evde düz olan ama disari cikincakabaran saçlarımm

GLISS serum hem mis gibi kokar hem elektriklendirmez

Eskiden benimde oluyodu saçların nemini kaybetmiş olabilir saçı yıkadıktan hemen sonra düzleştirme derim mümkünse önceki akşam düzleştir sabah çıkmadan tekrar üstünden geç o tarağı gördüm braun'un da var galiba çok pratik demi çok güzeldi

Evet braun ancak sonuclara bakilirsa hep olumsuz. Ben.bugun pendige gidicem bakicam o taraklara denicem fiyat uygunsa alicam

Saclar bakimsiz kalinca yani nemsiz olunca öyle oluyor benim saçlarimda.bir de yeni düzlestirici aldim remington.eskisiyle oyalanip duruyormusum kece gibi oluyordu saclarim.nem aliyor hala saclarim tabi ilk düzlestirdigim gibi kalmiyor ama dedigim gibi 1-düzlestiricinin önemi 2-saç bakimi.eger yipranmissa kestir biraz.yoksa bozulur

ne yaparsan yap sabah fazla nem olunca kabarmasının önüne geçilmiyor. temiz saç daha çabuk kabarır. özellikle kahküller kısa olduğu için hemen tepeye toplanır. şapka ya da saç bantı kullan, okula gidince çıkar.

Aynen mecbur. Zaten son senem bu donem de dayanicam.

Aslinda bunun duzlestiriciyle alakasi yok sanirsam. Sabah ki havanin neminden kaynaklaniyo. Cunku benim duzlestirici rowenta su baslikli buhar vererek nem kazandiriyo sacima

Remington saçlarımı mafetti güzel yapıyor ama ısısı her zaman çok zaten ısısısı çok olduğu için güzel yapıyor yandı saçlarım 1 sene kullandım sonra düzenli kestirdim ve kullanmıyorum braun nun aldım şimdi çok memnunum

Bende de once bir remington vardi aynen mahvetti saclarimi ama yeni modeli benim saclarkmi bile yatistiriyorsa gercekten guzel demektir.ben de tereddutlu aldim bu yuzden ama internette hakkinda tek bir olumsuz yorum bulamadim.ayni saclar ama düzlestirince cok parlak duruyor simdi.saç yapisindan baska bir de saclardaki elektriklenmenin 2 nedeni var iste.bu dertten yillardir muzdarip biri olarak.

Nerde bulabilirim remingtonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…