evde düz olan ama disari cikincakabaran saçlarımm

Evet gercekten cok dogru. Ancak benim suratim buyuk ve genis oldugu icin kivircik sac yuzumu daha buyuk gosteriyo. Duzlestirince kahkullerim yuzumu kapatiyor kucuk duruyor :)

ya şu saçların psikoljisi işi ciddi mi yani eğer öyleyse benim saçlarımın psikolojisi bozulmuş o zaman

glisin düzleştiriciden önce kullanılan spreyi var onu hiç denedin mi

Benimde saclarim boyle. Canim bu sac yapisindan kaynaklaniyor. Wax filan anca cozum olur. En iyi duzlestiride olsa sac yapimiz bu yani degismez.

Sekillendirmeden hemen once sert joleyi avcuna alip suyla birlikte sacina sur, hafif nemliyken islemini yap. Ben boyle bir cozum buldum sacima, dene bakalim sen de :)

hava nemli yağmurlu falan olunca hiçbir şey fayda etmiyor. kapşonlu montun falan varsa başını kapat gittiğin yere kadar ben öyle yapıyorum bişi olmuyo:)

Geçen sene kuaförde keratin bakımı yapmıştım benim saçlarımda senin gibi hemen dönüyor uçları bakımdan sonra duş çıkışı kuruturken tarıyordum saçlarımı fön çekilmiş gibi duruyordu hemde yumuşak ve kabarmıyordu.altı ay kadarda gitti.bir kuaförünle konuş istersen

Son düzenleme:
Duzlestiriciden sonra ben argan yagi sürüyordum. Birde briyantin diye bir sey var ona bak birde gratiste fisfisli duzlestiriciden sonra kullanabilecegin şeyler var.

Duzlestiriciden sonra ben argan yagi sürüyordum. Birde briyantin diye bir sey var ona bak birde gratiste fisfisli duzlestiriciden sonra kullanabilecegin şeyler var.
argan yagi pantene onu bende duzlestirdikten sonra kullaniyorum. Briantini daha once kullandim spnuc ayni

konusurum. Aslinda keratin bakimi dedigin brezilya fonu falan mi

konusurum. Aslinda keratin bakimi dedigin brezilya fonu falan mi
Evet brezilya fönü aslında ama arada şöyle bir fark var normalde brezilya fönünde düzleştiri işlemi yapılıyor üç gün boyunca falan sanırım, bakımda ise saça sürülüyor keratin bir saat sonra yıkanıyor ama ben Yıkatmadım keratini iki gün saçımda tuttum öyle yıkadım daha iyi oldu önde küçük kirpi gibi saçlarım var benim düzleştirici hak getire onları bile yatıştırmıştı

aynıbenim saçım
evde ev topuzu yaparım çok hoşuma gider işe gelirken yapim diyrum bi türlü olmuyo

Sen nemli bir yerde yaşıyorsun sanırım. Saç spreyi kullanabilirsin şeklini sabit tutar. Ama bence en güzeli doğal halinde bırakmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…