Attığım fotoğrafı mı tekrar atayım canım anlamadım inan.Fotoyu bı atsan bak bnm kaset testte cıkmadı ınce strıp testte cıktı bnm testın hatası olabılır kaset dogru cıkarabılır yarın onu öğrencem strıp test ınce ya kann rengını almş olabılır ama obur kasette hiç çıkmadı telefon ekran fotoğrafı yap hani ekrana kaydetmek için düğmelerine basıyoruz ya o şekilde ekrana kaydet Onu at buraya bir de siteden girdiysen yüklenmiyor Chrome'dan gir
Resim nasil yukluyirsunuz cnm ben yukleyemedim bak bir yukliyim resimde az belli oluor sankiBnm diğer kasette oda yok olmasa cıkmazdı bnce bekle bklm
kizlar bu kanla yaptgnizi bode idrarla yapsaniz.kim yapsa pozitif cikiyo.ne bilin degisik geldi bana.kan oraya toplanma gibi bisey olablr mi cubku o cizginin cikmasi gerekn yerde ayri bisey var oraya toplaniyo olmasin.yinede gercek olablr ama kafam karisti suanAttığım fotoğrafı mı tekrar atayım canım anlamadım inan.
Ya evet kesinlikle katiliyorum bir de her gebelikte hemen kana gecmiyor bunyeden gebelikten gebelige farkli.oluyor. buyuk oglumda 5. Haftada cikti kanda ufak oglumda 4 gun kala bata idrarda silik cikti.kizlar bu kanla yaptgnizi bode idrarla yapsaniz.kim yapsa pozitif cikiyo.ne bilin degisik geldi bana.kan oraya toplanma gibi bisey olablr mi cubku o cizginin cikmasi gerekn yerde ayri bisey var oraya toplaniyo olmasin.yinede gercek olablr ama kafam karisti suan
yedekte testin varsa bide idrarla denesene.ben az once gebelk testi yaptim 1 hafta var erken ama çıkmadı negatif yani.kan koymadim kendi idrarmlar.elimi delmeyi popom yese ustune damalticam ama yemiyo tabi :)))Ya evet kesinlikle katiliyorum bir de her gebelikte hemen kana gecmiyor bunyeden gebelikten gebelige farkli.oluyor. buyuk oglumda 5. Haftada cikti kanda ufak oglumda 4 gun kala bata idrarda silik cikti.
Certain yalandan sılık cıkarmaz varsa cıkarr dyrmYa evet kesinlikle katiliyorum bir de her gebelikte hemen kana gecmiyor bunyeden gebelikten gebelige farkli.oluyor. buyuk oglumda 5. Haftada cikti kanda ufak oglumda 4 gun kala bata idrarda silik cikti.
evde beyaz dis macunu varsa idrarini damlat karistr mavi gibi olursa hamilelik var demekmis nette gormustmTozdan nem alicaz valla. Karbonat testi yaptim hamile degilim ona gore. Baska ne testleri var kizlar hepsinden yapak barii tirlatalim tam olsun. Zira ben oyleyim.
Bn o yuzdn hiç umutlanmadım kı canm bnmkizlar bu kanla yaptgnizi bode idrarla yapsaniz.kim yapsa pozitif cikiyo.ne bilin degisik geldi bana.kan oraya toplanma gibi bisey olablr mi cubku o cizginin cikmasi gerekn yerde ayri bisey var oraya toplaniyo olmasin.yinede gercek olablr ama kafam karisti suan
Hemen onu da drniyorum.. Sonucu yazarimevde beyaz dis macunu varsa idrarini damlat karistr mavi gibi olursa hamilelik var demekmis nette gormustm
Diğer arkadaşa yazmştm hatlar karıstıAttığım fotoğrafı mı tekrar atayım canım anlamadım inan.
Canim bu forumda cok silik cikip sonra negatif goren olmus. Ne biliyim ya hicbir seye guvenmez oldukCertain yalandan sılık cıkarmaz varsa cıkarr dyrm
aynen canim dikkatimi cekti herkes pozitif deyince insallah ben yaniliyrmdr dogrudur umarmBn o yuzdn hiç umutlanmadım kı canm bnm
Sabah yaptim cikmadi. Enteresan bi sekilde kasik batmam bel agrim var ve bugun test yaptim yok dedim ohh temizlik yaptim ama hala adet agrim var kasiklarim batiyor.yedekte testin varsa bide idrarla denesene.ben az once gebelk testi yaptim 1 hafta var erken ama çıkmadı negatif yani.kan koymadim kendi idrarmlar.elimi delmeyi popom yese ustune damalticam ama yemiyo tabi :)))
Eki Görüntüle 1963637 strıp testkerden sonuncuydu buda gtsn elimin altından kafam rahatlasın artık strıpte sonuc bu
Bnm suan kasık ve rahim ağrm var bunlar adet blrtm bılıyrmsn bn hala neyn peşinde koşuyrmaynen canim dikkatimi cekti herkes pozitif deyince insallah ben yaniliyrmdr dogrudur umarm
buda gebelk testi mi keske idrarla da deneseydin kafam oldu corba:))friendlyfriendly bak bunuda yaptm benı taşlayabılırsınz
Canım ben aynı anda hem sadece idrarla hem de kan+idrarla yaptım.onceki sayfalarda ikisinin de fotosunu atmıştım.tabiki %100 doğru değildir ama mantıklı da geldi bana.bi de önceki sayfalarda deneyip negatif sonuç görenler de var yanlış hatırlamıyorsamkizlar bu kanla yaptgnizi bode idrarla yapsaniz.kim yapsa pozitif cikiyo.ne bilin degisik geldi bana.kan oraya toplanma gibi bisey olablr mi cubku o cizginin cikmasi gerekn yerde ayri bisey var oraya toplaniyo olmasin.yinede gercek olablr ama kafam karisti suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?