Saçlarımız özellikle sabahları iş, okul gibi genelin keyif almadığı yerler için hazırlanırken istediğimiz şekli almaz, sıklıkla elektriklenir vs.
Aynı işlemi iş ya da okul dönüşü markete giderken bile yapsanız daha iyi sonuç alırsınız.
Mesela rahat bir zamanda, aceleniz yokken duşa girmeden ya da uyku öncesi saçlarınızı ellerinizle şekillendirin, o haliyle bile harika olacak.
Tıpkı tenimizin onlarca kişinin önünde bir sunum yaparken pütür pütür olup aynı günün akşamı arkanıza yaslanıp tek başınıza televizyon izlerken pırıl pırıl ve pürüzsüz olması gibi.
Saçlarımız da cildimiz gibi psikolojimizden etkileniyor maalesef.
Bu nedenle kullandığımız ürünler her zaman aynı sonucu vermiyor.
ya şu saçların psikoljisi işi ciddi mi yani eğer öyleyse benim saçlarımın psikolojisi bozulmuş o zamanSaçlarımız özellikle sabahları iş, okul gibi genelin keyif almadığı yerler için hazırlanırken istediğimiz şekli almaz, sıklıkla elektriklenir vs.
Aynı işlemi iş ya da okul dönüşü markete giderken bile yapsanız daha iyi sonuç alırsınız.
Mesela rahat bir zamanda, aceleniz yokken duşa girmeden ya da uyku öncesi saçlarınızı ellerinizle şekillendirin, o haliyle bile harika olacak.
Tıpkı teninizin onlarca kişinin önünde bir sunum yaparken pütür pütür olup aynı günün akşamı arkanıza yaslanıp tek başınıza televizyon izlerken pırıl pırıl ve pürüzsüz olması gibi.
yok denemedim. Sprwy siktiktan sonra saci duzlestirmek zararli deil miglisin düzleştiriciden önce kullanılan spreyi var onu hiç denedin mi
hayır ısıya karşı koruyucu gibi mesela oda sprey ama amacı belli ben kullandım bi dönemY
yok denemedim. Sprwy siktiktan sonra saci duzlestirmek zararli deil mi
Farkindayim bu yuzden cantamda tasiyabilecegim kablosuz duzlestirici firca ariyorumBenimde saclarim boyle. Canim bu sac yapisindan kaynaklaniyor. Wax filan anca cozum olur. En iyi duzlestiride olsa sac yapimiz bu yani degismez.
aynen aklimdan gecmedi degil. P.tesi acilsin da bi şu lanet okulhava nemli yağmurlu falan olunca hiçbir şey fayda etmiyor. kapşonlu montun falan varsa başını kapat gittiğin yere kadar ben öyle yapıyorum bişi olmuyo:)
argan yagi pantene onu bende duzlestirdikten sonra kullaniyorum. Briantini daha once kullandim spnuc ayniDuzlestiriciden sonra ben argan yagi sürüyordum. Birde briyantin diye bir sey var ona bak birde gratiste fisfisli duzlestiriciden sonra kullanabilecegin şeyler var.
konusurum. Aslinda keratin bakimi dedigin brezilya fonu falan miGeçen sene kuaförde keratin bakımı yapmıştım benim saçlarımda senin gibi hemen dönüyor uçları bakımdan sonra duş çıkışı kuruturken tarıyordum saçlarımı fön çekilmiş gibi duruyordu hemde yumuşak ve kabarmıyordu.altı ay kadarda gitti.bir kuaförünle konuş istersen
Evet brezilya fönü aslında ama arada şöyle bir fark var normalde brezilya fönünde düzleştiri işlemi yapılıyor üç gün boyunca falan sanırım, bakımda ise saça sürülüyor keratin bir saat sonra yıkanıyor ama ben Yıkatmadım keratini iki gün saçımda tuttum öyle yıkadım daha iyi oldu önde küçük kirpi gibi saçlarım var benim düzleştirici hak getire onları bile yatıştırmıştıkonusurum. Aslinda keratin bakimi dedigin brezilya fonu falan mi
aynıbenim saçımSaçlarımız özellikle sabahları iş, okul gibi genelin keyif almadığı yerler için hazırlanırken istediğimiz şekli almaz, sıklıkla elektriklenir vs.
Tıpkı teninizin onlarca kişinin önünde bir sunum yaparken pütür pütür olup aynı günün akşamı arkanıza yaslanıp tek başınıza televizyon izlerken pırıl pırıl ve pürüzsüz olması gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?