Ben dışarıdan eve gelınce hemen esofmanlarımı ayarlarım duşa gırıp cıkar gıyınırım valla gunde 2 kez dus alırım temız kıyafetımı gıymem ıcınde ılla kı dus almam lazım..Temızlıge onem verıyorum esımde bana benzedı iş den gelınce hemen dusunu alır temız olur :)
yazın; kısa tiril tiril elbiseler,dudak şortlarım ve askılı t-shirt
kışın; eşortman altı ve t-shirt. daha çok penye şalvarları tercih ederim alt olarak, çok rahat oluyor tavsiye ederim.Eşortman takımı evde pek sevmiyorum erkeksi geliyor(oğlum giyiyor eşim giyiyor) bana azıcık kadınsı,seksiliği olmalı..........
eve gelir gelmez hemen atarım üzerimdekileri...esofman pijama Allah ne verdiyse artıkzemuszemus
bazen hemen üzerimi değiştiremediğim zamanlarda kendimi daha da yorgun hissediyorum...mutlaka cıkacak dısarı kıyafetleri...
yaz ise mini elbise, rahat ve sexy oluyor :lepi: kış ise ve evdeysem kot bluz, işten gelmişsem hello kity eşortmanlarım kaydirigubbakcemile3 nasıl olsa eve geldikten 2 saat sonra yatıyorum.
Evlenmeden önce bana göre eşofman sadece uyku zamanı giyilebilecek bir giysi manası taşırdı.
Evlendiğim ilk zamanlar eşim evde eşofman giyilmesine alışık olduğu için beni giyinik gördüğü her vakit bir yere mi gidiyoruz bende hazırlanayım demesinden ötürü evde eşofman giyilmesi gerektiğini idrak etmiş bulundum.:1closedeyes:
ee zamanla birazda rahatlığa alışmanın verdiği etkiden olsa gerek eve girer girmez ilk iş eşofmanlarımı giyiyorum.hihoyyyt