- 5 Nisan 2025
- 53
- 92
- 3
- 25
- Konu Sahibi kedilililill
-
Artımed marka yalancı poztıf çıkarıyor bılgınız olsunKızlar bata 8 gün var, tüm yumurtlama günlerimi degerlendirdik, aslında ben yaklasık 1 hafta önceden yapmaya başladım testleri, bazıları silik bazıları negatif çıkmıştı, şimdi bu sabah yine erken gebelik testi yaptım bı bakar mısınız?
Ve ayrıca evde kan testi kiti gebelik belirlemek için varmış onu sipariş etmistim bugün oda gelecek onuda deneyecegim bakalım varmı diye, sizi de bilgilendirin
Artımed değil testim markasıArtımed marka yalancı poztıf çıkarıyor bılgınız olsun
Kan da vereceğim, şu bir de evde kan kiti gelsinde onunla da deneyeceğim, ama sizce de pozitif gibi durmuyor mu?En dogrusu kan vermek benım hep yalancı pozıtıf çıktı gebelık testlerimde kan verdım negatıf bence kan verın derım
Goremedım ama ben resimden gözükmüyordur belkıKan da vereceğim, şu bir de evde kan kiti gelsinde onunla da deneyeceğim, ama sizce de pozitif gibi durmuyor mu?
Testimin son hali buKızlar bata 8 gün var, tüm yumurtlama günlerimi degerlendirdik, aslında ben yaklasık 1 hafta önceden yapmaya başladım testleri, bazıları silik bazıları negatif çıkmıştı, şimdi bu sabah yine erken gebelik testi yaptım bı bakar mısınız?
Ve ayrıca evde kan testi kiti gebelik belirlemek için varmış onu sipariş etmistim bugün oda gelecek onuda deneyecegim bakalım varmı diye, sizi de bilgilendirin
Burda dah netGoremedım ama ben resimden gözükmüyordur belkı
Pozitif gbi duruyor canımBurda dah net
Yumurtlama tarihini biliyor musunuz?Kızlar bata 8 gün var, tüm yumurtlama günlerimi degerlendirdik, aslında ben yaklasık 1 hafta önceden yapmaya başladım testleri, bazıları silik bazıları negatif çıkmıştı, şimdi bu sabah yine erken gebelik testi yaptım bı bakar mısınız?
Evet biliyorum, şuan hamileyimYumurtlama tarihini biliyor musunuz?
Lütfen buna da bakar mısın regle 6 gün var çok silik gördümKızlar bata 8 gün var, tüm yumurtlama günlerimi degerlendirdik, aslında ben yaklasık 1 hafta önceden yapmaya başladım testleri, bazıları silik bazıları negatif çıkmıştı, şimdi bu sabah yine erken gebelik testi yaptım bı bakar mısınız?
Testi tekrar atar mısınızLütfen buna da bakar mısın regle 6 gün var çok silik gördüm
Canım bu sabah tekrarladim tamamen negatife bat a 5 gün var hala ama dün biraz çizgi çıkmıştı . Bu sabah ilk idrar tamamen negatif. Elendim benTesti tekrar atar mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?