Evde gebelik testinde çığır

ayyy benm dr mda aynısını yaptı bana.sallamasyon baktı.zorla konusuyo zaten degstrcem onu hamıle kalınca.sınır olma bosver ıyı bı dr adenk gelırsn ınsallah

kan sonucunu sok gozune gozune dr n yıne yanılmadınz de braavaaaa de ayy ebn bıler sınır oldum he

Gebelik testi hcg ye duyarli ovi testi lh a uyarli. Kanda lh degeri olculmuyor idrarda olculuyor. Bence gebelik testi daha mantikli ama denemek lazim tabi

Kızlar idrara limon veya karbonat dökün.. köpürürse pozitif. . Ben bu oğlumda denedim evde test yoktu. Köpürdü akşam test yapmıştım o da çift çizgi..

Canim lomonla karbonat kopurur ki zaten bu normal yani

Kızlar internetten baktım sonuç çıkmış.
34 imiş. ay ağlıyorum su an

Cok sevindim tatlim gozunaydin. İnsallah bukle sacli bir kizin olur. İki prensten sonra. Rabbim yardimcin olsun. Sinir olmussun ama hepsi gecer.

utkumuz canm hayrlı olsun girdgim topiklerde hep vardn bendr okuyrdm senn hayrlisi olsn benimde bat bgn olmadm bende yapsam mi dyrm ama gunah olman ole yapmak ondn yapamyrm kan idrari?

utkumuz canm hayrlı olsun girdgim topiklerde hep vardn bendr okuyrdm senn hayrlisi olsn benimde bat bgn olmadm bende yapsam mi dyrm ama gunah olman ole yapmak ondn yapamyrm kan idrari?
Sağol canım,dediğini tam olarak anlamadım inan.gunahmiymis kan ve idrar karıştırmak ?

Sağol canım,dediğini tam olarak anlamadım inan.gunahmiymis kan ve idrar karıştırmak ?
Canm bende bilmiyorumda günah degil mi diye sizlere sordum zaten :) telefon klavyesi yanls yazms pardon :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…