım kıvırcık değil ama kalın telli ve çok sık. O yüzden anlayabiliyorum sizi.. düzleştirici spreyler, kabarmayı önleyen spreyler kullansanız iyice araştırıp.. biraz cep yakan saç serumları spreyleri var onları falan denesenizinanin onu denedim. Ama sacim normalde kivircik bide gür cok kalin ondan kaynaklaniyo galiba yine kabariyo sekli bozuluyo
onlarin yerine su duzlestirici taraklardan alsam okul tuwaletinde duzlestirsem daha duz olur die dusunuyorum. Aslinda ben sac duzlestirici sampuan, yag , vs vs kullandim ama sonuc yine ayni ama bu sadece sabah oluyo nemli havadan sanirimAh benim saçım kıvırcık değil ama kalın telli ve çok sık. O yüzden anlayabiliyorum sizi.. düzleştirici spreyler, kabarmayı önleyen spreyler kullansanız iyice araştırıp.. biraz cep yakan saç serumları spreyleri var onları falan deneseniz
glisin bi ürünü var onu kullan istersenEvet arkadaslar sorun şu ki. Evde saclarimi duzlestiriyorum sabah okula giderken. Duzlestirdikten sonra sac bakim yagi suruyorum (bi damla) . Disari cikiyorum 5 dk yuruyorum minibuse binip okulun tuwaletine bi giriyorum saclarim elektriklenmis 1- uclari kivrilmis 2- kabarmis 3- vee kahkul kisimlarim kipkivircik sanki hic duzlesmemis gibi. Instagramda bi tarak gordum kiz sacini tariyo dumduz oluyo. Bi bilginiz var mi ya da sarjli -pilli dûzlestirici kullanan. ??
Ama bu sanssizlik sadece sabah disari cikinca oluyor. Oglen ya da aksam duzlestirip cikinca hic sikinti olmuyor dumduz kaliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?