• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde düzenimi nasıl kursam?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben 8 ay kusur salonda yattim bebek icin
Adamin uykusu bolunmesin diye.

Neden adam padişah torunu mu :KK57:

Bebek 2 tarafın da bebeği, çocuk sahibi olurken bebeğin ağlayacağını 2 taraf da biliyor kabulleniyor. Uykusuz kalmayı 2 taraf da kabul ediyor madem, 2 taraf da eşit sorumluluk almalı. Çocuk adamın da çocuğu tabi ki o da bakmalı burdaki çoğu yoruma şaştım kaldım :KK57:

Neden adam padişah torunu mu :KK57:

Bebek 2 tarafın da bebeği, çocuk sahibi olurken bebeğin ağlayacağını 2 taraf da biliyor kabulleniyor. Uykusuz kalmayı 2 taraf da kabul ediyor madem, 2 taraf da eşit sorumluluk almalı. Çocuk adamın da çocuğu tabi ki o da bakmalı burdaki çoğu yoruma şaştım kaldım :KK57:
Cidden ya bari adam salonda yatsaydı hem cocuk dogur hem besle bak hem koltukta uyu

Cidden ya bari adam salonda yatsaydı hem cocuk dogur bak hem koltukta uyu
Ay kadinlarimiz boyleyken bazen erkeklerin odunluguna suc bulamiyorum var yaaaaaa 🤬 bu kafadaki kadinlar yarin büyüdüğünde karısına köle muamelesi yapacak erkek cocuklar yeistiriyo iste

Çok acaip bir kafa gerçekten şaşkınım. bebek 2 tarafın da çocuğu tabi ki 2 taraf da eşit sorumluluk alacak, 2 taraf da çocuğa bakmak için zamanından, uykusundan, kariyerinden feragat edecek. Karşıdaki adam sırf erkek diye tüm sorumluluğu sırtından alıp yorgunluktan düşüp ölmek korkunç bir fikir:KK51:Ayrıca insan kendine acır yahu, adam rahat uysuun diye ben niye paralanayım ...Adam da sorumluluğunun farkında olmalı, bu şekilde adama sorumluluğun 0 çocuğu bırak git yaparsanız boşanınca yüzüne de bakmaz, hastalanınca da takmaz.

Son olarak da bu konu için N nscckts 'ye %100 katılıyorum aman paşam yorulmasın aman paşam uykusu bölünmesin yoksam çalışamaz dediğiniz adam NASAda ESAda çalışmıyor, sıradan bir mesleği var. İkiniz de insansınız, eşit şartlarda olduğum bir insandan neden kendimi aşağıda göreyim. Yanlış anlamayın karşıdaki adamdan daha az para kazansam yine kendimi aşağı görmem ama şu durumda öyle bir şey zaten yok.

Ayrıca ben evin sahibiyim madem neden dadı gibi çocukla diğer odada yataım tek bana mı ezik bir durum gibi geliyor bu durum:KK51:Adam rahatsızım çık git dememiş ki, neden ev çalışanı gibi diğer odada yatayım:KK51:

Kurmayın tabi ki, oda ayıranların nasıl pişman olduğunu burada okuyoruz, koca rahata sessizliğe deliksiz uykuya alışıp o topa hiç girmiyor sonra. Ben de eşim de öğretmeniz ilk çocuğumda da ayırmadım, ikinci çocuğum doğalı bir buçuk ay anca olacak yine ayırmadım, eşim sabahçı 6 buçukta gidiyor yine de ayırmadım odayı. Gece bazen o bazen ben kalkarım, büyük uyanırsa onun odasına gider onu uyutur, bir kere tek başıma ilgilenmiş değilim çocuklarla sağolsun hep yanımdadır.Tek başınıza yüklenmeyin sorumluluğu bırakın eşiniz de destek olsun

Sence sorun olmaması imkanı var mı? Kaç ay boyunca ayrı yatacağıniz bir düzenden bahsediyorsun.
Ayrıca öğretmense ne güzel iste , epi topu 7 saat calistigi - çoğu insandan daha az yoruludugu bir işi var. Öğretmen koca bile uykusu bölünmesin diye bebeğinden ayrı kalacaksa cidden yorucu meslek sahipleri,polisler inşaat çalışanları vs komple herkes ayrı yatsın eşinden...
Bence hiç girisme bile bu yola
Benİm yakın arkadaşımın kocası da bebek gürültüsünden salonda yatmaya başlamıştı. Şimdi çocukları 3 yaşına girecek,hala ayrı yatiyorlar
Bizim mental yorgunluğumuz, sese karşı hassasiyetimiz de bir başka ama yenGEnC yenGEnC . Fiziksel yorgunlukla kıyaslanamaz, çok farklı. Geçende okuldan geldiğimde dizi izliyordum. Bir bebek vardı, durmadan ağlıyor. Dizinin sesini kısıp izledim. O gün iyi ki çocuğum yok dedim. Kedimin sevdiğim sesine bile tahammülüm olmuyor okuldan geldiğimde.

Aktif gürültü önleyici kulaklıklarım var, okuldan geldiğimde birkaç saat müzik açmadan o şekilde kulaklık takıyorum. Şehrin sesi bile katlanılamaz hal alıyor. Hele ilkokulsa…

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X