Evde fare varr

Cilgintopuz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2015
4
0
26
Merhaba arkadaşlar 5. Katta en üstte oturuyoruz çok da sıcak oluyo balkon kapısını açmadan olmuyo geçen gün de balkondan giren bi şey gördüm bi bAktık annemle fare gittim odaları kapattım falan sonra annemin çığlıklarından kaçtı sonraki ilerleyen günlerde fare pislikleri gördü annem evi dolaşmış herhalde biz farketmeden peki hala evde başka bi fare olup olmadığını nasıl anlayabiriz yani lütfen yardım edin uyuyamıyoruz bile

yapışkan bantlar var onlardan alın. evdeyse gidip ona yapışıp kalıyor. zaten fareler bazen sizin evde yaşamasada sizin evde bir yeri yiyecek stoğu olarak kullanabiliyor. arada girip çıkıyor geziyor falan o yüzden yakalamsı zor oluyor.

fare zehiri var bi tane böyle pembe tanecikler şeklinde, fareyi içten kurutarak öldürüyor, haberin bile olmaz yani, bence onlardan al, ben bahçe katında oturyordum bi ara, bahçe kapısının altında açıklık vardı ben öyle kurtuldum, sonra temizlik yaparken mutfak halısının altında buldum kendisini, daha doğrusu fosilini, kitap arası kurutulmuş gül gibi olmuş rahmetli:KK53::KK53::KK53:

Merhaba arkadaşlar 5. Katta en üstte oturuyoruz çok da sıcak oluyo balkon kapısını açmadan olmuyo geçen gün de balkondan giren bi şey gördüm bi bAktık annemle fare gittim odaları kapattım falan sonra annemin çığlıklarından kaçtı sonraki ilerleyen günlerde fare pislikleri gördü annem evi dolaşmış herhalde biz farketmeden peki hala evde başka bi fare olup olmadığını nasıl anlayabiriz yani lütfen yardım edin uyuyamıyoruz bile
Özel bir fare zehiri var. Fare yiyince susuyor ve su bulmaya gidip orada ölüyor. Evde fare ölüsü aramaktan kurtuluyorsunuz. Yapışkan banta yiyecek koyacaksanız sakın çıplak elle ellemeyin. Fare insan kokusu olan yiyeceğe gelmiyor.

fare yapiskani alin bir kartonun uzerine eldivenle ortasina fistik ezmesi cevresine yuvarlak sekildede yapiskani surun. bir kac yere bu uygulamayi yapin. ama sakin eldivensiz olmasin insan kokusunu alinca yaklasmaz bilginize.

fare zehiri var bi tane böyle pembe tanecikler şeklinde, fareyi içten kurutarak öldürüyor, haberin bile olmaz yani, bence onlardan al, ben bahçe katında oturyordum bi ara, bahçe kapısının altında açıklık vardı ben öyle kurtuldum, sonra temizlik yaparken mutfak halısının altında buldum kendisini, daha doğrusu fosilini, kitap arası kurutulmuş gül gibi olmuş rahmetli:KK53::KK53::KK53:
:KK48::KK48::KK48:

Biz bi tanesinin ciktigini gorduk ama sonra tekrar bi yerden girip saklandi mi diye cok korkuyorum tatile gitmistik belki de bi yerde oldu mu acaba annem temizlik yapti ama yine de emin olamoyoruz

X