Anket Evde en rahat ne giyersiniz ?

en rahat nasılsınız evinizde

• Ankete Katılan
    453
Ben dışarıdan eve gelınce hemen esofmanlarımı ayarlarım duşa gırıp cıkar gıyınırım valla gunde 2 kez dus alırım temız kıyafetımı gıymem ıcınde ılla kı dus almam lazım..Temızlıge onem verıyorum esımde bana benzedı iş den gelınce hemen dusunu alır temız olur :)

yazın; kısa tiril tiril elbiseler,dudak şortlarım ve askılı t-shirt
kışın; eşortman altı ve t-shirt. daha çok penye şalvarları tercih ederim alt olarak, çok rahat oluyor tavsiye ederim.Eşortman takımı evde pek sevmiyorum erkeksi geliyor(oğlum giyiyor eşim giyiyor) bana azıcık kadınsı,seksiliği olmalı..........

yazın şort askılı badi...
kışın eşofman giyerm,üzermde tşort vardr...ateş basar beni her şeklde :kedi:

şıklarda geldgim kyafetle fln varmış akannehir
eve gelr gelmez soyunup dökülmem lazm..hele sütyenle hi duramam akannehir

hafta ici geldigim kiyafetle dururum..( disari geri cikcam diye esofman giymem hemen)
hafta sonu hep esofman giyerim...

eve gelir gelmez hemen atarım üzerimdekileri...esofman pijama Allah ne verdiyse artıkzemuszemus
bazen hemen üzerimi değiştiremediğim zamanlarda kendimi daha da yorgun hissediyorum...mutlaka cıkacak dısarı kıyafetleri...

hoş bir eşofman giyerim. üzerime de hoş bir bluz:) makyajımı siler daha hafif bişiyler yapar saçlarımı toplar pc nin başında ohh:)

yaz ise mini elbise, rahat ve sexy oluyor :lepi: kış ise ve evdeysem kot bluz, işten gelmişsem hello kity eşortmanlarım kaydirigubbakcemile3 nasıl olsa eve geldikten 2 saat sonra yatıyorum.

Evlenmeden önce bana göre eşofman sadece uyku zamanı giyilebilecek bir giysi manası taşırdı.

Evlendiğim ilk zamanlar eşim evde eşofman giyilmesine alışık olduğu için beni giyinik gördüğü her vakit bir yere mi gidiyoruz bende hazırlanayım demesinden ötürü evde eşofman giyilmesi gerektiğini idrak etmiş bulundum.:1closedeyes:

ee zamanla birazda rahatlığa alışmanın verdiği etkiden olsa gerek eve girer girmez ilk iş eşofmanlarımı giyiyorum.hihoyyyt

eve gelir gelmez hemen esofmanlarimi giyer rahat rahat keyif yaparim xD
yazdinda kisa sortla badi falan giyerim.

hayatta evde giyinik duramam sıkıntı basar beni en rahat eşofmanım yazın şortum yada geceliğim ne varsa onu giyerim...:sm_cool:

Pijamadan daha çok gecelik giyerim eve adımımı atar atmaz üstümü değiştirip geceliğimi giyerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…