Anket Evde en rahat ne giyersiniz ?

en rahat nasılsınız evinizde

• Ankete Katılan
    453
eşofman takımı..

evime gelir gelmez en rahat ne bulursma onu gıyerım oyle kıyafetle nasıl otururlar cok sasırım bn hıc rahat edemem ... Evlenınce ama daha seksı-rahat olabilir =))

eve girince ilk işim üstümü çıkarmaktır. ne olursa olsun. hele bazı çocuklar gelince saatlerce formalarıyla oturuyo delleniyorum onlara.

pijama ,şort, elbise ile rahatım :) veya bir şey giymeden rahatım en iyisi.hamileyim napıyım bir gün giydiğim ertesi güne olmayabiliyor :))

bende eve girer girmez hemen soyunurum ve "ev" kiyafetlerimi giyerim.
benimde en rahat ettigim kisa sortlarim ve askili bodylerim

en rahatı eşofmanlarım zemuszemus
kotla vs de durduğum oluyor ama rahat ettiğimi söyleyemem

bende yazın askılı elbiseleri gymeyi seviyorum ama eşim iizn vermiyor camdan gözkürüm falan diye :)

:roflol: :roflol: :roflol:

ay tatlım aksine benimkide hep askılı elbiseler ve mini etek giymemi ister :jeyyar:

ama ben rahat etmiyorum surekli oram buram açıkmış gibi bi üşüme geliyo hihoyyyt

bide her an herseye hazır olmak lazım geliyo oyle o yuzdendirki hep kaçınırım o tarz kıyafetlerden şort olsun ama etekli olmasın yetiyo korunmama naniknanik

her an herufun ustume cullanma olasılıgını ortadan kaldırıyorum :roflol: :roflol: :roflol:

Yazın boxer yada şort ve badiyle geziyorum evde.
Kışsada eşorfman tabiki..
Hayatta kotla duramam evin içinde sıkıntı basar beni öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…